На Бербатов не му се дават пари за ЦСКА

Ако ме потърсят сега ще откажа помощ, категоричен е той
34
На Бербатов не му се дават пари за ЦСКА
Снимка: Булфото

Димитър Бербатов не би помогнал финансово на ЦСКА. Това заяви нападателят, който е в София, за да награди победителите от детския турнир "Данониада".

"Не мисля, че каквото и да коментирам за ЦСКА, нещо ще се промени. Не съм състезател там и съм встрани от темата. Не трябва да се търсят постоянно мнения, защото става една каша и после не се случва нищо. Трябва да се търсят хората, които ръководят отбора и те да се опитат да помогнат, а след това да се търси отговорност евентуално от тези, които са докарали до това състояние. Ако се стигне до момент, в който ЦСКА да има управление, както в Англия, може и да говорим да помогна. Но вижте, няма нормално мислещ човек, който да вземе предприятие или бизнес, който е с минуси и той да трябва да ги връща", коментира Бербатов.

Той бе категоричен, че ако сега го потърсят за помощ ще откаже.

"Няма как да помогна финансово на ЦСКА в момента. Кой дава ей така пари от собствения си джоб?! Тук трябва да се действа, както във ФИФА. Иначе виждате какво се случва – ЦСКА е пред закриване, Левски няма пари и най-титулуваните отбори са в положение, в което не трябва да бъдат и всички страдаме от това", каза нападателят.

Победител в "Данониада" пък стана Ботев Пловдив, като децата от града под тепетата ще представят България на Международна купа "Данон" през октомври в Маракеш, Мароко.

На финала Ботев надигра ФК Аристон Русе с 2:0. Индивидуалните награди отидоха при вратаря Християн Карастойков от финалиста Аристон. Голмайстор стана Александър Николаев от ФК Аристон, а приз за етичен отбор получиха децата от СОУ Никола Вапцаров, Петрич.

Още футболни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: Димитър БербатовЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Търси се някой да даде пари .Само ,че на никой нему се ще да плаща чужди сметки.Трябва да се казваш поне Домусчиев и да вадиш по 20млн? ежегодно а,не еднократно.ДА сме наясно, това не ви е ТПК"Атанас Романов ".И да имаш план за развитие за 10-15 години напред.Аман от пишман кандидати са слава желаещи да се афишират бързо и ако може без да вадят пари.
25
1
 
0
 
! Отговори
Стойчо Младенов преди 8 години
Защо бе Митко не даваш?Дай мангизи и аз пак ще стана тренер на отбора!
24
1
 
1
 
! Отговори
ао преди 8 години
акции нали купиха за спомен, още тогава беше фалирало дружеството ама взеха парите на хората
23
2
 
2
 
! Отговори
пари преди 8 години
че да не е луд, да дава пари в бездънна яма, тези хорица дето купиха акции ще пият ли студена вода
22
2
 
12
 
! Отговори
SS преди 8 години
Правилна е позицията на Бербо! Длъжниците да си върнат дълговете! Как така се допуска дълг от 20 млн, а? Ако не - да го духат, не ни трябват такива, дето ще ни източват (най-вече държавата), и от което ще се облагодетелстват няквиси. Не ни трябат скъпо платени некадърници. Само се прелива от пусто в празно, нещо като БАН
21
1
 
20
 
! Отговори
sdfg преди 8 години
Да дава пари за какво? Да платят комисионна 80 000евро на агент, който е довел играч от Благоевград в София?!?!? И 1 ст да даде ще бъде открадната.
20
3
 
2
 
! Отговори
Mimi преди 8 години
Eeeex,mina vremeto kogato v cska imashe chujdenci qko plashtaxa
19
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На Бербатов не му се играеше за България, вие пари искате да дава хахаха :)
18
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така е в БГ най титолованите отбори са пред закриване , смятайте какво е крадене било , докато успешни отбори на запад са империи , генерират милярди приходи...лошото е че така ни работи цялата държава не само тия чалгари и клоуни в футбола.
17
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
CSKA e kaca bez duno. Koi e lud da naliva.
16
5
 
6
 
! Отговори
Мунчо преди 8 години
Спокойно-Бойко Борисов ще опрости дълговете на ЦСКА и ще и даде лиценз! Аз, *** от "Под игото" ви го казвам!
15
5
 
23
 
! Отговори
до 9 преди 8 години
До Анонимен ти давай от твоите пари бе ,кой те е спрял теб бе да ходиш в Германия ,Франция да бачкаш бе .Да риташ в някой отбор ако шеш бе .И като изкараш пари -да ги даваш бе .*** -такива като теб смятат че останалите са им длъжни,според теб държавата ти е длъжна ,бе
14
2
 
38
 
! Отговори
БУЛ ТРАС преди 8 години
И Бил Гейтс не би отпуснал лев в тази каца без дъно
13
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От какво ли произлиза ника 'првктр'?
12
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Истината е че ЦСКА изпуснаха шансовете си в началото на 90-те години,когато направиха успешни трансфери на запад с много футболисти.Къде отидоха тези пари никой не знае и никой не пише. Ако това бевложено за детски школи и бази, то ЦСКА можеше да стане водещ отборв източна Европа.Също така нищо не се пише какво стана с огромната сума, която ФИФА нидаде за 4-то място през 1994.
11
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До .България не е Германия със 100 милиона население.
10
3
 
40
 
! Отговори
И ловец съм и рибар преди 8 години
Да бе !!! Той затова си чупи краката по Германия,Англия и Франция,та да дава мангизи на като Лупи и компания...
9
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До мнениеЛупи не се подчини на рекета на Перуката и Тиквата да закрие ЦСКА и затова го съдиха, но слава богу не го осъдиха.
8
33
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И той като мутрите гепи каквото можа от ЦСКА и сега си купува имоти, яхти и самолет.
7
5
 
36
 
! Отговори
мнение преди 8 години
До првктрТи сериозно ли вярваш, че Лупи направи нещо повече от това да използва ЦСКА да се отърве от затвора и да припечели на бързо 2 милиона?! Не забравяйте защо го съдиха..