Меси: Благодарение на Стоичков сега съм Меси!

Няма да забравя как ни учеше мен и Боян Къркич, каза нападателят
21 мар 2016 08:30,
19
Меси: Благодарение на Стоичков сега съм Меси!
Снимка: "Труд"

Благодарение на Христо Стоичков аз съм Лионел Меси! Това каза петкратният носител на "Златната топка" в ексклузивно интервю пред... Христо Стоичков, лице №1 на американския тв гигант "Унивижън".

Меси визира юношеските си години, когато Камата бе треньор на нападателите в "Барселона".

"Няма да забравя как ни учеше мен и Боян Къркич", каза може би най-великият в съвременния футбол.

За интервюто, посветено на предстоящото юбилейно издание на Копа Америка, Лео дари Стоичков със свои обувки с автограф, а в замяна получи албума "Стоичков: Това съм аз!"

Аржентинецът веднага се поинтересува как е направен и какво трябва да подготви, за да има свой.

"Горд съм, че ме сравняват с теб!", обърна се в интервюто си уругвайският нападател Луис Суарес към Стоичков.

Неймар отмени първоначалната дата за интервюто и като извинение се появи пред Камата с дарове - фланелка, топка, обувки...

"За мен е невероятна чест, че в бразилския национален отбор нося фланелка с №11 - каза новата звезда на "селесао". - С нея е играл идолът ми Ромарио."

В "Унивижън" са на "осмото небе" от мисията на Стоичков на испанска земя и в ефира на медията го нарекоха Агент 008, пише "Труд".

За тв гиганта като сбъдната мечта са ексклузивните интервюта с 8 от големите звезди на Копа Америка - Меси, Неймар, Суарес, Дани Алвеш, Хавиер Масчерано, Клаудио Браво, Диего Годин и Хосе Хименес.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
39
 
! Отговори
Стоичков е № 1 преди 8 години
Само Бог е всезнаещ и всемогъщ.Ние хората се справяме с житейските проблемисъобразно усилията,които полагаме.Стоичков е отличник от университета наживота.Не му е необходимо да бъде обхващан от някакви казионни образователнинорми.Той се е доказал в световен мащаб чрез таланта,трудолюбието,хъса си иволята си за победа.Жалки са опитите да се подронва авторитета му,като се гледанякакъв образователен ценз.Жалки за злобните завистници,искащи да го унизят.Опити,обречени на провал.Той е 1 !
16
0
 
58
 
! Отговори
Светъл преди 8 години
Така е....едни говорят за малки котета, ходят по кръчми, правят си татуировки, стойкаджии са, а други.....други са приятели с най-големите футболисти на нашето време....
15
0
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво Ице, да си жив и здрав.
14
3
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Неграмотен бил Стоичков....ахахахаха...че той е футболист. А министър-председатлят ни да не е по-грамотен?
13
0
 
57
 
! Отговори
Ауслендър преди 8 години
Ето тия моменти ни дават повод за гордост! Няма нужда да се делим на червени, сини или зелени... Трябва да се обединяваме, защото това ни е проблема!
12
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 9Христо Стоичков е най-успелия български спортист на всички времена. Той не е председател на БАН. Има доста по-неграмотни от него, които не са постигнали и една хилядна в своите свери на развитие /ако въобще имат такива/ от това което е постигнал Камата.
11
11
 
5
 
! Отговори
Информиран преди 8 години
Абе защо статията много ми прилича на една в един спортен портал?!
10
42
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТЕЗИ ЧЕРВЕНИ ЖУРНАЛИСТИ МНОГО ЛЪЖАТ.МЕСИ ДАЛИ ЗНАЕ ,ЧЕ Е КАЗАЛ ТОЧНО ТЕЗИ ДУМИ?
9
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЗАЩО ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ НАЗНАЧЕНИ ОТ БСП ЗА МИЛИОНЕРИ ВЕНЦИ СТЕФАНОВ,ДОМУСА,КАМИЛАРСКИ,КОКО ДИНЕВ,ЦВ.ВАСИЛЕВ,ГЕСТАПОТО,ГА ГА,ПОРТОЧАНОВ,НИКОЛАЙ БАНЕВ,ГРИША ГАНЧЕВ,БОЖКОВНИКОЛАЙ ГИГОВ...ВСЕ ПАРТИЯТА ГИ Е *** И ВСЕ ЛЕВСКИМРАЗЯТ?
8
33
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
много е умен кюрдича,едвам по милост се диплпмира от текстила в Харманли с голямата помощ на градския комитет на бсп.браво на такива ученолюбиви футболисти.на едно летище в европа след като вижда огромен самолет на PANAM възкликва:е.ах тия панамци кви големи самолети имат!
7
16
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо Ицето не се кандидатира за президент на България та да имаме човек с достойнство и име по целия свят.Всички врати за България по света няма никога да се затварят.Ако това нещо се случи ще настане голям мор по говедата. Има опасност този животински вид да изчезне от популацията. Да те признават световните футболни звезди от цял свят , а да изберат бавно развитите Гунди за 1 на 20 век е малоумие.Както казва бат Венци нерде Лом нерде Лондон. Ако от говеждата злоба се произвежда ток ше цъфнем
6
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Още Велко Йотов когато играеше в Нюуелс олд бойс в Аржентина,разказваше за дете с много голям талант.Може и Стоичков всеки ден да е пътувал до Розарио да тренира феноменалния Меси.
5
3
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За да си най-добрия в света в нещо, дали ще си най-добрия футболист в света или най-добрия готвач на палачинки в света или в нещо друго, означава, че акъла ти сече. И затова Стоичков има успехи и като журналист. Ако беше глупав нямаше да се справи с тази задача.
4
8
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ти на тва на Пулев и Кличко спорт ли му викаш? Да биеш някого по главата и 15000 гамена отдолу да реват никак не мяза на спорт.
3
9
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато светът те признава за най-великия български футболист, говедата муча му-у-у!
2
5
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Големите имена се уважават един друг!Не както Пулев плюеше Кличко преди и след боя, който изяде...
1
1
 
107
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ицо е нумеро уно!