Шведска тройка за България. Време е за чалга, уиски и аулин

Националите ни с нова загуба - 0:3 от скандинавците
Обновена: 11 окт 2016 08:40 | 10 окт 2016 23:45, Георги Пешев
159
Шведска тройка за България. Време е за чалга, уиски и аулин
Снимка: Ройтерс

Швеция също се подигра с България, след като удари националите ни с 3:0 в световна квалификация за Мондиал 2018. Попаденията във вратата на Владо Стоянов на "Френдс Арена" в Стокхолм мушнаха Тойвонен (39), Хилйемарк (44) и Линдельоф (58).
 
Играта на българите и в този мач бе повече от комична. Театралната трупа на Петър Хубчев предизвикваше само смях с изявите си.
 
В защита бяхме трагични, в средата на терена не можехме да вържем два паса, а в атака се представихме меко казано апатично. Попускът на Ивелин Попов при 1:0 пък ни накара да се изчервим от срам.
 
Пълна пародия на национален отбор и е крайно време управниците от БФС да слязат на земята и да вземат кардинални решения за бъдещето на футбола ни.
 
Тези мишки, които излязоха на "Стад дьо Франс" и на "Френдс Арена", не могат да са лъвове и не са. Те са мишоци и са срам за тази велика игра.
 
Каквото и да се каже за двете загуба в последните дни ще бъде малко. За това едно "наздраве" за БФС и футболистите. Време е за чалга, уиски и аулин. Все пак така повелява традицията и желанията на Боби Михайлов и Ивелин Попов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
0
 
2
 
! Отговори
РККА преди 7 години
Шведите са първия отбор, който успяхме да излъжем в тези квалификации.....с победата си над нас ще има да си вярват че ще станат втори в групата...между другото бях решил да заложа за последно място в групата за нашите национали ,но се разубедих....коефициента беше смешно нисък...
134
1
 
5
 
! Отговори
Готино преди 7 години
След всеки вкаран гол вместо да се радват шведите се смееха-това е най-показателната оценка за работата на БФС,Хубчев и техните избранници на терена между които за пореден път противно на всякаква логика не попадна намиращия се в добра форма Андрей Гълъбинов
133
0
 
12
 
! Отговори
РевностенПривърженик преди 7 години
Ако наистина обичаме, милеем и ни боли за националния отбор и българския футбол трябва да направим следното: всички привърженици на Левски, ЦСКА и останалите елитни отбори да се обединим и да изметем престъпниците и мафиотите от БФС. Само по този начин може да бъде рестартиран българския футбол и да бъде поставено едно ново начало с честни, амбицирани хора и професионалисти в ръководството. В противен случай си оставаме само с чешането на езиците и плюенето по форумите.Давайте да действаме!
132
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
хуб4ев! на всеки пост се поставя игра4 играещ на същия пост в клубният си отбор!!вие защо не играехте ляв бек например ??
131
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Докато този продажник ивелин попов е в национала все ще е така
130
6
 
2
 
! Отговори
vlady преди 7 години
Да се викат в националния отбор футболисти на 18-19 години с 2-3 мача не е добро решение - нямат още опит и класа, трябва да се учат. Нормално е да играят първо поне 5 години на професионално ниво, да докажат класата си и тогава да стават национали.
129
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато има статия за лъвчетата, най се кефя на коментарите!
128
1
 
40
 
! Отговори
Обективен преди 7 години
Рибата се вмирисва откъм Перуката!
127
1
 
26
 
! Отговори
Я преди 7 години
Как е възможно на тази *** пасмина да се дават пари !? Пари се дават за футбол, не за пародии !
126
2
 
34
 
! Отговори
БМ преди 7 години
Бобиту Перуков да се земе с ръце. Като барон Мюнхаузен, да се фане за перуката и .. вън от БФС!
125
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кун Теменушков би паснал перфектно в атака,мад ,нахъсан и КАДЪРЕН,но страховете на треньорите са големи,вижданията за футбола са им на селско ниво ,за това и футбола е на селско ниво,играят футбол от преди 50 г,бавно,мудно,нескопосано.Думите които използват,да се сборим,агресия,да се сбием,да пуснем кръв издават аматьорщината им,модерните специалисти ползват думи като енергия,докосване,търпение
124
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз ако съм и фърлят тениските ,калците и гащите ,да влизат Михайлов ,Лечков и целия изпълком да играят.Що за хора са тези момчета да ходят и да се излагат така,нямат ли грам достойнствао?Вече имам усещането ,че ги принуждават на сила да играят за националния сплашвайки ги .Кой нормален човек ще си го причини ,всеки мач да те псуват след позорните те загуби?Тактиката на Хубчев жива да оплачеш,страх ,страх ,страх.
123
0
 
34
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Поздравления за автора на статията. От 30 години гледам футбол, но толкова безидеен, бездарен и жалък национален отбор никога не сме имали. Нужни са кардинални промени в българския футбол, като на първо място ръководителите на БФС трябва да се оттеглят незабавно от постовете си, защото вкараха футбола ни под калта.Мъчно ми е за Петър Хубчев, когото много уважавам, че се захвана с тези бездарници и несретници, които ще му съсипят здравето и авторитета.Всички предатели вън от БФС и националния!
122
0
 
7
 
! Отговори
шик шопа преди 7 години
Помня преди 10 години в национала на Германия викаха играчи на по 18-19 който бяха с по 3 мача в първите отбори Тук има схема с трансфери ,тото па нали ги хванаха с Естония па тва са същите ръководители и футболисти , *** моралистки нема
121
1
 
25
 
! Отговори
Злати преди 7 години
и те вдигат до небесата. Паднеш ли, те смачкват от всички страни.А проблемът се корени в ръководството на футболния съюз, ако щете и държавата. При положение, че там не се работи и няма НИКАКВА стратегия за развитие, няма как да се получат нещата.Но най-лесно е да се плюе по футболистите. И няколко думи за мача- Ивелин Попов за пореден път показа, че не става за националния отбор.
120
0
 
16
 
! Отговори
Злати преди 7 години
Не може да имаш силен мъжки национален отбор, без да имаш младежки и юношки отбори. Кажете ми от колко време по-младите формации не са се класирали на голямо първенство? Футболист не се става на 26 или 28 години.Така че според мен не са толкова виновни тия момчета, които играха вчера - те наистина толкова си могат- не са добре тактически подготвени, нямат и нужната класа, факт е, че нямат и самочувствие. Защото в България е така - ако биеш, никой не се замисля, как си играл, а те вдигат до
119
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Срещу Франция вратарят ни има точно две боксирания на топката,а головете които му вкараха бяха във вратарският му ъгъл ,снощи и шведите му набиха един такъв,маха там като вратар на хандбал,от малкото наказателно поле голове му вкарват а там той трябва да е господар,да прави крачка напред или да се хвърля за топката,всяко центриране го затруднява,разминава се със топката,не е сигурен ,и към всичко това като прибавим напушената защита,става резил,сеедно на сила са ги извикали,кат не мойш откажи се
118
1
 
11
 
! Отговори
сминдух и чесън преди 7 години
Когато тръгнем да се надиграваме с някой отбор бил той и Люксембург става страшно.Просто нямаме такива изпълнители.Този формат може само да паркира автобуса и с изритани топки нещо да стане
117
3
 
10
 
! Отговори
... преди 7 години
Какъв дух да има в един национален спортист като виждаме как са настроени всички сънародници. В България витае чувство абсолютно обрано на патриотизма. Тук ако вършиш нещо пред очите на друг,очакваш да бъдеш осмян,нахокан,да ти се направи забележка и тн. Аз съм сигурен,че е същото и с националите.Има доста момчета,които са успяли в професията и ги ценят в чужбина и изкарват заслужено добри пари. Всеки гледа да напусне държавата при най-малка възможност,после какво очакваме? Само клише след клише
116
6
 
9
 
! Отговори
vlady преди 7 години
Вратарят е най-стабилният пост в националния отбор - срещу Франция има известна вина само за един от головете и спаси няколко положения, срещу Швеция също спаси няколко положения и благодарение на него не загубихме с 6 може би и 7 на 0.