Плащат в Левски с билетите от мача срещу Лудогорец

Срещата е съдбосна за евромераците на "сините"
27 апр 2015 17:20, Александър Попов
4
Плащат в Левски с билетите от мача срещу Лудогорец
Снимка: Булфото, архив

Футболистите на Левски ще понапълнят джобовете през настоящата седмица. Те не са взимали месечни възнаграждения през 2015 година заради тежката финансова ситуация в клуба.

Сините шефове насочваха всички средства към погасяването на стари задължения, които касаеха получаването на професионален лиценз за сезон 2015/16.

Така пари за футболистите все не оставаха. Те обаче показаха висок морал и нито един не скъса контракта си по вина на клуба.

Ръководството планира да плати на играчите по част от заплатите им с приходите от полуфинала реванш с Лудогорец. Интересът към двубоя е голям и се очаква стадионът да се напълни.

Чистите приходи от него ще са около 100 хиляди лева. Те обаче няма да могат да покрият дори едно месечно възнаграждение на първия тим и спортно-техническия щаб – то е около 250 хиляди лева.

При спечелване на Купата на България пък финансовата ситуация на сините може да се подобри. От клуба не крият, че водят разговори със спонсори за следващия сезон.

Едно от условията на компаниите, които проявяват интерес да наливат средства на „Герена“, обаче е клубът да участва в евротурнирите.

Още футболни новини четете в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Левски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
До умните преди 8 години
Като толкова знаете помогнете на отбора финансово, единственото което може да спаси Левски е едно класиране в групи на ЛЕ или поне до плейоф пък ако ще и всеки мач да бъде губен с 5:0. Важно парите да се реинвестират в селекция за да може сезон 2016/2017 Левски да има нормален отбор.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ЕвропаI agree.
1
1
 
11
 
! Отговори
Европа преди 8 години
От толкова слаб Левски нямаме нужда в Европа.Няма смисъл пак да ни срамят. В момента всеки един отбор от първата 6-та (освен ЦСКА) е по-добър от тях.