Черно море унищожи Берое във Варна

Варненци стигнаха до изумителна победа с 4:0
19 окт 2014 18:13, Александър Попов
13
Черно море унищожи Берое във Варна
Снимка: Булфото

Черно море разби на пух и прах представящия се изключително стабилно тим на Берое и стигна до успех с 4:0 в мач от 12-ия кръг, който се игра на стадион "Тича" във Варна.

Варненци демонстрираха много добър футбол и заслужено стигнаха до крайния успех в срещата.

След тази среща "Моряците" заемат 8-ото място с актив от 15 точки, докато заралии са на 3-ата позиция в класирането с актив от 21 точки.

В 20-ата минута домакините получиха право да изпълнят дузпа, след като Коконов бе съборен в наказателното поле от Ковачевич. Зад топката застана Манолов, който даде аванс на домакините.

В 36-ата минута преднината на домакините вече бе удвоена. Расим видя с много добър пас в коридор Курьор, който останал очи в очи срещу Макенджиев не сгреши.

Три минути след това гостите нацелиха греда чрез Елиаш, чийто удар срещна десния страничен стълб.

В 64-ата минута след разбъркване в наказателното поле Котев разстреля Макенджиев и покачи на 3:0 за Черно море, а крайният резултат оформи Райков, който бе изведен от Курьор и със силен удар с левия крак довърши заралии.

Всичко за двубоите в българското първенство четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: Бероечерно море
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво
8
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ГотиноМоля подуянци да пазят Иртиш/ина! Да плуват в сухата река и да не коментират българските отбори!Само Берое!
7
4
 
2
 
! Отговори
Готино преди 9 години
Рогачи,когато 'целта оправдава средствата' но в 95 минута е напълно излишно и много добре знаеш,че не визирах града,а играчите ви и техните действия или може би смяташ,че един чужденец бил той и французин не може да бъде селянин?За отбори на управлението,като Цска и Лефски е излишно да се говори,обективни решения свързани с тях не съществуват от край време.Надявам се поне в този случай от БФС да постъпят правилно и накажат сурово този играч, както са били наказвани до сега футболисти на морето..
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А оцелели има ли, данни за щети и разрушения? Яко дънене ще да е било, съдейки по заглавието. Предполагам същото както украинската артилерия обстрелва в момента Донецк.
5
3
 
2
 
! Отговори
Готино преди 9 години
С два леви крака слабо,а хейта е следствие от безобразното отношение към едно младо момче на което злобно му бе счупен крака в последната минута при резултат 4-0 Китанов ли ви е виновен за играта, а може би трябваше да си там да видиш разплаканата му майка,която не знаеше,какво се случва,когато го откараха? Или пък ви е виновен Слави Сталев,на когото му изкарахте рамото в продълженията и също бе изнесен с линейка?Разговори на ниво майка не мисля,че ти отиват дори и да има риск да си непълнолетен
4
4
 
2
 
! Отговори
Готино преди 9 години
До Шумен 2109 Има разлика между резултат и манталитет,а и не ги тупваме за сефте,хайде със здраве.. пийс!
3
4
 
5
 
! Отговори
Шумен 2109 преди 9 години
много са ви комплексирали тез заралии бе,само да паднат и гладните *** почват да въртят опашки от кеф :) споко,пак са преди вас в класирането
2
8
 
8
 
! Отговори
Готино преди 9 години
Селянчета от зара,ако не друго то поне успяхте ли да си направите снимки на плажа ?
1
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма долу,няма гори.Всичко е Берои