Голово шоу: Сити обърна Монако за 5:3

Французите водеха, но домакините нанизаха три поредни гола
22 фев 2017 07:33,
2
Голово шоу: Сити обърна Монако за 5:3
Снимка: БТА

Манчестър Сити и Монако изиграха един от най-запомнящите се мачове в Шампионската лига за всички времена. За статистиката "Гражданите" победиха с 5:3, но двубоят на "Етихад" ще остане завинаги в историята с постоянните обрати, феноменалните изпълнения и страхотните отигравания. А има и реванш в Кралството.

Рахим Стърлинг даде ранен аванс на Сити, но Монако обърна развоя още до почивката след попадения на Радамел Фалкао и голобрадия Килиан Мбапе. След почивката Фалкао изпусна дузпа, а Серхио Агуеро изравни. Фалкао се реваншира с феноменален гол за 3:2 в 61-та минута, но до края домакините нанизаха три поредни гола - на Агуеро, Джон Стоунс и Лерой Сане.

Лошата новина за треньорите на двата отбора е, че за реванша няма да могат да разчитат на Камил Глик и Рахим Стърлинг, които получиха жълти картони и ще бъдат наказани.

Четете още спортни новини в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
3
 
! Отговори
пламен преди 7 години
Вратаря на Монако е главния виновник те да загубят. Много съмнително и пасивно поведение!! Чак пък толкова да е слаб, не вярвам!!! На двата гола от ъглов удар той не мръдна от вратата, най - ниския Агуеро му вкара гол с крак от 2 метра, като прибавим и първия гол на Агуеро, когато топката се удари в Субашич като в дувар и той с две ръце я хвърли във вратата.