Домусчиев няма да се откаже при провал срещу Стяуа

Този въпрос изобщо не стои на дневен ред, обяви Ангел Петричев
27 авг 2014 14:57, Александър Попов
4
Домусчиев няма да се откаже при провал срещу Стяуа
Снимка: ПФК Лудогорец

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев обяви, че Кирил Домусчиев няма да оттегли финансовата си издръжка от "орлите", ако те не успеят да влязат в групите на Шампионската лига.

Днес разградчани посрещат в София Стяуа в среща-реванш от плейофите на Шампионската лига. Преди седмица румънците излъгаха Лудогорец с 1:0 с гол в последните минути на мача.

"Категорично мога да кажа, без да питам господин Домусчиев, че проектът "Лудогорец" се движи в ход и дори самото ново влизане в групите на Лига Европа отново е успех. Няма как да се откаже от него. Този въпрос изобщо не стои. По никакъв начин няма да пипнем отбора, защото искаме да се представим отново на ниво и в Лига Европа и да станем шампиони на България. Ако нещо различно се случва, то е, че ще налагаме още млади момчета в състава, освен Кристиян Китов", каза Петричев.

Той заяви, че е оптимист за класиране в групите на Шампионската лига.

"До вчера бяха продадени 15 хиляди билета за двубоя. Ще направим всичко възможно химнът на Шампионската лига да звучи на "Васил Левски" до края на годината", завърши изпълнителният директор.

Всичко за мача на Лудогорец със Стяуа четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: ЛудогорецСтяуа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Kozmin Moci преди 9 години
Сега чорбари и стелисти си вратнете по една чикийка царвули бездарни ...... само *** като вас могат да подкрепят чужд отбор ................
3
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
дреме ми за отбора на олигарха домусчиев гладен съм не искам зрелища
2
4
 
21
 
! Отговори
God преди 9 години
Що за българин си като не искаш да подкрепяш български отбор? Когато играем с чужди отбори няма Левски, ЦСКА или Лудогорец. Има само "Българи, юнаци!" Иначе няма да бъдем народ, а ***.
1
18
 
7
 
! Отговори
Българин преди 9 години
РУК за антибългарите от Делиормана!Да подкрепим отбора на стелистите!Дано мачът свърши 2:1!!!!