Футболът ни е в колапс, нямаме материал, обяви Наско Сираков

"Прекалено много обичам и уважавам и Данчо, и Любо, и Емо"
Обновена: 24 ное 2014 20:54 | 24 ное 2014 20:46,
57
Футболът ни е в колапс, нямаме материал, обяви Наско Сираков
Снимка: архив Булфото

Българският футбол е в абсолютен колапс. Това обяви легендата на Левски Наско Сираков пред БНТ. Според него почти е без значение кой ще е треньор, защото „нямаме материал”.

Сираков не пожела да вземе позиция в скандала между доскорошния национален селекционер Любослав Пенев и членовете на Изпълкома Йордан Лечков и Емил Костадинов. „Прекалено много обичам и уважавам и Данчо, и Любо, и Емо. Най-хубавите ми години в спорта са свързани с тях", каза Сираков. Той обясни и че е против личностните нападки и то пред медиите.

"Каквото и да имам, винаги съм го казвал на Любо в очите - и насаме, и пред хора. Той е национален селекционер и си носи отговорността, така е навсякъде.", обясни легендата. "Дали ще е Любо Пенев, Моуриньо или Венгер, разликата ще е минимална, защото нямаме материал. От много време вървим в тази насока, от 1994 година насам е така.", убеден е Сираков.

Какво още каза легендата четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
3
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Няма Левски - няма и футбол. Комунистите го знаеха и 45 години го търпяха, днешните комунисти действат съвсем по хазарски - народен отбор значи вражески - сатъра! Те държавата насякоха, че един футболен отбор ли ще ги спре?! И така - убивай евреи за да направиш нещо добро и да се зачислиш между добрите във вечността, - иначе ще те вземат за евреин!!!
39
0
 
3
 
! Отговори
Бате ви Боце преди 9 години
И държавата така, с тоз матрял толкоз.
38
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Верно ли бил в колапс? Ние не бяхме забелязали!
37
1
 
4
 
! Отговори
41141топала преди 9 години
май всички големи от 94 г трябва да се махнат от футбол и всичко да почне на чисто за миналото евала но сега от бизнес и интриги не ви остава изобщо време за футбол ако не сте някъде на хранилка
36
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И какво като се направи школа? Дрункате глупости. Без отбори, в които да играят тези деца после, да знаят, че имат преспектива, че ще получават пари от тази работа и евентуално ще могат да растат, какви школи? Кой ще играе там? За какво? За да бъде заменен от някакъв смъкнат от банановата палма за без пари?Собствениците на отбори, които перат пари и си гъделичкт егото с откраднатите от народа пари и управниците на футбола го провалиха. Школите са само базата. От долу до горе трябва да рине.
35
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ами Пенев да не се навивал, да бъдеортак с престъпници. Мигар не ги познава. Ама парата, парата!
34
5
 
8
 
! Отговори
горкия Любчо преди 9 години
Позицията на Сираков е недостойна с подхода му да излезе чистичък от скандала,когато трябва да се заеме категорична позиция относно безобразното държане на Пенев,нападайки бившите си съотборници със смешни и жалки аргументи,които дори не бяха добре артикулирани от егоцентрика Пенев със самочувствие до небесата без покритие...Сираков направи неприятно впечатление и преди това,когато събличаха фланелката на Петев и той се изниза без да го защити
33
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма материал , защото няма работещи детско-юношески школи.Мутрите които "закупиха" футболните отбори влагат парите си във вносни играчи , защото искат бързи печалби.
32
3
 
7
 
! Отговори
Казасов преди 9 години
Така или иначе,май се задава ново поколение след 94.Бербатов ще играе още година-две и чак тогава/ако иска/може нещо да започне.Тук един говори за късметлиите на 17.11.1993 г-победата над Франция.И с 33на 1 да бяхме били нямаше файда,ако преди това Израел не беше победил Франция насред Париж.
31
2
 
6
 
! Отговори
Петър преди 9 години
Как така няма материал? Чалготеките са пълни. Хващайте следващите за ушите и пробвайте. Все нещо по-читаво ще излезе.
30
4
 
6
 
! Отговори
мии преди 9 години
До мибез боко нямаше да знаем.. боко дали смята себе си за част от същия матрял? с какво е допринесъл срещу положението? праща ни да ставаме овчари?
29
0
 
28
 
! Отговори
партиен член преди 9 години
Материал има но той не играе защото неговото място се заема от материала на спонсора.В детските школи е страшно.Как да обясниш на детето си че е добро но, понеже нямаш пари на неговото място пускат по слабо от него но, баща му е " бизнесмен" и спонсорира отбора?Е за това от 20 г.не съм стъпвал на стадион.
28
1
 
12
 
! Отговори
бай иван преди 9 години
еее, абе щом и този уруфляк се възкреси от нафталина и почна да дава мнение по новините, явно българският футбол е наистина в колапс.
27
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
***. Спортистите са прости глупови момчета алчни и кои се интересува от Вас.
26
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не Г-н Сираков , Пенев говори пред медиите защото споменатите хора са публични личности пряко отговорни за футбола в България .Разговорите на 4 очи доведоха тая държавица до тук .Ако имахме малко повече хора , като Пенев доста от климата ще ше да се подобри. Вместо да се оплаквате от материала , точно вашата работа е да създадете материал .Оплаквайки се само доказвате , че не си вършите работата .20г водите недоказани чужденци и за този период загубихте Българските таланти , посоката вие грешна.
25
0
 
16
 
! Отговори
lewskar преди 9 години
Гледай го пък този , ами като бутате " връзкарите " , " плащачите " и шуробаджанаците , какъв материал търсите !Трагедия най-голямата корупция е в детско-юношеският футбол а вие търсите материал .Пияни и некомпетнитни изпаднали от всички класации трениьори ( в левски специално за Сираков) а в останалите прекалено младите , буквално от ученическата скамейка !А в останалият свят имена от фтбола с опит предават занаят , ласинрат се таланти и се търсят успехи .
24
0
 
14
 
! Отговори
Силата на Съдбата!!! преди 9 години
Както е казал навремето П Р Славейков във знаменитото си произведение-българите не са народ а ***!!! Представител на това племе се изказва за други ***!!! Ха ха ха!!! Сега тепърва мършите ще си вадят кирливите ризи и ще си развяват осраните *** пред публиката!!! Ето ето ето ги жалките псевдогерои късметлии от 17 11 1993 година!!! Ха ха ха!!! Хо хо хо!!! Хи хи хи!!!пп-Това е ИСТИНАТА дето не ви ИЗНАСЯ и не ви ОТЪРВА бре!!!
23
3
 
13
 
! Отговори
Georgi преди 9 години
Матерялът са хората, твоята работа е да ги изградиш като играчи, ***
22
1
 
21
 
! Отговори
дефанс преди 9 години
Естествено няма да има матрал като купувате разни куци коне от бананови плантации и перете пари или само вразкари толкова кадърни юноши има но не се реализират зарати корупционни схеми..
21
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Естествено, че няма материал, нали всичко опоскахте! И за 20 години вършеене в БГ футбола само вие сте виновни, че няма млади обучени играчи.Голяма перука, Сираков, Костадинов, Чичовото, Лечков и тн - всички да се махат и да спрат да се занимават с футбол! Само така ще се оправят нещата.