Лудогорец: Не ни е страх от Ливърпул, отиваме за победа

Разградчани демонстрираха самочувствие на летище "София"
Обновена: 15 сеп 2014 14:15 | 15 сеп 2014 13:43, Александър Попов
74
Лудогорец: Не ни е страх от Ливърпул, отиваме за победа
Снимка: Булфото, архив

Играчи и шефове на Лудогорец демонстрираха самочувствие преди заминаването си за Англия, където утре излизат срещу Ливърпул в среща от групите на Шампионската лига.

Спортният директор на разградчани Ангел Петричев обяви, че "орлите" имат респект към Ливърпул, но ще играят за успех на "Анфийлд". Същото добави и капитанът на тима Светослав Дяков.

"Знаем къде отиваме - един легендарен стадион и отбор, но въпреки това не ни е страх. Естествено имаме респект към съперника заради неговата история, агресивната трансферна политика и футбола, който демонстрира, но това не трябва да ни стряска. Не се притесняваме от екзалтираната публика на "Анфийлд", тъй като няма да ни е за първи път да играем пред пълен стадион. Все пак два пъти сме гостували на стадиона на Партизан. Надявам се, че с малко повече късмет ще стигнем до благоприятен резултат", каза изпълнителния директор на Лудогорец Ангел Петричев на летище "София".

"Отиваме за победа, но и равен мач влиза в сметките ни. Всяка точка ще бъде добре дошла. Не ни е страх от нищо. Започваме 11 на 11 и всичко може да се случи. Загубата на Ливърпул от Астън Вила не ни заблуждава, защото имаше подценяване от тяхна страна и това няма да се случи и срещу нас", добави от своя страна Дяков.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още по темата: ЛивърпулЛудогорец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ливърпул щяли били да размажат наш'те! Да, ама НЕ!Ще им спукаме шушоните на Анфилд!!!Да го ду*ат всички фенове на Ливърпул!
53
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
60Аз пък не искам селяни като теб да "викат" за софийски отбори.И не се чувствам съпричастен към делата на провинциалистите!Ти НЕ СИ софиянец и че си българин не те прави софиянец.Аз и ти НЯМАМЕ НИЩО ОБЩО!!Набий си го в кухата селска глАва.
52
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До майорскиама нали сме обединена европа...ъъъъъ то Ливерпул е от европа..та значи само ливерпул,защото преди всичко сме европейци,нали така селянин ***?
51
4
 
3
 
! Отговори
Подуяне преди 9 години
Лудогорец - европейски шампион!!!
50
3
 
11
 
! Отговори
майорски преди 9 години
Съвременният европейски футбол няма ЦСКА няма Левски......Сега живеем в ОБЕДИНЕНА ЕВРОПА !!!!преди викахме са за спартак плевен защото живеехме в Плевен ....за Дунав Русе защото живеехме в Русе ...за Бт.Пловдив ..щото сме от Пловдив....или защото бащите ни и дедите ни бяха от там...рода ни .. корена ни ....Сега сме в Европа и трябва да се вика за Лудогорец защото сме от БЪЛГАРИЯ !!!Когато Левски и ЦСКА излезнат ...тогава за тях .....Когато си играем помежду си в А-ПРФГ ...това е друго ...
49
1
 
7
 
! Отговори
ШибиРиби преди 9 години
Надуйте им шошоните на тия от Ливърпул, да помнят... ЦСКА на времето ги поотупа, сеге е ваш ред. п-о-б-е-д-ааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!
48
2
 
8
 
! Отговори
Орли преди 9 години
Ако някой си мисли , че Джерард е по-добър от Марселиньо жестоко се лъже !
47
8
 
4
 
! Отговори
циника преди 9 години
54, че точно Луноходеца се изживяват като "висша кауза". Я виж интервютата на домус паша и Петричев и постоянният вой на медиите, които ни продъниха ушите за задължителната подкрепа, която всички трябва да оказваме, защото видиш ли Луноходец били "национална кауза".А бе, поне като отваряте разговор, се запознайте малко по-добре с фактите. Поне това! Айде, анализ чак не искам от вас!
46
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До циникааз гледам български отбор който играе добре !.....все едно кой ...и му се радвам на успехите ....иначе по добре да гледам лапетата пред блока...те ЦСКА,Левски сега играят на подобно ниво !
45
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До циникаОК...както искаш ме наричай ....аз се радвам за отбора на Лудогорец , постигнали нещо .....без великите традиций ...без великата публика ...без много приказки и оправдания ...градяха си отбора 3 години ......леко полеко се доближаваха до целта .... такива като теб търсят оправдания защо отбора му играе зле като плюе по други ...и си измися оправданя от сорта ...ама ние имаме традиций а вие нямате....КОЙ Е ПО ДОБРИЯ ОТБОР В МОМЕНТА ... ЛУДОГОРЕЦ...а утре ...???? Хасково?
44
2
 
4
 
! Отговори
онбашията преди 9 години
До циникакакво се вживяваш сякаш футбола е някаква висша кауза. хората просто се кефят че някой прави нещо достатъчно добре за да се мери с големите.
43
4
 
2
 
! Отговори
циника преди 9 години
51, не, ти не обичаш победата, а обичаш да се самоидентифицираш с някой, който е изковал победата. Победата може да я обичаш и да ти е наистина сладка, само ако си преминал преди това през трудностите. Затова ти казвам - ти си просто глорихънтър!
42
3
 
9
 
! Отговори
циника преди 9 години
50, ако си от Разград и си бил фен на Лудогорец и в "Б" и във "В" група, естествено че имаш право да се радваш. Никой не говори за нормалните разградски фенове, които са си обичали отбора и в тежките години.Аз изказвам презрение към онези, които говорят за "Лудогорец" с местоимението "ние", при все че допреди 2 години не са чували името на този отбор.Презирам и онези, които идват да гледат Лудогорец на Васил Левски,защото е модерно да се ходи по мероприятия - а това са мнозинството
41
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До циникаобичам победата ! ....и съм верен само на семейство,род и държава !За разлика от теб който си малък, и духовно ниш.....и си верен на един отбор който и да е той !
40
6
 
4
 
! Отговори
циника преди 9 години
44, луноходец не е Астън Вила /един от най-великите английски отбори/ и затова логиката ти, члед като бирмингамци са ударили Ливърпул, то и Луноходец трябва да го удари не върви.Освен това Ливърпул утре се връща в ШЛ след 5-годишно отсъствие. Достатъчен мотив, за да разсипят нещастника, който им се мерне пред погледа - в случая *** на Домус паша!
39
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До циникааха така е а защо ни обвиняваш нас че сме отдадени на нашият отбор Лудогорец....ти на твоя ....каква е разликата между Англия и България да ти кажа ли 50млн население ...срещу 5 млн население...ееее еми и в отборите е така....Ливерпул=Лидогорец , Манч.Юнайтед= ЦСКА , Челси= Левски......но с различни габарити.....Бъди си верен на твоя отбор ...но остави ние да се радваме на нашия !!!!! и не ми говори за традиций.....
38
4
 
1
 
! Отговори
циника преди 9 години
45, ти не си фен. Ти просто бързаш да скокнеш в удобното кресло на нечий успех. Има си и дума в английския - глорихънтър...доста презирана там!Човек или обича и в трудно и в хубаво или не обича! Това дори не подлежи на спор!
37
7
 
3
 
! Отговори
циника преди 9 години
Я да кажат "фенуити" на Луноходец, кренвиршите вкусни ли са?
36
2
 
8
 
! Отговори
бг преди 9 години
Успех.
35
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До циникаслед колко време след 20 години ? Мерси ...аз си имам един живот ...миналото е хубаво за тези които са го изживели за нас младите живота е пред нас ...и има нови звезди ...нови отбори ...а вие си спомняйте за кака пенка смекарката която на мача ЦСКА-Левски ви е дала целувка по случай равния мач!