Лудогорец апелира феновете си да се държат на ниво

"Разчитаме на феновете да не правят повече такива неща", рече Ангел Петричев
19 сеп 2014 12:14,
7
Лудогорец апелира феновете си да се държат на ниво
Снимка: Архив Reuters

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев отправи апел към феновете да се държат на ниво по време на европейските мачове на отбора.

Разградчани едва се пребориха Сектор "А" да остане отворен за мача срещу Реал Мадрид.

„Разчитаме на феновете ни да не правят пове­че такива неща", заяви изпълнителният дирек­тор на Лудогорец Ангел Петричев по въпроса с наказанието от УЕФА.

Както е известно, на „ор­лите" бе наложена санкция са расизъм заради обидни реплики по адрес на привържениците на Стяуа.

„Ако някой иска да ни навреди в бъдеще, ви­наги може да го стори. Нищо не можем да нап­равим", допълни той, като по този начин отпра­ви и апел към хората, които подкрепят Лудого­рец на живо в техните домакински срещи.

Четете още спортни новини в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
тт преди 9 години
Съгласен съм с всички по-долу коментари..20 г. пробвахме с омраза и липса на каквато и да е толерантност и солидарност.......нека от тук нататък да се държим като хора , да знаем че освен този свят има и друг....предлагам да почнем с добро , защото всеки човек има нужда от шанса да изживее живота си качествено и един ден да не се срамува от себе си !
2
2
 
19
 
! Отговори
до №4 преди 9 години
Лудогорец са българи и такива ще си останат колкото и да плюете .
1
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Discovery - абсолютно си прав. От къде идва толкова злоба и омраза един към друг? Не можем да понасяме различните, не можем да понасяме хората които се развиват и отиват напред, не можем да понасяме някой, който е по-щастлив от нас! Какво добро очакваме да ни се случи с такъв манталитет?