Сектор "Г" се изгаври жестоко с Йоргачевич, взе му шала

Вратарят на Левски се прости с талисмана си, остана и без вода
16 окт 2016 15:15, Веселин Коларов
55
Сектор "Г" се изгаври жестоко с Йоргачевич, взе му шала

 Феновете на ЦСКА се изгавриха жестоко с вратаря на Левски Боян Йоргачевич по време на вчерашния двубой между двата отбора, завършил 1:1.

Gol.bg научи, че по време на срещата "червените" фенове са се докопали до шала на сръбския страж, който той държи като талисман на мрежата. Той е бил взет от децата, които подават топките, след което е "пуснат по редичката". Малчуганите са го дали на стюардите, които са го предоставили  в сектор "Г".

На мястото на него пък е бил поставен шал на ЦСКА, който впоследствие привържениците си прибрали. Цялата история предизвика неистов смях на стадиона, а талисманът на Йоргачевич е бил изгорен. След края на мача вратарят се обърнал да си го прибера и останал като вцепенен от липсата му.

Това обаче не беше единствената гавра с един лидерите на Левски. Освен, че се прости с шала си, Йоргачевич остана и без бутилката си с вода, която също беше взета.

Вижте снимки в материала на Gol.bg!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До 40 TekoКое е ЦСКА решава публиката на ЦСКА, а не някакви надрусани наркоси от София-Запад.
39
0
 
7
 
! Отговори
До 40 Teko преди 7 години
Объркал си се.ЦСКА и ЦСКА-София са два различни отбора. Първият фалира, а вторият е новосъздаден отбор с това име. Не се подлъгвай по опита да се открадне четирибуквието. Кражбата не ги прави наследници на бившия отбор ЦСКА.
38
3
 
0
 
! Отговори
Teko преди 7 години
Ало, малкия, вземи да се ограмотиш малко. Комунистите прекръстиха Левски на Динамо, Славия на Ударник и т.н. и няма никакви фалирания или нещо подобно. По онова време не съществуваше понятието фалиране. Колкото до днешният ЦСКА София, той сменя маса имена - ЦДВ, ЦДНВ, ЦДНА, ЦДНА Септемврийско знаме, ЦСКА, ЦСКА София. Пропускам нарочно имената Витоша и Средец, защото те също са също комунистически измишльотини!
37
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, точно на този снимка се вижда има ли дузпа или не.
36
4
 
7
 
! Отговори
Божил преди 7 години
За какъв най-посетен мач през последните 10 години говорим,като този противник на Левски е дебютант в "А" група и никога досега не е играл в нея? Това не е най-посетеният,а първият мач между двата отбора: начало на техния спор,така да се каже. Щото не е ясно дали ще има продължение- УЕФА още не е казала последната си дума за червената измама,наречена ЦСКА!
35
1
 
1
 
! Отговори
jro преди 7 години
били му взели шала малките ловешки оркчета ? я да видим пак :https://youtu.be/QQ-2L6_7r0I?t=22
34
4
 
8
 
! Отговори
1913 преди 7 години
НАЙ-ПОСЕТЕНИЯ МАЧ МЕЖДУ ЛЕВСКИ И ЦСКА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ. МОЖЕ ДА НЯМАШЕ МНОГО ФУТБОЛ, НО МАЧЪТ СИ БЕШЕ СЪС СУПЕР ЗАРЯД. ЛЕВСКАРИТЕ , АКО НАИСТИНА ИСКАХА ДА УНИЖАТ ЦЕСЕКАРИТЕ, НЕ ТРЯБВАШЕ ДА ХОДЯТ НА ТОЗИ МАЧ. СЕГА АРГУМЕНТА , ЧЕ ПО ТОЛКОВА СИ ХОДЯТ ДА ПОДКРЕПЯТ ЛЕВСКИ ИЗДИША, ЗАЩОТО ДОСЕГА НЕ СА БИЛИ ТОЛКОВА МНОГО В НИТО ЕДИН ИЗМИНАЛ МАЧ ОТ ПЪРВЕНСТВОТО. А И НЯМА ДА СА ТОЛКОВА СЛЕДВАЩИЯ МАЧ, КОЙТО ИМ Е ДОМАКИНСКИ.
33
10
 
9
 
! Отговори
КЗЛ преди 7 години
Важно уточнение за феновете на Динамо СФ 1949! Пионери във фалит на старо дружество и създаване на ново дружество под същото име е именно отбора на сините ни приятелки... През 2014 Тити Папазов фалира БК Левски (имат 12 млн. лева задължения) исъздава нов клуб - Левски 2014!
32
6
 
15
 
! Отговори
ЦСКА в други спортов преди 7 години
Остана ли в някой спорт все още ЦСКА? Знам че фалира женския баскетбол на ЦСКА, фалира и мъжкия баскетбол на ЦСКА, а сега фалира и футбола на ЦСКА.
31
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам що за фенове бяха феновете на бившето ЦСКА, след като позволиха тяхното ЦСКА да фалира. Имуществото на бившето ЦСКА сега се разпродава, вкл. емблема и четирибуквието, но историята на бившето ЦСКА няма как да си я купиш и това се знае от всички.
30
8
 
12
 
! Отговори
ЦСКА я няма вече преди 7 години
Малко безинтересно стана първенството без ЦСКА .... Колкото и да е, друго си беше да ги биеш примерно с 7:2, въпреки че бившето ЦСКА вкараха първия и последния гол.
29
4
 
7
 
! Отговори
Божил преди 7 години
А кой закри клуба,създаден през 1914 г.- нали същите червени утепляци,които създадоха глупавото съветско отборче ЦСКА бе,Ка-Зе-Ел !
28
18
 
13
 
! Отговори
КЗЛ преди 7 години
***, толкова сте недъгави, че два чаршафа на кръст не можахте да разпънете, много жалка хореография на сектор Б! А нали това не било ЦСКА, а защо се изипахте толкова много рога на мача, може би това ви е нак-посетения мач като гости от създаването на Динамо София през 1949 г. (за по-тъпите *** само напомням, че клубът създаден през 1914 е бил закрит през 1949 г.)
27
8
 
20
 
! Отговори
Божил преди 7 години
Феновете на дебютанта в "А" група ЦСКА Етрополе София (Ловеч) откъде са- от Етрополе,от Ловеч или от Москва?
26
7
 
20
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Жалко, че ЦСКА вечният съперник на Левски, вече го няма. Хубаво беше пак да бъдат отупани. Сега това ново отборче някак си не е предизвикателство. Как да играеш сериозно срешу някой, който само предизвиква насмешка, с опитите си да си присвои чужда история и фенове? Най-трагични са пребоядисаните фенове на бившия ЦСКА, които така и не могат да видят реалността - няма го ЦСКА.
25
6
 
17
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Като за първи сезон на този новосформиран отбор, дали да му простим двете кражби, които са направили? Принципно извърщването на кражби в този случай означава, че отбора не се справя с домакинството си, но какво да очакваме от отбор, който не знае кой е - дали е от Етрополе, дали е Литекс или е съвсем нов отбор без история, както реално стоят нещата. Историята на Литекс, някак си не върви да ползват, както историята на всякакви други отбори. Жалко, че ЦСКА вечният съперник на Левски, вече го няма
24
3
 
12
 
! Отговори
Kkki преди 7 години
Боклуцции
23
6
 
25
 
! Отговори
Вуте преди 7 години
Те на това на село му викат свинщина.
22
14
 
16
 
! Отговори
Кап Йот преди 7 години
Това е огромен успех за новака-дебютант в "А" група ЦСКА Етрополе София (Ловеч)- да вземе точка от най-стария футболен отбор в България!
21
15
 
22
 
! Отговори
Божил преди 7 години
Ето как незаконния съветски отбор ЦСКА Етрополе София (Ловеч) върна червените дирижирани резултати в България и съсипва нашия футбол- когото не можем да бием по честен начин,ще го бием с измислени от съдиите ни дузпи!