Петев проплака: Нямаме потенциал!

Дава шанс на новини имена в националния отбор
14
Петев проплака: Нямаме потенциал!

Селекционерът на футболните ни национали направи любопитен коментар преди европейските квалификации с Хърватия (10 октомври) и Азербайджан (13 октомври).

Петев за пореден път се оправда за падението на лъвовете със слабото ни вътрешно първенство и липсата на родни играчи в чужбина.

"Трябва да имаме едно силно първенство, в което да играят минимум пет българи в отбор. Трябва да имаме минимум 15 човека, които да играят в чужбина, но да играят. И тогава трябва да искаме да имаме добър национален отбор".

"Жалко е, че не разполагаме с това, но такива са реалностите. Не казвам, че трябва да имаме още по-занижени очаквания от сегашните, ще продължим да се борим с това, което разполагаме", заяви Петев.

"Предстоят ни два мача, в които трябва да покажем добър футбол. Ще дадем шанс на нови момчета. Искам да покажем онзи футбол, който беше през март месец, мача с Малта. Изневерихме на този стил в последните два мача, но се надявам сега да покажем качествен футбол".

"Шанс ще получат момчета, които по-малко са играли. Може би и някои, които за пръв път ще играят. Това е моето решение и ще видим занапред как ще се развие ситуацията. Надявам се това да е още един импулс за тези момчета да се развиват в клубовете, които играят", допълни треньорът.

"Надявам се футболистите да са забравили последните два мача. Аз не съм ги забравил. Надявам се повече да не изглеждаме по такъв начин и респективно да не се получават такива резултати. Надявам се да излезем да играем, всеки един да покаже потенциала, който има. И да изиграем добри мачове, да покажем едно ново лице".

"Моят договор е за три години, така че трябва да търся да дам път на нови момчета. Не може всичко да стане изведнъж, ще стане постепенно. Надявам се да имам времето", завърши треньорът.

Още новини от лагера на националите четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: Ивайло Петев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
PETEV EDIN <<KRASIV" NEGODNIK,OT KOGOTO I NAI-GROZNATA GENA S LEKO POVEDENIE OT LAVOV MOST NE BI SE DOKOSNALA.
10
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имам познат, синът му играеше от дете до 18 години в Левски. Нито един от треньорите не знаеше език. Култура, личностна и на поведение, почти нула. Педагогика, нула. И родители които им плащаха за да играят синовете им. Бедните, които са по-мотивирани и по-добри, са резерви. Тогава играеха Малката перука и Попов, бутани, бутани до полуда. И сега са национали. Пълен провал и на двамата. Докато не се ликвидира корупцията и не се образоват треньорите, ще си кретаме на опашката.
9
1
 
6
 
! Отговори
онз преди 8 години
лошото е че има потенциал от назначени шуреци и баджанаци. като тебе и оня аутист на леефски коуча. каквото сте си надробили, тва ще сърбате.
8
0
 
9
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
Бих го допълнил ,че няма интелект в треньорите.
7
0
 
8
 
! Отговори
X преди 8 години
Силни ДЮШ без връзкари ===> силен национален отбор!!!
6
1
 
11
 
! Отговори
Аман преди 8 години
Ми закривайте тогава тоя "национален отбор", а също и това смешно първенство! Каква полза да се дават милиони всяка година за някакви тотални нещастни некадърници? И за какво трябва да им с еплаща на националите хонорари, самолетни билети,хотели,лагери,храна и прочие,като не стават за нищо? Само у нас некадърници живуркат и взимат стотици хиляди, а пенсионерите- 150 лв. Тия пари от "националите" ако се дадат на пенсионерите поне,ще е много по-полезно!
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лош матриал ?!!
4
2
 
4
 
! Отговори
Бай Иван преди 8 години
Това го знае всяко хлапе, ама дори и с този потенциал се вижда че няма никакво желание за работа, като всяко едно звено в нашата държава
3
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добро утро Петев.Ние това го знаем ,че нямате потенциал.Само Перуката има,ама той не играе от 20 години.
2
2
 
19
 
! Отговори
жалко преди 8 години
Прав е Петев - слаби измислени ритнитопковци в БГ-първенството, чалгаджии, в чужбина излизат български футболисти, но са резерви в гръцкото, турското, албанското първенство, да не говорим за нещо по-класно. Нямаме треньори в чужбина - слаби са и не ги искат, не искат и наши рефери да свирят в международни мачове. Срам!!! Самият Петев също бе посредствен футболист, сега е анонимен треньор - не знам по каква причина е национален селекционер. Да живее Перуката - гробокопач на бг-футбола.
1
1
 
16
 
! Отговори
lewskar преди 8 години
Абе А защоне разполагаш?Защото целият Футбол в България с крепи на шуробаджаници , черно тотатаджии , безхаберни лапачи, мениджъри които отдавна менажират само " чужденци" които после ни съдът за неизплатени заплати и защото всичко това става с благословията на твоят шеф "Танцуващият с Перуката" а ти седиш там като послушко и бръщолевиш колкото да не заспиш.Футбол няма и няма да има само в България Родители си плащат Децата да ин играят а това вече отказва хората да ги записват на футбол