Около сградата на БФС - леле, мале, страх!

Полиция пази срещу гнева на ултрасите на ЦСКА
21 май 2015 08:22, Александър Попов
22
Около сградата на БФС - леле, мале, страх!
Снимка: Gol.bg

Две патрулки бдят над сградата на БФС, показа проверка на Gol.bg. Причината за това е свързана с ЦСКА.

Както е известно, "червените" не получиха лицензи за участие в „А” група и Европа догодина, което нажежи до краен предел обстановката на "Българска армия".

Снощи се появиха информации, че ултраси на "армейците" отново са почупили сградата на футболната централа, която се намира на улица "Цар Иван Асен II" в столицата.

Проверка на Gol.bg обаче показа, че това не отговаря на истината, но органите на реда са взели превантивни мерки и са изпратили патрулиращи полицаи. Те казаха, че ще останат цяла нощ на пост, а ако е необходима и утре вечер ще бъдат изпратени ченгета, които да предотвратят евентуални безредици.

автор: Веселин Коларов, Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: полициябфс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
дс преди 8 години
левски отиде при Спартак за да са близко до властта и всички футболяги станаха офицери по държавна сигурност и години цоцаха държавата и от моята заплата.първа категория бяха и си правеха каквото искат.сега са виновни чорбата.пълни глупости.уж държавна сигурност била виновна за всичко,а сега искараха армията.,то поне да бяха направили военен преврат.така ,че мили хора нищо не разбирате от футбол.изкарахте СТОИЧКОВ най големия комунист.а какво да кажем за останалите спортове .
16
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отново хулигани пречат на нормалните хора в България. Чорбари, подуянци и коматевци срамят страната ни. Хулиганите в тухларните!
15
0
 
3
 
! Отговори
Sasho преди 8 години
Въпрос - сега, след 10-ти Ноември, много се говори за намесата от Ваша страна и от страна на други ръководни кадри от БКП в българския спорт и по-специално във връзка с привилигированото положение на ЦСКА. Не смятата ли, че тази намеса беше погрешна?ген. Джуров:- В никакъв случай. Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. .
14
0
 
2
 
! Отговори
Sasho преди 8 години
Знаете, че преди победата на Деветосептемврийската революция във спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашиски елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Времето беше такова. Затова създадохме нашия ЦСКА. И в спорта ЦСКА постигна много. Това не беше грешка.
13
0
 
4
 
! Отговори
Sasho преди 8 години
октомври 13, 2011 Днес ESPN официално заяви, че Левски е отбора на българския народ, а нарече ЦСКА комунисти и отбора на всяка власт.Ето и оригиналната новина:With its roots in the 1940s, many see Bulgarias Eternal Derby as the biggest rivalry in the Balkan region: CSKA, founded as the Communist army team and associated with the rich, against Levski, seen as the team of the people.
12
2
 
5
 
! Отговори
Милко Балев преди 8 години
Закривамееееее!!!! В зоните това болшевишко квазимодо и това ще им е края ! БФС доста дълго ги търпя , то не бяха допинг скандали , хващане на съдии , лъжи и завличане на футболисти , мениджъри и клубове ! Закриванеееее!
11
7
 
2
 
! Отговори
gost преди 8 години
интересно мие какво ли толкова искат от цска се като стане трябва да има цирков отбора есента игра супер на някои му се видя крив отбора и веднага му завидя заради някои друг както винаги така става в бг бях от цска преди сега не ме интересува бг футбол но това е пална простотия отбори се разсипват в името за глупости ако нее цска друг да е безобразие а спорта сие спортаман от глупости а какво тогава да искаме от национала след като отбори няма 0 и малта аи лиуксембург да ни бият еи това искат
10
17
 
14
 
! Отговори
Filio преди 8 години
Ако закрият и Левски и ЦСКА, футболът в България ще се възроди.
9
9
 
14
 
! Отговори
trol преди 8 години
Вместо да насочат гнева си към тези , които докараха цска до това състояние , те го насочват към тези , които ги спасяват не за първи път . Чорбарска им работа .
8
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
24 милиона да дължиш ,13 към НАП, да не ги обслужваш, 11 маач без победи, 10 без голове (за 7 годиин за трети път да ти отнемат лиценза (втори път при Томов)и да обясняваш как А група не може без теб - това е наглост!
7
17
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
закривай кочин***та! :D
6
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бе кви безредици, кви ченгета, на кого му пука за некакви ритнитопковци, айде стига вече ни занимавайте!
5
9
 
31
 
! Отговори
Пъзел преди 8 години
Интересно...значи дължат 20 000 000 и друг им е виновен :) Да счупчт на Лупи и стойчо домовете, кво им е виновно бфс, че "спасителите" ги спасиха :) Нещо обаче не им стиска на мишките !
4
7
 
33
 
! Отговори
f преди 8 години
Да им начупят кифлите на наглите предрусали и фимлирани 0лигофренчета. Отгоре на какво искат лиценз? Клуба е в трагично състояние и няма бяла държава на света, където да продължи да съществува. Решението за ЦСКА е чисто начало, стига агония!
3
22
 
30
 
! Отговори
коки преди 8 години
Тия чорбалета, отдавна трябваше да ги изхвърлят в зоналните групи. Всички червени *** се бият в гърдите, че са фенове на "най-великия" отбор - що не го спасихте бе тиквеници.Що не направихте кампания "ЦСКА е твой!"? Защото това не е отбор, обичан от хората, а номенклатурно отборче създадено с постановление. Ако не беше "онзи строй" никой нямаше да се вълнува за Цецка, защото нямаше да я има.
2
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гузен негонен бяга май е на БФС работата.
1
11
 
29
 
! Отговори
токо преди 8 години
Страхотно заглавие бе, коларов,сам ли го измисли или някой ти го подсказа ?!?Според теб какво трябваше да направят,може би нищо и да оставят тези лунпени да трошат на воля,***.