Куинс Парк Рейнджърс подготвя оферта за Бербатов

Мениджърът на лондончани е готов да даде 1 милион лири на Монако
25 яну 2015 12:58,
8
Куинс Парк Рейнджърс подготвя оферта за Бербатов
Снимка: архив Reuters

Предпоследният в английската футболна Висша лига Куинс Парк Рейнджърс подготвя оферта за привличането на българския  нападател Димитър Бербатов от Монако, твърди "Дейли Стар".

Още по темата
Мениджърът на лондончани Хари Реднап е готов да предложи 1 милион лири на французите и заплата от 70 хиляди лири на седмица на Бербатов, за да върне българина на Острова.

33-годишният бивш нападател на Тотнъм, Манчестър Юнайтед и Фулъм е водещ реализатор на Монако през този сезон с 6 попадения в 15 мача в Лига 1.

Реднап се надява с голмайсторските си умения Бербатов да помогне на Куинс Парк Рейнджърс в борбата за оцеляване в елита през пролетта.

Спекулациите за евентуално завръщане на българина в Англия се появиха в местната преса още в началото на седмицата, а  агентът на нападателя Емил Данчев беше категоричен, че оферти за Бербатов няма и той ще остане в Монако до лятото.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: бербатовмонако
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бербо да си седи в Монако! По-добър отбор от този няма да намери вече. Да се спазари, ако трябва двойно по-малко пари да взема, ама да си живее в тузарския град, а не в миризливия Ландън.
6
0
 
1
 
! Отговори
Уточнител преди 9 години
Не е на 33, а на 34.
5
0
 
3
 
! Отговори
атанас преди 9 години
До АнонименЗащото е на 33 и защото договорът му с Монако изтича съвсем скоро и може да стане свободен агент. Това са 2 от основните параметри при определяне цената на футболист - възраст и срок до края на договора. Отделно се купува от отбор, който не е конкурент на КПР, което не дава основание на Монако да искат допълнително по-висока сума.
4
2
 
0
 
! Отговори
!!!!!@@@ преди 9 години
Защо го отпратихте? Това не Ви е ***, а човек.
3
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мениджърът на лондончани е готов да даде 1 милион лири на Монако===Що такава мизерна сума, бре? Това са си жълти стотинки.
2
26
 
1
 
! Отговори
boko преди 9 години
TOVA DQRVO VECHE ZA NISHTO NE STAVA....OT MONACO V OSHTE PO-TRAGICHEN OTBOR...
1
2
 
2
 
! Отговори
pet преди 9 години
Допълнителен доход.Плащат с пей-палneobux/?rh=706F6C756E6F3674