Лудогорец и Партизан не успяха да си вкарат

Двата отбора завършиха 0:0 в предварителния кръг на ШЛ
Обновена: 30 юли 2014 23:14 | 30 юли 2014 23:08,
20
Лудогорец и Партизан не успяха да си вкарат
Снимка: архив Булфото

Лудогорец и Партизан си врътнаха 0:0 в първа среща от третия предварителен кръг на Шампионската лига. Така развръзката от тази двойка ще се реши след седмица в Белград.

Още по темата

Победителят ще си гарантира минимум влизане в групите на Лига Европа и ще е на крачка от тези на Шампионската лига.

Иначе срещата на стадион "Лудогорец Арена" не предложи особени футболни достойнства. Двата отбора заложиха на предпазлива игра, а на терена изобилстваха основно здравите единоборства.

Това естествено намали почти изцяло чистите головите ситуации и логично не се стигна до попадения.

Родните шампиони владееха повече топката, търсеха попадение и определено доминираха, но така и не успяха да опънат мрежата на сърбите.

Повече подробности вижте в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
1
 
! Отговори
..... преди 9 години
Лудогорец са продажни ***, играят ми за Шампионска лига а в бг първенството ми падат от Хасково и не могат да бият Берое, Марек и някви е такива смешни отбори сформирани от таксиметрови чичковци дето са решили да поритат в свободното време, съжалявам ама не мога да ги уважавам, ако са класен отбор ще играят еднакво добре във всички турнири, а н е да ми правят черно тото и да взимат парите на хората...Партизан ще ги утрепе на реванша поне 3 гола разлика!!! успех за Партизан!!!
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Според мен от следващата седмица "ще се съсредоточат в първенството и за купата"!
14
0
 
5
 
! Отговори
Заралия преди 9 години
До Готино мацеНеразбирам делението на град и село,както и столица и провинция/предполагам имаш предвид аграрни/,това първо.Второ да сравняваш Валенсия/виж история на клуба/ с който и да е български *** е все едно да търсиш общо между *** и таблет.Говоря за злобата,която споменава "Бади",тая силна черта на българина,която ако се впрегне в нещо градивно ще сме номер едно.Лудогорец показа,че е класа дори две над всички родни тимове,сега е твърде рано за прогнози,но както казах:Желая им успех!
13
1
 
8
 
! Отговори
Бади преди 9 години
Колко злоба има само егати и *** не съм фен на Лудогорец ама такава злоба такова чудо няма, видя се истината колко мижитурски аматьорски отбори имат всички отпадат от отбори като 4тия в Молдова, втора дивизия на Австиря и тн единствения светъл лъч в Българския футбол е Лудгороец и Националния *** всичко останало е за *** нито школа нито стадиони нито бази скалъпват отбори с чужденци свободни агенти на над 30г дето не ги искат никъде дори за без пари
12
11
 
1
 
! Отговори
Готино маце преди 9 години
До Заралия. И за какво да подкрепям тия аграри от Лудогорец ? Валенсия ги направи смешни в България и в Испания. То и сърбите са едни диванета. 429
11
0
 
8
 
! Отговори
Заралия преди 9 години
Ей,много сте задръстени!Аз съм фен на Берое и закърмен с любов към родния клуб,както всеки фен,но винаги съм подкрепял българските отбори,които играят навън.Подкряпах и Литекс и Ботев,ЦСКА /които по принцип са ми неприятни/ и Лудогорец,но те освен за клубен престиж играят и за България,а аз съм българин.Нормално е да подкрепяме на първо място Националите,след това клубния отбор на който симпатизираме и всички останали български отбори на евросцената,нали?!Желая от сърце успех на Лудогорец!!!
10
5
 
4
 
! Отговори
Тъжна работа преди 9 години
Неможе с многоходовш комбиноцшш да изненадаш противника. Бавна и скуна бе играта и на двата отбора. Лудогорец вече не е същият като миналата година. Май наследството от бившия треньор (Петев) се изчерпа.. Учудването от загубата от Хасково и равния срещу Черно море май си е закономерност.
9
2
 
5
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Традицията продължава - и този мач беше на закрити врати.
8
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сръбска наденица на скара ще чака Лудогорско пиле на грил!
7
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама верно ли Лудогорец и Партизан не можаха да си го вкарат?
6
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Млъквайте, сръбски ***.Лудогорец ще смачка на реванша страхливите сърби, защото е с класи по-добър.
5
4
 
5
 
! Отговори
do Ceco Boreco преди 9 години
ne sa se nasrali "*** ot razgrad" a ti :-)
4
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лудогорско пиле да си приготвят марината за Белградската супа
3
3
 
7
 
! Отговори
Орешарски преди 9 години
До дедо гошоАма и грамотно си я написал думата! Браво! Лягай си,че трудовия пазар се нуждае от теб!
2
11
 
4
 
! Отговори
ceco boreco преди 9 години
mislia che zavisi az kakvo shte zaloja i za kogo eto dnes igrax da biat *** ot razrad i se nasraxa taka che ako zaloja sarbite da biat y doma tova znachi momentalicheski klasiram lydogorec ako zaloja da biat lydogorec sarbite shte gi smeliat taka iz cialo zavisi ot men kakvo shte zaloja
1
11
 
10
 
! Отговори
дедо гошо преди 9 години
Оставка!!!