Меле на мача: Чупиха седалки, ранени са полицаи

Стойчо Младенов беше ударен със снежна топка
Обновена: 25 окт 2014 19:58 | 25 окт 2014 19:57,
120
Меле на мача: Чупиха седалки, ранени са полицаи
Снимка: БТА

Вечното дерби между ЦСКА и Левски не мина без инциденти. Фенове чупиха седалки, други нахлуха на пистата на стадиона, а снежна топка улучи треньорът на червените Стойчо Младенов и той за кратко изгуби съзнание. За щастие големият сблъсък на стадиона е бил избегнат благодарение на полицията, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Още по темата
От там обясниха, че напрежението сред публиката е ескалирало около 17.50 ч. и това е наложило намесата на полицията. Фенове от сектор „Б“ счупили части от оградата и нахлули на пистата. Други фенове от същия сектор чупили и хвърляли седалки. „Със своевременната полицейска намеса беше предотвратено разрастването на безредиците.”, категорични са от МВР. В мелето са пострадали двама полицаи, които  са откарани в болница.

Общо 70 човека са отведени в районните управления на СДВР преди, по време и след футболната среща. Както Dnes.bg писа първоначално бяха задържани 55. Впоследствие още 15 бяха отведени в полицията за носене на забранени предмети и вещи по време на спортни събития. Един от феновете преди влизането на стадиона се е държал грубо и арогантно, не е изпълнил полицейско разпореждане и е ударил полицай.

По този случай е образувано досъдебно производство, материалите ще бъдат докладвани в Софийската градска прокуратура.

Снежна топка пък удари треньорът на ЦСКА. "Да, удариха ме в главата. Загубих за част от секунди съзнание. Трябва съответните органи и комисии да вземат мерки”, каза Стойчо Младенов след мача и предупреди: „Утре, други ден ще умре човек. Домакините не бяха подготвили терена и нямаше организация за такова взривоопасно дерби”, каза още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още по темата: цскалевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това в нормална държава никой няма да ги търпи, а полицията да спре да ги гледа всеки мач как чупят, а да започне да ги БИЕ. БОЙ до откат и водоструйка да ги полива.
67
0
 
0
 
! Отговори
кали преди 9 години
То от възпитанието идва всичко
66
2
 
0
 
! Отговори
dsdsa преди 9 години
Закривайте вечното дерби.....
65
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хубаво де, ама що не ги оставихте да се избият едни други. Полицията се изтегля, затваря изходите на стадиона и оставя *** да се избият. След 2 часа полицията влиза, ако има някой дето още мърда го оставят още някой друг час *** ако е възможно а останалите ги изкарват в чували. За 1 ден проблема се решава.
64
0
 
9
 
! Отговори
Защо преди 9 години
Това спортно мероприятие ли е или тренировка на рецидивисти пуснати в публиката. Това ли значи да гледаш футболен мач на живо, да отидеш за да почупиш стадиона и да пребиеш някой? За това ли има "футбол" в България. Да им издават ефективни присъди с многогодишни или доживотни забрани за посещения на спортни мероприятия и общественополезен труд. Това е безобразие, без значение коя е агитката, не съм фен на никой от отборите. Това е връх на простотията, сигурно са горди от себе си.
63
0
 
11
 
! Отговори
ТРАКИЯ-БЪЛГАРИЯ преди 9 години
Нека Говедата и УЕВСКИ с оня подпухналия Гоцото да бъдат извадени от А група заради тия побоища и простотий..И без това тази година ще завършат на последните места и само кръводаряват точки...То нормален човек не може от години да отиде по тия мачове трябва вече с бронежилетки да се ходи..Виждат че са по слаби и на бой скачат нещастниците..Оня 11 номер техния пак беше за червен картон от първия съдийски сигнал започна да се рита *** и съдията да не развали мача го остави да играе..
62
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Отдавна истинските фенове не ходят по стадионите.Там обикновенно са такива които са всичко но не и фенове.
61
2
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
75,аз също.В този отбор няма нито един ЛЕВСКАР.А публиката е просто ***.
60
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Преди бях фен на Левски,но изгубих интерес,а и всички около мен са така.Гледаме Шампионска лига.Трябва да съм луд да отида на такъв мач,вижте какво става...утайките на обществото се събрали на едно място и наричат себе си фенове и агитка и незнам си какво още...
59
4
 
24
 
! Отговори
Ганчо преди 9 години
За това което стана със Стойчо Младенов, Левски трябва да бъде изгонен от А-група.Но няма да стане, защото дисциплинарната комисия чете правилника само в частта - Съдържание, без да отваря на конкретните казуси. Въобще пълна пародия, цирк, и всичко свързано със забавните игри.То по-добре да гледаме Б и В групите там е по-интересно.
58
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Докога ще продължава така.ОТ 2000г. до сега все едни и същи номера и няма промяна.То на всички е ясно че група от хора отиват специално за такива неща но досега не е измислен начин да се противодейства. Все по малко хора ще посещават мачовете и все по трудно ще става на клубовете да поддържат стадионите.
57
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пълен контраст с мачовете на Лудогорец. На тях цели ходят семейства, млади хора с любовта си към играта и отбора- атмосферата като за празник- факт.П.п. хайде сега, комплексарите да почват да плюят...:)
56
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Трябват затвори нови за поне 1милион луди и крадливи,наркомани !
55
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тези дето ходят с мачете и ножове на мачове нещо не ги разбирам ...Ми аз да си взема автомата тогава за мача !Полицията хванала въоръжени с МАЧЕТЕ и ножове ...
54
2
 
18
 
! Отговори
peterstar преди 9 години
Има прости мерки против гамените на Левски, но не ги вземат. Например, за някакъв брой мачове, в които участва Левски, независимо къде, съответните сектори "Г" да бъдат закрити за публиката.
53
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Двата най селски отбора...
52
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Селска работа... туй де българска...
51
1
 
7
 
! Отговори
fr преди 9 години
Razedinenieto na bulgarskiqt narod nqma ravno. Vmesto da sme edinni, nie se delim na sini i cherveni. Protivnicite ni, samo tova iskat i chakat. Narode osuznai se, predi da e stanalo prekaleno kusno!
50
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кажи му шоп и до там
49
0
 
49
 
! Отговори
bez преди 9 години
Защо не ги ангажират тия *** да чукат камъни на някоя кариера?!