Левски или ЦСКА?

За кого ще стискате палци на вечното дерби?
25 окт 2014 14:00, Александър Попов
70

Снимка: Булфото
Снимка: Булфото

Общо гласували: 357
Левски
37%
ЦСКА
63%

Днес ни очаква 137-мото издание на вечното дерби между Левски и ЦСКА.

Според статистиката ЦСКА е фаворит, след като през месец октомври има смазващо превъзходство над съперника - 8 срещу 3 победи и 5 равенства.

Моментното състояние също е в полза на "червените". Те са водачи във временното класиране на А група, имат най-доброто нападение и най-добрата защита в изиграните мачове досега. В тяхна полза е и натрупаното самочувствие след пет поредни победи над противника.

Левски от своя страна пропусна шанса да влезе в дербито с малка разлика в класирането, след като допусна две равенства с отбори от долната половина на таблицата - Марек и Локомотив Пловдив.

Но в дербито между Левски и ЦСКА статистиката няма никакво значение, в много от двубоите аутсайдерът излиза краен победител.

За кого ще стискате палци на стадион "Васил Левски"? Изборът е ваш.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още по темата: ЦСКАлевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Двата отбора са селски. Тези дето ползват името на Апостола е крайно време да проумеят, колко зловредно е това за България.
48
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Левскари, не се косете, може би някога в далечно и мъгливо бъдеще ще биете ЦСКА. Не претръпнахте ли вече? Тия ви бият когато и както си искат. Многото приказки на Гонзо само подразниха цесекарите и Левски гризна дръвчето.
47
0
 
3
 
! Отговори
Овча купел преди 9 години
С футболисти като Гаджев(национал??!!), Сърмов, Белаид, Бедоя и прочие недъгави "спортисти", "Левски" няма шанс. Днес се доказа, че победите им в първенството са плод на "игра" извън терена, защото този отбор е по-слаб дори и от Марек. Българското първенство е чисто черно тото. Не напразно спонсорите на отборите ни са фирми от рода на Ефбет, казино еди кое си и т.н. Ако не го подпираха мениджъри, Гаджев не в национала, а и на село нямаше да играе.Не могат да го продадат от 5г. горкия.Некадърник.
46
0
 
8
 
! Отговори
варненец преди 9 години
В момента ЦСКА е доста по-стойностен отбор от ПФК"Левски". При по-добри условия за игра, резултатът щеше да е по-голям в полза на червените. ПФК"Левски" няма никаква идея в играта си. Гонзо си повярва, че както когато беше футболист го набедиха за звезда, така и сега ще го нарочат за голям треньор. Самочувствието му е без никакво покритие. Аз съм привърженик на Черно море, но подобен български ФК като "Лудогорец" не сме имали никога и аз като българин ги подкрепям с цялото си сърце. Дерзайте!
45
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ГОНЗО-САМО ЛОКО !ЛОКОМОТИВ !!! ГОНЗО ГОНЗО ...
44
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кво да стискаме палци то Уевски вече пада с два на нула !ЦСКА ще ги бият и ще ги ЕБ*Т след мача !
43
4
 
9
 
! Отговори
Васко преди 9 години
Лудогореееееееец
42
10
 
11
 
! Отговори
Vasil преди 9 години
бях от ЦСКА но вече съм върл фен на Лудогорец. На ЦСКА мачовете даже не ги гледам вече по телевизията
41
13
 
9
 
! Отговори
Монархист преди 9 години
Аз гласувам за Лудогорец :)
40
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЦСКА е известно в Европа, кото отбора от Москва. Когато им кажеш, че става дума за отбора от София, те се чудят, най-много някой словенец, или молдовец да каже - ааа, тия дето паднаха от Мура и Зимбру ли?
39
1
 
6
 
! Отговори
Прогнозатор преди 9 години
Прогнозирам, че за тоя мач няма да има нужда от дрон, за да стане бой.Прогнозирам, че неминуемият бой няма да е със снежни топки. Освен ако не е изпратен по посока на играчите. :)Прогнозирам, че загубилият отбор ще обвини снега за провала си. :))) Прогнозирам, че в случай на равенство, всички ще псуват решилите да се проведе мача. Виновен няма да има! :))))))
38
2
 
6
 
! Отговори
сельо преди 9 години
СРБЕ НА ВРБЕ ЕЙЙЙЙЙЙЙ
37
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
за Лудогорско пиле !
36
3
 
7
 
! Отговори
победител е МВР преди 9 години
Нито Левски, нито ЦСКА, а МВР. От години насам МВР е главния играч във всички мачове и винаги печели. Арестува невинни деца, които нещо си се радват на отборите по-буйно, от там си прави бонуси и повишения. Да арестува деца на мачовете, това е основната и най-велика дейност на победителят във всички двубои - МВР.Иначе, други престъпници, освен децата по мачовете в България, няма. Някой откраднал 4,2 милиарда, друг 2 милиарда... за тях МВР няма нито преди нисто след.
35
2
 
2
 
! Отговори
Циганин преди 9 години
Терена ВСЕ ОЩЕ не е готов за мача Левски-ЦСКА -МОЖЕ И ДА ГО ОТЛОЖАТ С ЧАС или два .
34
4
 
5
 
! Отговори
Циганин преди 9 години
За Барселона в мача на милиард евро Реал-Барса .Не гледам ЦСКА-ЛЕВСКИ от няколко години .
33
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какви левски-цска бе...днеска играят Реал-Барселона!
32
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
чистете снега ей, че за 45 минути стават здрави ледени топки :)
31
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
с един приятел гледахме лудогорец - базел и той подхвърли, че е хубаво да си направим балканска лига. няколко минути по-късно цялата компания стигна до извода, че това е най-сигурния начин за предизвикване на нова балканска война. в случая задържаните фенове на два наши отбора го потвърждават..:)
30
4
 
5
 
! Отговори
фен на базел :) преди 9 години
и левски, и цска, само не лудогорец :)