Германия наби Словакия с 3:0

Бундестимът изпусна и дузпа, като продължава без допуснат гол
Обновена: 26 юни 2016 21:16 | 26 юни 2016 21:15, Камелия Цветанова
19
Германия наби Словакия с 3:0
Снимка: Reuters

Германия играе все по-силно. Бундестимът стигна очаквано до 1/4финалите на европейското първенство, след като срази Словакия с 3:0 в Лил. Така отборът си върна за поражението от словаците в контрола преди първенството у дома.

Немците не оставиха съмнение в превъзходството си, като доминираха от началото до края. Те вкараха два гола до почивката, когато дори пропусна и дузпа, а след нея добавиха още едно попадение.

Словаците имаха някои положения, но реално бе ясно, че отстъпват сериозно като класа на противника си. Това бе 4-ият пореден мач на турнира, в който хората на Йоахим Льов не допуснаха попадение във вратата си.

Следващият съперник обаче ще бъде далеч по-труден, защото Германия ще срещне победителя от утрешния сблъсък между Испания и Италия.

Подробности за мача четете на euro2016.gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: ГерманияСловакия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
0
 
! Отговори
Фиорентина преди 7 години
Предстои мача на мачовете .Шпаньолите няма как да клъвнат Италия -Суарес не е испанец. След Белгия довечера Испания,после Германия и няма кой да ни спре и Франция не може.
11
2
 
2
 
! Отговори
Контрафалца!!! преди 7 години
А бре НЕАДЕКВАТНИЦИ бре!Това е статия за футболна среща от Юро-то бре!А се събрали да се издрайфат под нея некакви пишман историци бре!Та на швабите това им беше последния лесен мач бре!Ако довечера Скуадрата елиминира по случайност и с МЕГАкъсмет шпаньолите то на четвъртфинала швабите са ЗАГУБИЛИ преди да стартира срещата бре!И без СуперМарио дори!А ако шпаньолите продължат то полуфинала им е в кърпа вързан срещу машините бре!Кофти шанс им се отваря на машините!
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Камелия гледа ли мача или нещо друго гледа или тебе някой те преглеждаше по време на мача
9
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименТова е несериозно. Бонапарт се спасява с позорен бяг и разбита армия. Вие вече съвсем пренаписахте историята след турското присъствие. Все пак не ви ли малко срам. То бива, бива, ама такива промити мозъци.
8
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кутузов 6 години събираше попиляната си армия край Бородино.
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До 4Да, американците помогнаха и на Кутузов да разбие Наполеон. Това, че банкерите им предизвикаха двете световни войни е друга тема, обаче. Както и че пратиха едни вагон престъпници да убият руския цар и да съсипях християнството. Но това също е друга тема. И тя иска мислене, а не само нагъване на Макдоналдс
6
2
 
3
 
! Отговори
едно и също преди 7 години
Дааа, едни и съши 7-8 отбора винаги стигат финалните фази и се борят за титлата. Почва да ми става скучно.
5
5
 
4
 
! Отговори
До 4 преди 7 години
Смешинка си ти - ако не бяха американците, сега и англетата и русетата щяха да имат канцлер ...А ако се чудиш що - до 41ва русетата и германетата са съюзници, а след като развалят калимерата, русетата ядат такъв бой, че не е истина. Оправят се само и единствено чрез ленд-лийза от американетата. Капиш? А понеже са кофти материал, не много по различен от тюркските племена, могат само да завладяват малки народи с многочислените си орди.
4
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименБили. Смешници. Ако не беше Съюза, английските понита щяха да работят като наемни работници из германските фабрики.
3
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
През Германската мАшина няма кой да премине без бой! И ние имахме една такава машина през 94 година но вече не същуствува. Изяде я ръждата и се разпадна на съставните си части които части стават само за скрап за претопяване!
2
4
 
11
 
! Отговори
Виц преди 7 години
Германия бие Англия на футбол и един вестоносец докладва притеснен на кралицата:- Ваше Величество, Ваше Величество, германците ни биха на нашия национален спорт! Какво да правим?Кралицата посумтяла и отговорила:- Е, голяма работа! Ние тях вече два пъти ги бихме на техния национален спорт!
1
1
 
16
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
МАШИНА!