Лестър направи сензация, шампион е на Англия!

"Лисиците" спечелиха шампионата два кръга преди края
3 май 2016 07:28,
14
Лестър направи сензация, шампион е на Англия!
Снимка: Reuters

Лестър сътвори сензация и е новият шампион на Англия! "Лисиците" спечелиха шампионата два кръга преди края, след като Тотнъм направи 2:2 при визитата си на Челси на "Стамфорд Бридж". Това стана в среща от 36-ия кръг на Висшата лига.

Гостите бяха много близо до това да постигнат първи успех при визита на "сините" от 26 години насам, след като поведоха с 0:2 след попадения на Кейн и Сон в 35-ата и 44-ата минути, пише gol.bg.

Кейхил и Азар обаче донесоха ремито на тима си и помогнаха на "лисиците" да не треперят в последните два кръга и да изстудяват шампанското за големия купон! Гари иначе вкара в 58-ата минута, а белгиецът реализира в 83-ата минута.

След този мач Лестър е недостижим лидер в класирането с актив от 77 точки и за първи път в своята история е шампион във Висшата лига.

Тотнъм пък е със 70 точки на втората позиция и ще трябва в последните два кръга да гони добри резултати, тъй като е само на 3 точки пред третия Арсенал.

Още за двубоя четете в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
до хиената по долу преди 7 години
До Хе хе !Аха ,за това не искаха да го продават и му стоят на крака като се мярне на Уайт Харт Лейн. Ама има хора които плямпат колкото да не заспят. Да се засрамиш ! }:D Берба е златна обувка на дявалите, ей ! Без нито една дузпа хем !А Лестър са варвари които си заслужават плячката и жените !
6
6
 
4
 
! Отговори
Хе хе ! преди 7 години
Добре , че Тотнъм се отърва от нашето момче Бербатов,та сега вече е на второ място.По негово време Тотнъм беше все на опашката.
5
1
 
8
 
! Отговори
До 7 преди 7 години
Ако някой ще прави тото, надали ще тръгне да организира цялото първенство, при положение че има много по-лесни начини да се печели от черно тото. Ти даваш ли си семтка какво означава да напарвиш аутсайдер шампион с нагласени мачове? И колко потършевши страни ще има и какъв вой ще се нададе от всички страни? И колко ще бие на очи? Да нагласиш няколко мача добре, ама цял шампионат.Ако искаш черни пари, достатъчно е нагласиш няколко безобидни събития като първи жълт картон и няма да бие на очи.
4
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма корупция и резултатите са видими, а тук Гелът за всеки случай гелира съдията с някоя пачка. Едва ли шефът на АФ ходи да яде кренвирши само на стадиона на някой отбор, както го прави Перуци!
3
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дано богаташите се усетят, че не става само с пари, ама надали.
2
2
 
40
 
! Отговори
фергюсън преди 7 години
ТОВА СА ИСТИНСКИТЕ МЪЖЕ ,А НЕ КАТО НАШИТЕ ЧАЛГАРИ !!
1
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много съм доволен за Лестър, браво на лисиците.