Съдбата на ЦСКА ясна до две седмици

Правната комисия на БФС ще нищи нови документи
17
Съдбата на ЦСКА ясна до две седмици
Снимка: Булфото, архив

"До една-две седмици ще има яснота дали новото дружество ФК ЦСКА ще получи право да продължи участие в Югозападната "В" група на мястото на намиращия се в процедура по несъстоятелност ПФК ЦСКА".

Това обяви министърът на спорта Красен Кралев след днешната среща, на която присъстваха още изпълнителният директор на "червените" Пламен Марков, представители на феновете на отбора и изпълнителният директор на БФС Борислав Попов.

Още утре Марков ще внесе документи, доказващи връзката между двете дружества, които ще бъдат внесени в правната комисия на БФС. Заедно с документите ще бъде внесeна и молба за членство в БФС на ФК ЦСКА, което предстои да бъде разгледана на Изпълком на футболната централа.

"Разговорите преминаха в дух на партньорство и разбирателство", каза спортният министър Красен Кралев.

"Има две стъпки, които трябва да бъдат направени оттук-нататък. Първата е Пламен Марков да предостави договор за приемственост между старото и новото дружество, а след това документите да бъдат разгледани от Правната комисия на БФС".

"Господин Марков каза, че има подготвени такива документи и още утре те ще бъдат предоставени. Заедно с тези документи ще бъде внесена молба от името на новото дружество ФК ЦСКА за членство в БФС. Тази молба ще бъде разгледана от Изпълкома. Мисля, че до 1-2 седмици да има яснота по този въпрос", каза Красен Кралев.

Още за ЦСКА четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: ЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
0
 
! Отговори
То6 преди 8 години
Няма да чета декларацията на уж сини фенове. Жалко, та футбола е само една игра. Всъщност трябва да се хванат крадците и далаверажиите. Жал ми е за синете фенове ако са съпричестни с това. Вместо да хванем заедно крадците и да изгоним от БФС далавераджиите, които докараха футбола до тук, то ????????
12
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До a3Ясно е, че чорбата е до тук. До кога обаче с. Подуяне ще срами страната и историята ни.
11
4
 
0
 
! Отговори
a3 преди 8 години
Стига занимавахте хората с този селски отбор който бие наред слабаците и се бие в гърдите че е най-добрия отбор в България а миналия сезон 5 месеца се молиха да нацелят вратата и да вкарат гол пълни мишки и смешници...
10
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хайде другари професонални аматьори,отивайте да си правите религията,в А окръжна!А а апропо! И да си платите дълговете! Не се правете на гърци.
9
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ЦСКА завинаги 5Комунистическа религия, създадена от комунизма и умираща заедно с него!
8
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До sadadasdada 8Kато сте най-качествената публика, защо не събрахте по 5-10 лева, за да платите задълженията и да спасите отбора си? Два пъти бяха правени акции за набиране на средства!
7
11
 
10
 
! Отговори
sadadasdada преди 8 години
Комплексарски коментари както обикновено. Обяснете ми как ще закриете клуб с най-качествената публика?!
6
5
 
8
 
! Отговори
тихомир томов преди 8 години
Още като кацна Лупи на " Армията " и тръбата засвири " Отбора се строява за последен път " !
5
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тя съдбата им отдавна трябваше да бъде изяснена, още преди няколко години, когато им отнеха лиценза за Европа, ама така е... Като държавата, БФС и всички останали ги задържаха. Отдавна трябваше да са закрити. Кочинка
4
13
 
13
 
! Отговори
ЦСКА завинаги преди 8 години
ЦСКА не е само отбор - това е религия! Напук на Перуки и всякакви други бездарници!! ....а за Подуене коментарите са излишни!!
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Две седмици или 2 години ?
2
4
 
9
 
! Отговори
непукист преди 8 години
Ха-ха поредните хватки ,че и правната комисия ще нищи нещо си не е ли важно и ФИФА що ще каже ,че да не стане после някое изключване от еди къде си .
1
9
 
16
 
! Отговори
знайко преди 8 години
Закриване!!!!