Черно море спечели Купата на България след драматичен мач

"Моряците" надвиха Левски с 2:1 с човек по-малко на терена
Обновена: 30 май 2015 22:59 | 30 май 2015 22:58,
239
Черно море спечели Купата на България след драматичен мач
Снимка: БТА

Черно море успя да победи Левски с 2:1 след продължения и уникална драма, и така грабна Купата на България на стадион "Лазур" в Бургас.

Мачът се превърна в истински футболен празник заради подкрепящите двата тима фенове, а освен това отборите на терена дадоха всичко от себе си и до голяма степен оправдаха очакванията.

Голът за "Сините" бе на Антонио Аниете, който реализира в 71-ата минута и така на практика той бе на път да донесе трофея на тима си, но в 92-ата минута Бакари изравни. В 118-ата минута Курьор потопи в сълзи противника с гола на обрата.

"Моряците" обаче бяха с човек по-малко от 39-ата минута, когато Стенио бе изгонен след втори жълт и червен картон.

С победата си и трофея Черно море си осигури място в Лига Европа, като ще играе като непоставен от втория квалификационен кръг.

Това е първа Купа на България за тима изобщо.

Четете още новини от "Спорт" в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
1
 
6
 
! Отговори
стария преди 8 години
НЕ ВИНАГИ НОМЕРА НА КИТАЙКАТА МИНАВА,ПРЕДИ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ,ЛЕВСКИ ПЛЮС ВЛАСТ СПАРТАК ВЗЕМАХА КУПИ,МАЧОВЕ С ДУЗПИ,СЕГА ПАК ИМ ПЛАЩАЛИ НЕЩО ОТ ПАРИТЕ НА МВР,НО КОЙ ЩЕ ГИ КАЖЕ ТЕЗИ НЕЩА.ЗА ЕДНИ ИМА ЗАКОНИ И СЕДАЛКИ,ЗА ДРУГИ НЯМА,ЗА ЕДНИ ИМА ГЛОБИ И ЗАКОНИ,ЗА ТЕЗИ И ПРЕДИ И СЕГА НЯМА ЗАКОНИ,САМО ВРЪЗКИ И ГОВЕЖДИ НОМЕРА.НО ТОЗИ ПЪТ ИМАШЕ ПРАВДА И ГЕРОИЗМА НА ЧЕРНОМОРЦИ,БРАВО,ВСЕ ОЩЕ ИМА ПРАВДА,КОЛКОТО И МАЛКО ДА Е ТЯ СЕГА.ДНЕС Е НАЙ РАДОСТНИЯ ДЕН ОТ ДОСТА ВРЕМЕ НА САМ.НАЙ МЕЕ ЯД,ЧЕ ПЕТНЯТ АПОСТОЛА
144
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
еми..кофти за насинените....да си търсят нов отбор сега да му се радват, че тоя изгоре :)
143
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Варна,морските вълни отнесоха сините мечти с кенчета и димки не се правят с купа снимки Ликуват ултрасите вече таз победа мача не е свършил,шшш млъкни а останаха си те *** илюзията вечна се разби Бавно ги залива морето със зелено-бели вълни резултатът не слуша сърцето а бурно и мощно кипи От Искъро по дълбоко нема а нагълтаха вода след шкарпа отчаянието е на предела за помощ съдията дърпа Потъват и надеждата си дреме да научат те за час-два морето не е до колене не може го докара само от уста Груби,мощни,зли повярваха си много май не се купува всичко със пари спри и на моряците поклон отдай
142
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
СAМО ЛЕВСКИ!!'' ЛЕВСКИ ОЛЕ-ОЛЕ,ОЛЕ,ОЛЕ!!!! НАСРАХТЕ СЕ И ЗАМИРИСА В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ- ЧЕСТИТОООООООООО!!!!!
141
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ХЕРЦ, ИГЛА, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
140
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Докато в Левски е "големият и ненадменат специалист", т.н. Гонзо ще е така, мизерно и нещастно. Той изгони един много интелигентен треньор Йоканович който в Англия вкара отбор в Премиера. Стоев си е обикновен човечец, сивушко, без да има никакви качества. Гадният Домуз го изгони защото си беше внушил, че е велик треньор и имал позиции да стане такъв в Англия?!? Фр.Бейкън казва, човек може толкова колкото знае.
139
1
 
25
 
! Отговори
юбералес преди 8 години
Що пък сините си мислят, че ако ''сватбата'' им беше дал дузпа, щяха да я вкарат. Оптимисти. Иначе Левски трябваше да са с човек по-малко в 20 мин. за опита за убийство на излизащия сам срещу вратаря ''моряк''.
138
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мача стана хубав, имам само три въпроса към полицията. Как успяхте пропуснете 5 тона пииротехника на стадиона? Къде бяхте докато хулиганите чупеха седалки? Защо няма арести след мача?Българскя фен е жив, но зареди 50-60 ***, го е страх да стъпи на стадиона.Честитя на черно море.
137
1
 
5
 
! Отговори
Владо преди 8 години
До АнонименСИМЕОН СИМЕОНОВ е играч на Славия, единствено, когато бяха обединени с Локомотив Сф има някакъв досег с последните.
136
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** УМРЯ
135
1
 
24
 
! Отговори
нЕкои мисли преди 8 години
На левскарите пак съдията им виновен. Туй-унуй съдията та съдията...А още почти в началото, ТРЯБВАШЕ да покаже ЧЕРВЕН картон на играч от левски.Та, има една народна приказка: На калпавия Х-Й вълната му пречи.П.П.Лично аз МРАЗЯ да гледам второкачественото, а още по-точно ТРЕТОКАЧЕСТВЕНОТО ритни- топка българско първенство.
134
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как мболииииииии! Муууууууууууууууууу...
133
2
 
27
 
! Отговори
Тинев преди 8 години
Всичко беше нагласено така, че мърдите от Левски да спечелят.Но Черно море са юнаци. Нахакаха им го.Винаги съм твърдял: Докато лай-ото ГозЮ у е Ефски, който ги фане той ще ги Е.. !А и мошеника-адвокат Патков трябва да се..... бум-бум.
132
38
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Черно море през целия мач беше много по-слаб отбор. Червения картон беше в следствие на невъзможността да спрат Абди по нормален начин. Един смешен отбор със сериозна подкрепа от съдията и няколко *** от левски спечели купата. Това ако беше английски съдя, щеше да изгони половината куци "футболисти" от мача. А тоя Борислав Стойчев е най-големия *** в българския футбол - толквоа некадърен защитник трудно може да се срещне ...
131
33
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сватбара отново поряза Левски - червения картон е 10000% написан и нямаше как да не го вдигне. НЕ свирена чиста дуспа за Левски в края на мача! Нарушение в наказателното на Левски след, което оня *** дава странен ( безнадежден ) авантаж и Левски губи топката, след което получава гол.В Българския футбол смешни отбори, като Черно море градят защитната си игра на база нарушения всеки път, когато някой хване топката, но понеже НИКОЙ съдя в България не вдига картони за натрупване - смешници.
130
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
хо-хо-хо и бутилка ром :)
129
0
 
43
 
! Отговори
CSKA forewar преди 8 години
Цял мач Ч.море игра с 9 човека!Симеон Райков беше вербуван-това се виждаше ясно!Обаче Н.Спасов го разкри и затова го смени в най-тежкия за отбора момент.Евала за прозорливостта му!Успех!
128
0
 
58
 
! Отговори
ЛоШо преди 8 години
Малееее... България не спа ! Пълна тишина и само шум от копита, маршируяат към Подуене. Срам и позор за тази синя ***. Разбиха стадиона ! Пълен позор! 10 моряка опрашиха 11 балерини
127
15
 
4
 
! Отговори
8 преди 8 години
Съдиите трябва да платят стадиона защото те са виновни за безредиците и погрома на стадиона.
126
1
 
51
 
! Отговори
столичанин преди 8 години
Глупавите шопи не си дават сметка че като потрошат и запалят стадиона пак любшмият им клуб ще плати за ремонта. Честито *** с 100 000 олекна и без това финансово закъсалия ви отбор. Тези пари ще са същите които вие дарявате за издръжка на клуба.