Очоа сменя Куртоа в Атлетико Мадрид

Мексиканецът ще премине на "Калдерон" като свободен агент
10 юли 2014 17:27, Александър Попов
3
Очоа сменя Куртоа в Атлетико Мадрид
Снимка: Reuters

Атлетико Мадрид е намерил и нов вратар и това ще бъде мексиканският национал Гийермо Очоа, твърди медия от страната на играча.

Столичани се оглеждаха за заместник на Тибо Куртоа, който по всичко изглежда ще се завърне в Челси след 3 много силни сезона на „Висенте Калдерон”.

Според телевизия „Ацтека” е 99% сигурно, че 28-годишният Очоа ще подсили испанския шампион. Той ще излезе на Дюшекчиите без пари, след като договорът му с Аячо изтече и стана свободен агент.

Футболистът се представи много силно по време на световното първенство, където помогна на отбора си да стигне до 1/8 финалите и това ще му помогне да направи крачка напред в кариерата си.

В последните дни се говореше, че испанците са насочили вниманието си към стража на Бенфика Ян Облак, но след като офертата им от 16 милиона евро е била отхвърлена, са се отказали от него и са се спрели на Очоа.

Костариканецът Кейлор Навас, както и футболистът на Удинезе Симоне Скуфет, който е само на 18 години, също бяха спрягани за преминаване в тима на Диего Симеоне.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
футбола умря ,умря футбола в Уефски защото няма пари за трансфер на качествени футболисти