Люпко: Собствениците на Левски са неясни!

"Положението на "Герена" не е добро, направих чудо"
24 окт 2016 16:07, Веселин Коларов
6
Люпко: Собствениците на Левски са неясни!
Снимка: Bulphoto.com

Бившият треньор на Левски – Люпко Петрович, заяви, че не знае кой е собственик на клуба. Сръбската легенда изненадващо напусна поста преди два дни и в интервюто си допълни, че "не може да се бори с вятърни мелници".

"Уморен съм, не мога да се боря с вятърни мелници, нямам повече енергия, за да го правя. Горд съм с работата си в Левски. Не е моя работа да говоря за това, но всеки в България знае, че съм направил чудо. Не е нормално в тези условия да сме пред Лудогорец. Успехът дойде, защото създадохме компактен отбор, ние сме силни като цяло", казва Петрович пред сръбското издание "Новости".

"Положението в Левски не е добро. Не е известно кой е собственикът. Организацията е лоша. Феновете, които са като звездашите в Сърбия, най-многобройни, очакват само победа. Изискванията са големи, а моята отговорност е най-голяма. Сега се очаква невъзможното и повтарям, че нямам повече сили да се боря с един милион проблеми. Ще добавя, че когато дойдох, казах, че се нуждаем от пет до шест нови попълнения. От този списък нито един футболист не дойде", допълни Петрович.

"Подадох оставка преди мача с Берое, но казахме това след победата. Това стана пред над 40 журналисти, които търсеха грешки. Във всеки случай прекратяването на договора вече е в сила. Сега ще остана за известно време в София и след това обратно към Белград. Имам нужда от почивка и малко по-спокойна работа. Мога да бъда съветник в някой клуб", завърши легендата.

Още спортни новини четете в Gol.bg! 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: ЛевскиЛюпко Петрович
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кво неясно има. Лееевски , Лапка и Бай Гуй от Банкя. И говорител е агент Николай.
5
2
 
3
 
! Отговори
Гонзо 1948 преди 7 години
Гришата го е поканил само. Мръсен цскар, това ,че сме първи е само някаква игра и врла конспирация !
4
7
 
1
 
! Отговори
Kiko преди 7 години
Сърбинът си е лукава хиена и българомразец. От години работи в България и ние му плащаме, а той дори и не се постара да говори на български, точно обратното - нарочно бръщолеви на "српски" ( няма такъв език - 5 съгласни поред без гласна между тях:)). Подиграва ни се и ни се надсмива постоянно. Прави се на велик и "левскар", но всичко е само заради парите. Един истински привърженик на футболен отбор, още повече - треньор, никога не би постъпил така, да предаде хората си 2 часа преди мач. Недостойно, продажно, непрофесионално, нагло....
3
2
 
14
 
! Отговори
Спас Русев Финият преди 7 години
Напълно ясни са! Шиши, Боко и разни техни аватари.
2
5
 
13
 
! Отговори
Георги преди 7 години
Е как да не са ясни? ВТБ Москва.
1
19
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да ги закриват говедата, само пречат на футбола. Да си дишат лепилото на спокойствие.