Кошмар в Подгорица! Уцелиха Акинфеев със сигнална ракета

Мачът между Черна гора и Русия бе прекратен
Обновена: 27 мар 2015 22:26 | 27 мар 2015 22:23, Александър Попов
62
Кошмар в Подгорица! Уцелиха Акинфеев със сигнална ракета
Снимка: Reuters

Стражът на руския национален отбор Игор Акинфеев се строполи на терена, след като бе уцелен от сигнална ракета по време на евроквалификацията между Черна гора и Русия в Подгорица.

Това доведе до прекратяването на мача.

Вратарят бе уцелен в главата и му бе веднага оказана медицинска помощ, след което с помощта на специална количка бе изведен от терена.

Още няма никаква яснота, дали главният рефер Денис Айтекин от Турция ще поднови срещата.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още по темата: Черна гораРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
5
 
! Отговори
доброжелател преди 9 години
Ей,тоя свят се побърка!!През последните години се забелязва засилване на футболното хулиганство!!!До нов Хейзъл трябва да се стигне за да спрат тия безобразия!!!!
35
0
 
13
 
! Отговори
сибирска преди 9 години
Простотията ходи по хората - нали така беше?!
34
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
поправете си грешката не Денис а Дениз така и не можахте да се научите да пишете турските имена правилно,в България една камара етнически турци имат грешни имена от некадърните държавни служители!!!
33
0
 
13
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Малоумието няма националност.
32
1
 
15
 
! Отговори
МАЙКАТАСИТРАКА преди 9 години
До АнонименПич,тия не са нито албанци, нито турци !!! Те са православни... Но това не ги прави по-малко виновни...
31
4
 
26
 
! Отговори
спортсмен преди 9 години
Главното тук е, че човекът е уцелен със сигнална ракета, а не кой или защо я е изстрелял - смятам, че трябва Черна гора да бъдат извадени от всички Евро-турнири за няколко години - така ще се дисциплинират много бързо....
30
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ima li info kakvo stana, stva ili se o4akva da stane s vratariatima li zaloven, nego kakvo ste praviatina4e na Boiko mu bilo zabraneno da rita ama niki nemojel da go spre-kazva negovoto drugar4e Vel4ev Krasimirev
29
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ракетата е била изстреляна от косовски албанец. Ха сега си прочетете глупостите дето сте изпонацвъкали.
28
20
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тез без войни и ексцеции не могат. Все провокации, побоища...ама американците еди си какво.Добре,че хората проглеждат. Сега дори и русия да е права за нещо, никой няма да е с тях. Уж са род скандинавски племена па що така лошо семе са? И букви им дадохме, вяра, а то...провал.
27
5
 
9
 
! Отговори
до 37 преди 9 години
А така, при проамериканския любимец Елцин и перестройчик Немцов редовно получаваха, помощи от типа царевица и портокали.
26
18
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Страстите са били нажежени, защото Русия публично призова сръбските фенове да подкрепят отбора и. Само че сърбите не са били допуснати на стадиона.А за руския отбор нищо хубаво. Огромни пари, прескъпо платен треньор. Също като държавата им. Дал Господ богатства, а тънат в мръсотия, разруха, корупция, престъпност, упадък, беззаконие... Руснаци....
25
1
 
52
 
! Отговори
Българин преди 9 години
А бе вие ,четете ли това което пишете ?Явно не.Такива простотии могат да "сътворят" само "хора" без грам мозък.Някакъв *** изстрелва ракета и улучва вратаря на противниковия отбор.Този мястот му е в "панделата" .Толкава.Какво месите Путин ,Сорос ,Северна Корея ?Простотия.
24
27
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ето какво представлявт соросидните фашисти. Може би пак Путин е виновен.
23
34
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
русняците да не си прават сметки, световно нема да има през 2018
22
42
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
България е съюзник на Русия
21
4
 
27
 
! Отговори
ля ля преди 9 години
това си бяха нормални неща в целия футболен свят - но се реши че ще взимаме пример за демокрация и уеднаквяване без значение от ценности и традиции!! футбола си е футбол ама някой направо се побъркват по него!!! то играчите толкова не играят вече !!! само за пари става на въпрос!!!
20
7
 
30
 
! Отговори
До 10-ти преди 9 години
Абе ако на Топол М да сложат презерватив (радиуса на поражение е по-голям от Черна гора) дали ще целне парламенто у комино.----------------------- Баща ти ако беше сложил презерватив нямаше да има такъв *** като теб да пише такива глупости по форумите.
19
34
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Недей да манипулираш,че българите са русофили.Да,назадничавите са. Но в мнозинството българите са про-европейски настроена нация.Разбира се, трябва да разделим руската култура от руската политика. Говоря за второто. А и за първото- не може да си фил на всяка държава,чиято култура харесваш. Иначе трябва да се нарека американофил,русофил,мексиканофил,франкофон,англофил и т.н. Може би във всяка държава може да се разпознае високата култура,не е нужно от "-филия".Тази -филия ми прилича на инфантилия
18
2
 
10
 
! Отговори
До 20 преди 9 години
Ти пчеличка ли си, че пишеш думите с по 2 "з"-та и 2 "с"-та? Или това е оригиналната българска азбука?
17
6
 
37
 
! Отговори
ШибиРиби преди 9 години
Защо не се учудвам че Балканската Простотия е достатъчна причина за началото на някои световни войни. Тоя дето е изстрелял ракетата заслужава да му пъхнат снопче бенгалски огън в ***, да го качат на гумена лодка пълна с кокоша *** и да го пуснат по течението на Нил.