Равенство за Марибор и Левски, но "сините" отпаднаха

Правилото за гол на чужд терен изхвърли Левски от Лига Европа
Обновена: 21 юли 2016 22:00 | 21 юли 2016 22:00,
152
Равенство за Марибор и Левски, но "сините" отпаднаха
Снимка: Булфото

За четвърти пореден път Левски отпадна още на старта на евроучастието си. Това стана факт, след като "сините" направиха 1:1 с Марибор на препълнения стадион "Георги Аспарухов". Така след равенството 0:0 в първия мач, българският тим беше елиминиран по правилото за гол на чужд терен.

Възпитаниците на Люпко Петрович отново се представиха превъзходно, но късметът определено не беше с тях. Те отриха резултата в 22-ата минута чрез Франсис Нар, а малко по-късно Боян Йоргачевич спаси дузпа. След почивката Левски изпусна няколко великолепни шанса да удвои преднината си и пропуските изиграха лоша шега.

В 67-ата минута Табарес се поправи за пропуска си от бялата точка и вкара скъпоценния гол за словенците, който ги прати в третия квалификационен кръг на Лига Европа, където съперник ще е шотландският Абърдийн.

"Сините" обаче заслужават само аплодисменти за отличното си представяне срещу Марибор и двата мача определено носят оптимизъм на "Герена" за започващото след седмица вътрешно първенство.

Всичко за мача можете да видите в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още по темата: МариборЛевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
1
 
1
 
! Отговори
мъкииии преди 7 години
ами Левски с такива играчи като Венцита Менцита които на пет метра от вратата не могат поне да я улучат ням как да победят
94
0
 
0
 
! Отговори
ЦСКА преди 7 години
ФК,,Левски,, участва в Европа всяка високосна година... 2020 година е високосна-тогава пак !
93
2
 
3
 
! Отговори
gost преди 7 години
Като паднат горките гледаи що жалби подават макар от една странс град без футбол са прави но това е всеки път кривия е цска що не видят и коригират грешките си то да е само там то определено има невред
92
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нямало дузпа при шут в корема на нападателя в наказателното поле. Друго оправдание?
91
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За четвърти пореден път ... защото пропуснаха няколко участия, иначе щеше да са повече.Играли превъзходно, не заслужено загубили ... изтъркани клишета, за да оправдаят поредния срам.А един от футболистите снощи след мача изрече и поредната култова фраза - че една от причините за загубата била "липсата на малшанс" ?!
90
2
 
7
 
! Отговори
СИНЯТА ПЪПКА преди 7 години
Единственото положително нещо за сините след това поредно отпадане е, че си затвърждават още повече заслужено спечеленото име Евроиди*** и никой не може да им го отнеме.
89
1
 
6
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
"Сините" обаче заслужават само аплодисменти за отличното си представяне срещу Марибор" - уважаемата г-жа Боряна Павлова явно не е гледала мача! Ако се бяха представили отлично, щяха да продължат!!! Аз видях само разхождащи се туристи, пардон "футболисти", които освен да се карат помежду си нищо друго не сътвориха! Единствено гола за Левски бе изработен, добре се пребори момчето и майсторски го отбеляза... но по-късно се полакоми и не подаде, явно прекалено много си повярва!
88
1
 
5
 
! Отговори
БГ преди 7 години
ИМАМЕ ИГРАЧИ ЗА ДЕСЕТ ЦСКАТА,ВЪПРЕКИ ЧЕ ИСКАХА ДА НИ СМАЖАТ,КОЙТО Е КРАЛ И Е НАНЕСЪЛ ЩЕТА НА ЮРИДИЧЕСКО ЛИЦЕ ДА ГО СЪДЯТ,НО КАКВО ОБЩО ИМАМЕ НИЕ ФЕНОВЕТЕ И ИГРАЕЩИТЕ ФУТБОЛ С НЯКОИ КОИТО НЕ СА СПАЗВАЛИ ЗАКОНИТЕ.НИМЯ ЛЕВСКИ СА ИЗРЯДНИ,ЗНАМ ЧЕ НИЩО НЕ СА ПЛАТИЛИ ОТ НОВАТА ТРИБУНА Е И .АЗ СЪМ ГЛЕДАЛ ЛЕВСКИ ПРЕЗ 60,70 ТЕ ГОДИНИ,СЕГА ТОВА Е НИЩО,ТОВА НЕ Е ОТБОР.
87
6
 
3
 
! Отговори
Стар Левскар преди 7 години
Че съдията помогна , да факт е ! Но на празна врата да риташ на 10 метра отгоре е резил ....уви това е стилът на сините !
86
7
 
9
 
! Отговори
веуки са преди 7 години
Напънала се планината и родила мишка. Толкова пари хвърлени по Уески. Такова лансиране, връзки, публика, играчи от 3 континента, армия журналета гледат да не падне и сянка на съмнение върху "величието" им, а резултата е едното нищо. 110 лв за билет платили някои, викате? Прецакали са се.
85
5
 
8
 
! Отговори
Добре че няма да чет преди 7 години
Добре, че няма да чета новини за Левски.Страхотен успех, бравос пак ще гледате ЛЕ по ТВ. Огромен европейски мач с много заряд, само малшанс не достигна на хрантутниците. Играчите на Левски са като водещи по канал 1- само разхождат екипите.
84
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Левски олеЗнаеш ли кой е Левски? Освен с ритане и хвърляне на топка с друго свързваш ли това име? И не ви ли е срам сините всяка година да се излагате? За 103 години нямате 10 силни мача в Европа. Това ако не е срам какво е?
83
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Следващият мач с Абърдийн ли беше?
82
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Жалък ЦСКАСините не бяха партие клуб викаш? И до сега е пълно с кадесари и доносници в синията излагация. Никога не сте били и няма да бъдете отбор. Само петните там едно име.
81
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никой не е изненадан. Тази година екскурзиантите от с. Подуяне поне не се изложиха. В шампионата на територията пак ще са Втори и пак ще се разходят до някое градче в Евразия през юли 2017-та.С чорбата какво става? Колко чорби има?Жалко само за Берое.
80
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Червените , леко със злобичката бе. хаха.
79
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЦСКА не трябваше вече да го има като отбор, но пак го подпряха. Така ако ни опрощаваха задълженията на всички, щеше да е супер. Ехееееее.
78
6
 
12
 
! Отговори
мдаа преди 7 години
"Много добър мач за Левски, сезона тепърва започва". Сезона за Левски свърши с поредното срамно отпадане. Да градят отбор за догодина. Победите на местна почва могат да радват само комплексари.
77
6
 
11
 
! Отговори
обективен преди 7 години
Съдийството беше перфектно. Дузпа за Марибор имаше, можеше дори ч.к., благодарим, че не бепе даден. Дузпа за Левски нямаше - Нар се бутна сам между двама словенци, сръчка ги и се строполи. Нарушението му беше едно - симулация, при това очебийна. Колко ли такива дузпи е виждал да се свирят у нас, за да го изиграе така?
76
1
 
9
 
! Отговори
невежа преди 7 години
До БългаринТвоето "вежество" се заключава в разбирането ти, че е нормално родните отбори да падат от всеки. Не, това не е нормално. България е футболна страна с традиции и талант. Приличаме на ферари, което не може да вдигне 20 км/ч.