Емблемата няма да върне автентичността на ЦСКА

Тя вече има само сантиментална стойност, заяви Дора Милева
21 окт 2016 14:52, Веселин Коларов
13
Емблемата няма да върне автентичността на ЦСКА
Снимка: Bulphoto.com

Търгът за четирите марки на ЦСКА, заложени пред НАП, ще е факт до Нова година. Това отсече Дора Милева пред "7 дни спорт". Вчера дамата бе избрана за постоянен синдик на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД. По предложение на държавата цялото имущество ще се продава накуп.

"За мен прословутите емблеми имат сантиментална стойност. Онова ЦСКА, истинското, за което истински се борих, вече го няма. Илюзия е, че купувайки емблемите, ще се наследи историята на 31-кратните шампиони", каза още Милева, макар че феновете на ЦСКА чакат търга за емблемата с повишен интерес.

"Получените средства за емблемите ще бъдат разпределени между двата кредитора в клас 1 - НАП и "Инвестбанк". Не всички от задълженията на държавата са в тази група. Цената на марките очаквам да падне надолу, защото все пак става въпрос за вече нефункциониращо дружество. Парите от земите? Едва ли ще се съберат кой знае какви суми, тъй като става въпрос за предимно нерегулирани парцели край София и до морето", добави икономистът.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
1
 
! Отговори
Хване Юрганевски преди 7 години
абе, само на туфлеците от ваща спортна редакция ли не стана ясно че темата отдавна се изтърка ? или чакат гг да им затвори устите с хоно... ами ще почакат, явно
10
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно мие агитката на левски се състои от 500 рома не вярвам да е различна и другата от тия дербита се проблеми интерсно е ония къде са беирут лие
9
7
 
1
 
! Отговори
бастун преди 7 години
отзад,грешка
8
11
 
3
 
! Отговори
бастун преди 7 години
Лефскари,ако ви е яд,близнете се одзад. Без цска в бг няма футбол,а вие ще сте пожизнени "шампиони" до дълбока старост.Баба Дора да сади компир на двора.
7
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Проблемът е, че феновете на вече несъществуващото ЦСКА попаднаха във един вакуум - няма на кого да симпатизират, а те не могат без това. Затова са готови да симпатизират на всеки отбор, който ги излъже, че е новия ЦСКА. За съжаление това показва само липса на гордост във феновете на бившето ЦСКА и реално е нещо като измяна към ЦСКА.
6
3
 
20
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Права е тази. Историята на ЦСКА не могат да я купят. Могат да купят емблема, но не и историята на бившето ЦСКА, а ЦСКА вече няма.
5
1
 
20
 
! Отговори
БЪЛГАРИЯ преди 7 години
Нека УЕФА да ги затрие един път завинаги и да си ходят у Етрополе
4
26
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дорооо, автентичността я носят феновете, не ЕИК-то. "ЦСКА това си ти". Девизът казва всичко. Футболистите са наемници, акциите се купуват и се продават, президентите се сменят. Само любовта на феновете е вечна. ЦСКА съществува е ще продължава да съществува заради хората по трибуните.
3
4
 
17
 
! Отговори
Охххх преди 7 години
Приказки, приказки, приказки... Автентичното е било към Министерство на отбраната и го няма отдавна. Илия Павлов ли е автентичният, Сашо Апашо ли??? Или пък може би Черепа... Айде стига вече с тия драми и само правите наркоманите още по-агресивни. Проблемът на нашите отбори е, че не си създават играчи, а си купуват маймунки, а не емблемата или рейсът.
2
2
 
13
 
! Отговори
Свинар преди 7 години
Ааа, не е само сантиментална, има и практическа полза. Аз съм решил да си я купя емблемата, че да си маркирам с нея кои *** са мои. Много е практично!
1
2
 
24
 
! Отговори
Боби преди 7 години
Кака Дора е за бой! Какво ще продаваш, като Гришата си ползва емблемата как си иска бе!? Сантиментална стойност имала. Ми ще сантиментална а не парична, щото не упражняваш правата на кредиторите да искаш обезщетение за ползването на емблемата и и забрана да се ползва. Тая държава е пълен майтап. Да се закрива!