Божинов иска да се завърне в националния отбор

"Това е моята основна цел", заяви Валери
Обновена: 30 авг 2014 11:54 | 30 авг 2014 11:54,
37
Божинов иска да се завърне в националния отбор
Снимка: архив, Булфото

Звездата и голмайстор на Левски Валери Божинов заяви, че целта му е отново да попадне сред избранниците на Любо Пенев в националния отбор.

Снощи Божинов донесе победата на "сините" с гол от дузпа в продължението на мача с Черно море на "Герена".

„Искам да поздравя моите колеги. Играем трудно, създаваме положения, но трудно вкарваме. Когато загубиш от ЦСКА, знаем, че напрежението е доста голямо. Когато и да играеш, трябва да имаш сърце и мъжки достойнства".

"Не е лесно, но когато си поел тази отговорност трябва да се бориш и да правиш така отборът да върви добре. Надявам се за в бъдеще да върви нагоре".

"Имаме нужда да не гледаме този стадион празен, а пълен. Знам, че хората очакват много от мен и очакват да вкарвам. Когато отборът играе добре и ние нападателите ние ще играем добре“.

„За мен пробите в Уест Хем бяха голямо предизвикателство. Поздрави ме за това, което направих. Ако не мина тестове, не мога да тренирам с тях. Казаха, че съм окей, след това ми каза, че има достатъчно нападатели и си пожелахме успех".

"Отидох и пробвах нещата, надявам се за в бъдеще нещата да се получат. Нещата не се получиха, но аз ще се боря докрай. Какви ли неща не се изписаха. Само негативизъм, и отрицателни неща. Моята цел е да се върна в националния отбор. Няма да го крия.“

„Поех отговорност да остана в Левски. Както видяхте, аз избрах да бия дузпата, можеше да стане и като в Спортинг, но поех отговорност. На всеки е тежко да стои резерва. Не ми е приятно, но не е хубаво, но така е в големите клубове. Моето желание е да играя във всеки мач“, добави Божинов.

Още спортни новини вижте в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: Валери Божинов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
куроглу преди 9 години
сакън момче недей така..............аааааааа. Ше сънувам кошмари. Моля те .
21
0
 
2
 
! Отговори
KIKI преди 9 години
abe tezi jurnalisti zashto postoqnno lansirat toq sakatil kato ZVEZDA i kato GOL MAISTOR ! Abe HORA VIE NE VIJDATE LI,che momcheto ima problem s krakata i kato cqlo e skaran sas sporta ! ISTINATA E, che tova lice VALERI BOJINOV NE MOJE DA IGRAE FUTBOL PROFESIONALNO ! za pred bloka na ploshtadkata sigurno she e dobar, ama i tam e pod samnenie !!!
20
0
 
2
 
! Отговори
XAXAXAXA преди 9 години
ABE NORMALEN TI NORMALEN LI SI ?? IAVNO NE :) TOZ AKO SE VARNE V NACIONALNIA - NIKOGA NIAMA DA SE KLASIRAME ZA NIKADE !!!!
19
1
 
1
 
! Отговори
NORMALEN преди 9 години
BOGINOV E NI DOBRIA VMOMENTA V BALGARIA SAMO LEVSKI.
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Kyc kon
17
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стига бе Николери, какво ти е направил националния, че му желаеш злото?
16
0
 
12
 
! Отговори
софиянец преди 9 години
НЕ СТАВАШ ЗА *** ЗА ЗЕЛЕ,НЕ СЕ ЛИ ВИЖДАШ КОЛКО СИ НЕКАДЪРЕН
15
0
 
13
 
! Отговори
психолог преди 9 години
Тоя късокрачко явно е надрусан, да си мечтае такива неща....смех!
14
0
 
17
 
! Отговори
Лъжеш преди 9 години
Казаха, че съм окей, след това ми каза, че има достатъчно нападатели и си пожелахме успех".Щом е така, защо изобщо те повикаха на проби??? Моето лично мнение е ,че треньорите на Уест Хям са искали да те видят на живо колко можеш и са преценили, че не ставаш. Ако беше добър независимо, че имат много нападатели, пак щяха да те вземат....
13
0
 
20
 
! Отговори
m преди 9 години
Поредното доказателство за силната вреда и тежките последствия от чалгата.
12
0
 
18
 
! Отговори
7 преди 9 години
Не искам да го обиждам,но има една ИСТИНА-ЧОВЕК КАКВОТО САМ СИ НАПРАВИ,ДРУГ НЕ МОЖЕ ДА МУ ГО НАПРАВИ!.А той хем си го причини, хем позволи да го правят на ***.Как е възможно да си изпуснеш кариерата,заради фолк and "турбо"глупости?!Луд човек!
11
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БОЖИНКА В НАЦИОНАЛНИЯ НЯМА ДУЗПИИ,СТОЙ СИ У ЛЕСКИТУ ,
10
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ако Николетка пусне на целия отбор,мооооже.
9
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
балерини в Националния не ни трябват !
8
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ама верно ли е голмайстор в ПФК Левски ?
7
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И в Левски му е много да играе. Там трябва да играят можещи мотивирани футболисти, които да тренират и да полагат усилия, а не да се кълчат по цяла нощ в дискотеките, и да се напиват!
6
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз пък си мечтая да имаме силен национален отбор и в него да нямат място чичовото, татиното, маминото и тн. Заради тези бездарни некадърници на талантливи и способни момчета дори не се дава шанс!
5
1
 
30
 
! Отговори
pp преди 9 години
може да им носи топките . И не пишете ДОНЕСЕ ПОБЕДАТА . Победата я донесе съдията.Дузпа нямаше. А с Гонзо сме вБ група .ЧЕСТИТО
4
0
 
28
 
! Отговори
Сашо преди 9 години
"Не е лесно, но когато си поел тази отговорност трябва да се бориш и да правиш така отборът да върви добре. Надявам се за в бъдеще да върви нагоре". Валерииии, Валери ти така се бори за Лече, Фиорентина Ювентус, Ман сити, и още куп добри европейски отбори и се чудя защо след толкова борба си изритан от тях, думи,думи и прах в очите НЕ СТАВАШ за футболист защото нямаш ТОПКИ, а само с селфита от банята не става.
3
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
с тея мечти как ще обслужва мечтите на николета?от добър футболист-сега нищо