Литекс надви трудно Монтана у дома

Ловчанлии излязоха начело в А група
Обновена: 3 авг 2015 22:56 | 3 авг 2015 22:55, Александър Попов
4
Литекс надви трудно Монтана у дома
Снимка: Булфото, архив

Литекс излезе на първо място в А група след трудна победа над Монтана.

Домакините откриха резултата с пореден красив гол на Данило Асприля. Нападателят, както и срешу Лудогорец, преодоля цялата отбрана на гостите и с левия крак прати топката в мрежата на Христо Иванов.

Шест минути по-късно и Монтана показа зъби. Страхотен изстрел на Йордан Тодоров от воле от над 25 метра срещна напречната греда, а в 18-тата минута и удар на Балджийски премина над вратата.

До края на полувремето Литекс бе по-добрият отбор, но без сериозни възможности за гол.

В 60-тата минута гостите стигнаха до изравнителния гол. С удар извън наказателното поле Балджийски изненада Винисиус, който не се намеси добре. Радостта на Монтана трая обаче само три минути, след като съдията Ставров свири дузба за събаряне на Асприля, а потърпевшият вкара втория си гол в срещата.

До края на двубоя ще се запомни пропуск на Рафаел Перес, който в наказателното поле от отлична позиция не успя да преодолее Христо Иванов.

С победата днес Литекс събра 7 точки, колкото има и втория Берое. Монтана пък остана с 4 точки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: МонтанаЛитекс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
6
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
Моци е нашенския 007,има разрешение да убива безнаказано,онзи ден срещу Левски той и Дяков се опитаха да вземат страха на децата от синия отбор,с любезното съдействие на смешния съдия .
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цска е най-съдийския отбор в БГ.Ако не вярвайте питайте Мура и Зимбру.Това съдийско бутане винаги води до евроизлагации!
1
0
 
10
 
! Отговори
кк преди 8 години
1. Абсолютно измислена дузпа;2. Зверско изритване на Балджийски от Асприля, без дори жълт картон;3. В последните секунди - фаул за Монтана, целият отбор е в нак. поле на Литекс, вратаря изпълнява, топката е още в летеж и съдията дава край на мача...От страх, да не би да стане грешка и гостите да изравнят...Обидно съдийство!!!!!