Херо краде за Казахстан звезда на Левски?

Георги Костадинов с апетитна оферта от Иртиш
17 фев 2017 15:20, Веселин Коларов
1
Херо краде за Казахстан звезда на Левски?
Снимка: Bulphoto.com

Левски може да се раздели с един от основните си футболисти, пише "Стандарт".

Става въпрос за халфа Георги Костадинов. Към него сериозен интерес има от казахстанския Иртиш (Павлодар), където треньор е българинът Димитър Димитров, който добре познава качествата на Мечката. Договорът на Костадинов изтича в края на сезона, но Херо прави опити да го вземе още сега. Първенството на Казахстан започва през март и трансферният прозорец е отворен до края на този месец.

От Левски имат желание да задържат халфа на "Герена" и вече му предложиха нов договор, но той не бърза да подписва. Очевидно Костадинов изчаква да види какви други опции ще има пред себе си.

26-годишният полузащитник от Царево се превърна в основен играч на Левски и раздялата с него ще бъде сериозен удар по амбициите на тима.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
ГЛУПАКА преди 7 години
Да се изнизва и да отива да играе при качествен треньор който да го научи на нещо. Тук с тия *** хептен ще затъпее и на края няма да има къде да иде да играе. В този момент да играеш за отбори като Левси и ЦСКА - Етрополе е равносилно на тъпотия и не ти гарантира нищо сигурно в близките два месеца.