Феновете от "Синя България" скочиха на Тодор Батков

Привържениците вече искали отборът да изпадне в В група
29 ное 2014 10:08,
19
 Феновете от "Синя България" скочиха на Тодор Батков
Снимка: архив Булфото

Феновете от тръст „Синя България”, който обединява привърженици на синия отбор, поискаха оттеглянето на собственика на клуба Тодор Батков.

Още по темата
Председателят на тръста Васил Колев обяви, че някои от феновете искат отборът да бъде изхвърлен във "В" група, само и само да се отърве от адвоката, пише Gol.bg, цитирайки TV7.

"Тодор Батков е най-големият виновник Левски да се намира в това положение”, каза Колев. Той потвърди думите на Христо Йовов преди време, че Батков е властен човек, обича да се налага и да го прави показно. „Може би смята, че така упражнява контрол. Според мен така само руши доверие”, каза още шефът на тръста.

Какво още мисли той чете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: Левскибатков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
I BATKOV I PRIVARGENIZITE NA LEVSKI SA BOKUZI.
14
4
 
0
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Този мех няма как да се махне защото от него не зависи. Той е назначен от тези дето ни провеждат геноцида с цел да държи Левски на дъното. Долу някакъв ехидно пише че Левски трябва да почне от зоните, правилата са за всички. Напомням че ЦСКА е вкарат направо в А група при основаването си - това е единствен случай в света, няма го и в Африка!
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
бай ви *** е виновен за всичко
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Toa e nai-veseliq 4ovek v durjavata.Eiii , Bogu!
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Точно така! Този неадекватен *** да хваща гората! Ако трябва ще си извървим пътя наново от окръжните девизии. Без пари, без стадион, само с желание и вярност към клуба. След точно 4 години ще ме по-силни от сега. *** да си събира и парите и каквото мисли, че е негово и да се маха от Левски!
10
3
 
8
 
! Отговори
Фен преди 9 години
Типично по Български .А когато ви купуваше титли съдии беше най добрия нали, неблагодарна *** сте вие .Вместо да се съберете да помогнете на отбора ПЛЮЙТЕ сега. Това ми били привърженици по скоро продажници.
9
2
 
5
 
! Отговори
. преди 9 години
чакайте малко :) няма такова нещо като изхвърляне във В група..!! искате да извървите пътя си до А група след рухване.. започвате от най - долното стъпало.. от окръжните дивизии.. правилата са за всички
8
4
 
2
 
! Отговори
ля ля преди 9 години
за мен гОНЗО е пълен *** и въобще не трябва да е в този отбор! а щом не става и бАТКОВ - вън!!! отбора си е екстра - само ЛЕВСКИ!
7
6
 
12
 
! Отговори
s преди 9 години
Че те отдавна са във В група бе. Отбора е трагичен, дори не е комичен. Футбол не играе, пълен е с анонимници, какво повече? От другата страна, така наречените фенове, не пропускат нито една възможност да покажат, че им трябват още поне 2 000 000 000 милиона години еволюция, че да се нарекат хора. Това е мъртъв клуб.
6
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
и отбора и агитката са еднакви *** ... да ви е честита 100 годишнината :)
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Батков вън ......................
4
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КЗЛ
3
5
 
3
 
! Отговори
ШОП преди 9 години
Само Локо София ееееееееееее .... !!!!!!!!!!! ОУЕ !
2
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
BATKOV BAN OT LEVSKI ZAVINAGI.
1
3
 
31
 
! Отговори
Тинев - СЛАВИСТ преди 9 години
Славия ми е любимия отбор. Но! Но винаги съм бил толерантен към другите. От страни се вижда по-добре е казал народа.В този смисъл: Твърдя, че откакто перача на мръсните пари на Чорни, а именно Тодор Батков, завладя фк Левски, настъпи НАЧАЛОТО НА КРАЯ на този отбор.Батков и осмокласника му, набедения "голям" футболист Гонзо съсипват Левски. Та нали ако знаеше ОТ КОЯ страна се рита топката, щяха да го вземат / Гонзо / в голям отбор. Примери с наши играчи колкото щеш.Та това е! Само СЛАВИЯ.