Бойко Борисов ще води "Тигрите" срещу ЦСКА

Сигурно ще иска да играе срещу тях, заяви Четин Садула
30 юни 2015 20:31, Александър Попов
47
Бойко Борисов ще води "Тигрите" срещу ЦСКА
Снимка: Булфото, архив

Премиерът Бойко Борисов най-вероятно ще изрази желание да играе срещу ЦСКА във "В" група. Това обяви Четин Садула, който е съотборник с министър-председателя във Витоша Бистрица.

Треньор на тима е опитният Костадин Ангелов-Лаптопа, а там играе още един бивш футболист на "червените" – Йордан Върбанов.

"Започвам трети сезон във Витоша. Доволен съм от условията, щом още съм тук. Новината е ясна – ЦСКА ще играе при нас във "В" група. За "червените" беше най-добре да започнат от самото начало, да се пречистят. И за феновете им този вариант мисля, че е най-приемлив. Изкарах един полусезон в ЦСКА през 2011 година. Беше прекрасно, лоши спомени не пазя. За всеки футболист е често да е минал през най-успелия ни кллуб", каза Садула пред Topsport.

"Не се оплакваме във Витоша, добре ни е. Имаме не е един, а два перфектни стадиона, които са по-добри от доста в "А" група. Фенове обаче нямаме много... Имаше доста бивши футболисти на ЦСКА при мен, но остана само Йордан Върбанов. Бойко Борисов не тренира много с нас. Все пак човекът си има много ангажименти и е прекалено зает. Дали ще поиска да играе срещу ЦСКА? Не знам, сигурно ще има желание. Все пак е друго срещу "армейците", добави той.

"Можеше да завършим на по-предно място от четвъртото, целта ни бе да играем в "Б" група. Сега правим нов отбор, треньор ще ни бъде Костадин Ангелов. Нивото във "В" група отстъпва на това в елита, но малко. Положението е същото като във "Б" група. ЦСКА е явен фаворит, правят добра селекция. Но няма да им е никак лесно – нито срещу нас, нито срещу останалите отбори от групата. На терена сме 11 срещу 11", завърши той.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този мач ще се играе в залата на "Сълза и смях" и ще го дават директно по министерства и агенции.
29
4
 
3
 
! Отговори
аз преди 8 години
да му натрошат краката на мръсника който заедно с перуката и гела се опитва да съсипе най- великия отбор
28
5
 
10
 
! Отговори
ХАХАХА преди 8 години
Г-НЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ НЕ СТАВАТЕ НИТО ЗА ПРЕМИЕР НИТО ЗА ФУТБОЛИСТ -----УПРАВИХТЕ БЪЛГАРИЯ И ОТИДОХТЕ ДА ДОСАСИПИТЕ ФУТБОЛА ------С ТОВА НЕ ПРАВИТЕ ДОБРО ВПЕЧАТЛЕНИЕ И НА ВАШИТЕ ПРИВЪРЖАНИЦИ ТЕ МИСЛЯТ ТОЧНО ТАКА КАКТО НАПИСАХ ПО ГОРЕ -----ТОВА ЗНАЕМ ЧЕ Е ПРЕИЗБОРНО НО ЗА МЕН И ДРУГИ Е ПО СКОРО СМЕШНО И ЖАЛКО
27
4
 
3
 
! Отговори
Georgi преди 8 години
Ako ima po tup narod ot nashiq molq spodelete... Tova da izberesh nekav tikvoch bez gram akul v chuturata deto mu dai da rita topka i da se lashka na lostove az ne znam kolko po prosto ot Boiko e Balgarskiqt narod.
26
3
 
14
 
! Отговори
Сандо преди 8 години
тигре тигре имаш ли пари тигре тигре с цска ще ти вървивече ми е лошо .... *** мноооо ми е лошо, но ще преживея някак си - само ЦСКА ;)
25
3
 
13
 
! Отговори
будясъл преди 8 години
нещата са елементарни - ДС си намери психопат, дето да пази статуквото срещу едното лъскане на егото. нали не си мислите, че кашираното от магисрали и европроекти му принадлежи, не, това са кинтите за бъдеща политика, ДС така действа. Боко е луд, безмозъчен тип, който представлява сериозна заплаха за каквато и там национална сигурност да е останала. гати миризливото дебелогъзо животно е сикаджийското ***.
24
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До САМО ГЕРБ! Трети пол -гарантирано от ГЕРп и Тиквата .
23
4
 
24
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 8 години
БОКИЧА С НЕГОВИТЕ 200 КИЛА ЩЕ ГЛЕДА МАЧА ОТ ТЕРЕНА, КАТО ВИП ЗРИТЕЛ. ГОРКИТЕ ТИГРИ ЗАРАДИ НЕГО ИГРАЯТ С 10 ЧОВЕКА. НЯКОЙ ГО Е ИЗЛЪГАЛ ТОЗИ НАХАЛ, ЧЕ МОЖЕ ДА ИГРАЕ ФУТБОЛ. ТОЙ Е ПО-СКОРО ПРАСЕ, А НЕ ТИГЪР.
22
4
 
19
 
! Отговори
Сашо преди 8 години
Ще го изчеластрим още в третата минута само да ми падне
21
4
 
24
 
! Отговори
! преди 8 години
Цирка е пълен, спрете земята искам да сляза !
20
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво да играее хоро ли !
19
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мечтата на шопското банкянско добиче да играе срещу софийски гранд се сбъдна.
18
4
 
21
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 8 години
" Фенове обаче нямаме много " - Сега ще имате елитни фенове от министерствата , комисиите , парламента и президентството , а Бойко ще дежури отдясно в периметър от 4 метра . Така че цирка с този мач ще е " квалитетен "
17
2
 
15
 
! Отговори
май тай преди 8 години
бас ловя на юмрук че ги бие всички министри
16
3
 
14
 
! Отговори
май тай преди 8 години
баце уреди си един спаринг с путин
15
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Очаквам бат Бойко да направи трансфер към някой английски отбор от Висшата лига, след мачовете с ЦСКА. Все пак бе футболист номер едно на България за 2011-та, нищо че от скромност не взе приза тогава.
14
5
 
7
 
! Отговори
Чичин преди 8 години
Е па само заедно в Тигрите ку са с Четин? Аз мисих че си споделят и леглото.
13
3
 
32
 
! Отговори
ХХХ преди 8 години
Бистришките Тикви срещу ЦСКА !
12
2
 
20
 
! Отговори
О, Боже преди 8 години
Супер. Дано не изяви желание да играе с Барса, че ми става жал за Луис Енрике.
11
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тиква проста