bТV иска да излъчва ЦСКА във "В" група

Вече са стартирали преговори за тв правата
9
bТV иска да излъчва ЦСКА във "В" група

bТV желае да придобие правата за излъчването на мачовете на ЦСКА във "В" група, съобщава „Тема Спорт”. Една от националните телевизии вече е стартирала преговори, които ще продължат и в следващите дни.

Очаква се bТV да получи възможност да излъчва срещите на ЦСКА, като е почти сигурно, че 100% от мачовете на тима във В група ще имат телевизионно покритие.

Желанието на водещия у нас канал да вземе двубоите е продиктувано от много високия интерес към тях. През последните два сезона ЦСКА бе убедително най-гледаният отбор в ефир.

За есента на шампионат 2014/15 г. 9 от 10-те мача с най-голям рейтинг са именно с участието на армейците.

Ако преговорите за ТВ-правата бъдат успешни, срещите ще се предават по някое от подразделенията на bТV – Ринг ТВ или bТV Екшън.

ЦСКА със сигурност ще събере доста по-голяма аудитория, отколкото повечето от двубоите в А група.

Още футболни новини четете в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: ЦСКАbТV
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
емилчо преди 8 години
Преките включвания на телевизията ще трябва да започват 30 секунди преди началото на срещите.Амчи то докато разчистят овците и козите от поляната....абе
5
7
 
6
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Пак ЦСКА! Явно на всякъде започват да осъзнават грешката, която направи БФС (български фризьорски салон) с изритването на най- обичания футболен клуб в България от елита! За реза*ците от Делиормана и Подуене е голям празник, НО... Онзи от горе гледа... ;)
4
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БФС и ДомусTV още не знаят какъв автогол си вкараха. И Бат`Венци ще мине на диета, щото много мелеше, ама Слабия ако не играе с ЦСКА, ще я гледат цели пет човека. Най-ми е кеф, че ще си гледам ЦСКА-то без да наливам кинти на Гелчо.
3
3
 
21
 
! Отговори
Браво преди 8 години
Най-сетне от Б-тв да вземат едно правилно решение и да отразят това което хората ги вълнува. Надявам се да подходят професионлно към новия си продукт
2
1
 
16
 
! Отговори
Коментатор преди 8 години
По-често ще гледаме Боко отколото Левски.
1
18
 
8
 
! Отговори
знайко преди 8 години
Тия имат ли мозак бе?!?!