Лестър нанесе тежък удар на Манчестър Юнайтед

"Червените дяволи" загубиха след аванс от 1:3
Обновена: 21 сеп 2014 22:20 | 21 сеп 2014 18:43,
12
Лестър нанесе тежък удар на Манчестър Юнайтед

Лестър изнесе футболна лекция на Манчестър Юнайтед и нанесе много тежък удар на "Червените дяволи", като ги победи с 5:3 на своя "Кинг Пауър Стейдиъм". Това стана в среща от 5-ия кръг на Висшата лига.

След нея "Лисиците" надминаха своя противник в класирането и са на 6-ата позиция с 8 точки, докато Юнайтед е на 12-ото място в класирането с 5 пункта.

Ван Перси и Ди Мария вкараха в 13-ата и 16-ата минути, за да дадат добър аванс на гостите. Минута след втория гол обаче Юлоa се разписа. В 57-ата минута Ерера отново даде комфортен аванс на Юнайтед от два гола и по нищо не изглеждаше, че нещата на терена ще придобият такъв обрат.

В 62-ата минута обаче Нюджънт намали от спорна дузпа. Варди изблъска грубо Рафаел преди да влезе в наказателното поле, след което след съприкосновение между двамата се строполи в пеналта. Камбиасо изравни за 3:3 в 64-ата минута.

Варди направи безумието пълно - даде аванс на домакините в 79-ата минута. Точно три минути след това Блекет извърши нарушение срещу Варди и реферът отсъди дузпа, която бе реализирана от Юлоa, който оформи крайния резултат. Бранителят на Юнайтед получи и директен червен картон.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Трябва им нов съдия на Съфийчестър Юнайтед.
5
4
 
19
 
! Отговори
sdm преди 9 години
Съдбата им го връща за всичките години късмет и съдиѝска подкрепа.
4
8
 
9
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
до 5 И 1999-та ли си купиха мача на полфунала с Арсенал за купата, където Бекъм вкара велик гол, а Гигс вкара Шедьовър минавайки половината защита на Арсенал тръгвайки от центъра и направи смешЕН и Мартин Кион тогава? Купи си мача същата година май месец за да падне Байерн в продълженията на финала? НЕ ДУМАЙ!
3
8
 
24
 
! Отговори
Албион преди 9 години
Шнур за Мчестър! Без Уеб- толкова!
2
21
 
11
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
След Съра няма и отбор!Има Сър Алекс Фергюсън- има Манчестър Юнайтед!Няма Сър Алекс- няма Манчестър Юнайтед!Най-великия мъдрец във футбола.Месия!
1
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кармата