С луд късмет Ливърпул надви Куинс Парк с 3:2

Домакините си вкараха два автогола в драматичния мач
19 окт 2014 17:40, Александър Попов
1
С луд късмет Ливърпул надви Куинс Парк с 3:2
Снимка: Reuters

С много голям късмет Ливърпул надви Куинс Парк Рейнджърс с 3:2 на неговия „Лофтъс Роуд” и взе важни 3 точки.

Червените определено се измъкнаха, след като домакините изпуснаха някои страхотни положения, а освен това си вкараха два автогола.

Двубоят мина през няколко обрата в края, като 4 от попаденията паднаха след 86-ата минута. Лондончани определено показаха добра игра, но останаха с празни ръце от мач, в който дори трябваше да бият.

Те са последни с 4 точки, докато Ливърпул се изкачи на 5-а позиция с 13. Хората на Брендън Роджърс обаче като цяло разочароваха с представянето си, а Марио Балотели се отличи с един невероятен пропуск.

Рахийм Стърлинг, който като юноша бе част именно от Кю Пи Ар, запази титулярното си място за Червените. Брендън Роджърс обаче все пак направи цели 4 промени от успеха над Уест Бромич, като за отбелязване и завръщането на Глен Джонсън, който пропусна почти 2 месеца поради контузия. Балотели, Енрике и Джан също започнаха.

Вижте развоя на мача по минути в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Ливърпул
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Луд късмет за Ливърпул. Не играха добре. Дали са се пазили за сряда и Реал не знам но ако я дават така и срещу тях резултата ще е изразителен и то не за Ливърпул