Роналдо: Това не е последният ми договор с Реал!

"Днес е специален ден за мен", заяви звездата на "кралете"
7 ное 2016 18:00, Веселин Коларов
2
Роналдо: Това не е последният ми договор с Реал!
Снимка: Realmadrid.com

Суперзвездата Кристиано Роналдо преподписа договора си с Реал Мадрид за още три години. Португалският голмайстор парафира с клуба до 30 юни 2021 година на специална церемония на "Бернабеу".

Според информации в пресата заплатата на играча ще бъде увеличена и той ще заработва по 21 милиона евро на година без допълнителните бонуси.

31-годишният Роналдо подновява за втори път договора си с Реал, откакто премина в клуба от Манчестър Юнайтед през 2009 година. Преди това той сложи подписа си под нов контракт през 2013 година за още три сезона.

Португалецът помогна на Кралския клуб да спечели два пъти Шампионска лига, две купи на страната, веднъж световното клубно първенство и една титла на Испания.

"Днес е специален ден за мен. Реал Мадрид е отборът на сърцето ми, моят дом и този момент е уникален. Договорът ми е за още 5 години, но бъдете сигурни, че това няма да е последният ми договор с Реал. Това е най-големият клуб в света и в следващите 5 години ще дам най-доброто от себе си, да печелим трофеи и да вкарвам голове", каза Роналдо на пресконференция след подписването на договора.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
17
 
! Отговори
ева преди 6 години
роналдо моля те склучи договор до 2024
3
0
 
18
 
! Отговори
ева преди 6 години
той изтинска супер вие мислете каквото си искате!
2
1
 
17
 
! Отговори
Хване Юрганевски преди 7 години
нема ли декларация че непреименуваното акционерно дружество има предвид ромалдо като бъдеща трансферна цел?
1
1
 
23
 
! Отговори
s111 преди 7 години
super zvezda moje da bude edin lekar koito spasqva choveshki jivot a tozi g.e.i kakva super zvezda moje da e neshtasnik.