Венци Стефанов: В Левски е "много баби - хилаво бебе"!

Стига се до естествен завършек, заяви членът на Изпълкома на БФС
22 фев 2017 16:25, Веселин Коларов
27
Венци Стефанов: В Левски е "много баби - хилаво бебе"!
Снимка: Bulphoto.com

Според члена на изпълкома на БФС и президент на Славия Венцеслав Стефанов проблемите в Левски и Ботев (Пловдив) са следствие на един логичен край, тъй като и двамата собственици не са отишли там по собствена воля, а вероятно са принудени. Както е известно, вчера Георги Самуилов обяви, че прекратява издръжката на Ботев (Пловдив), а днес Спас Русев обяви оттеглянето си от Левски.

"В Левски ситуацията е малко "много баби - хилаво бебе". Много началници, хора, които вършат работа - малко, а пък такива, които дават пари - още по-малко. В края на краищата нещата винаги стигат до своя естествен завършек. Рано или късно идва краят на всичко, създадено изкуствено. Сигурен съм, че и човекът, издържал Ботев (Пд), не е имал намерение да помага на спорта, а е бил накаран насила да върши това. Случаят с Левски е идентичен. Познавам Спас Русев от много години. Интелигентен човек, но никога не е отворил и дума за спорт, камо ли за футбол", категоричен бе Стефанов.

"Искам да припомня на феновете на Левски, че преди един мач с ЦСКА носеха един ковчег и се смяха. А сега катафалка за тяхното ли трябва да намерим? Чели ли сте Малкият Принц?! Има една притча за стълбата там. Когато се качваш по стълбата, никога не се смей на тези, които слизат. Защото скоро може да се окажеш в тяхното положение".

"Ботев плуваха на вълните на щастието с КТБ, Левски бяха така при Миша Чорни. Но това е логичен край не само за тези два отбора. Трудно някой сериозен бизнесмен ще дава пари, без да има данъчни облекчения. Не може някой да бъде единствено дойна крава, както сме аз и моят приятел, вече повече от 20 години. И не само сме дойни крави, но и ни плюят.

"Дано следващото правителство се обърне с лице към спорта, защото иначе Стоичков, Костадинов и Балъков и техните успехи ще бъдат само един далечен спомен. Надявам се много на новия президент Румен Радев, той е спортен човек. Трябва да се разбере, че инвестициите в децата са инвестиции първо в здравеопазване и в образование. Защото когато децата спортуват, те са здрави. И когато спортуват, се учат на дисциплина, която им е нужна в училището, добави бизнесменът.

Всичко за драмите в Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
12
 
! Отговори
69 преди 7 години
СЪДБА ДА СИ ВЕЧНО ВТОРИ И ПО ФАЛИТ СА ВТОРИ И ФАЛИРАХА НА 22.02 ЧЕСТИТО
16
0
 
6
 
! Отговори
Лудогорски преди 7 години
До АнонименГ-н Делиорманска *** не влага пари,а пере пари ! Хапчета и другиии !
15
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
вие го плюете но докато не се намери сериозен бизнесмен като господин Домусчиев който реално влага средсва без да търси печалба в началото ЛЕВСКИ няма да се управи всеки дава съвети но никой пари така не се гради отбор затъвате все повече и повече вече няма накъде
14
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лошото е, ме от водещ отбор Левски се превърна в отборче без лице. При ЦСКА положението е същото. Далавери, договори с неустойки, черно тото, неграмотни и много прости, корумпирани треньори.Левски имаше добра детска школа, създаваше кадри. Но за пари ръководствата се фърляха на африканци и всякакви слабаци които си взимаха парите и си заминаваха. Имаше един Хаздай който въведе системата,бащата плаща-детето играе. Така унищожи десетки таланти.И от Левски остана само име.Това беше отбора на народа
13
4
 
14
 
! Отговори
Бероец преди 7 години
Ша става "Левски-Витоша-Бистрица"
12
6
 
8
 
! Отговори
Snorky преди 7 години
Сикаджията собствения си курник не може да оправи тръгнал да коментира чуждите. Хубава работа ама българска.
11
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хахаха чао тръст синя българия
10
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че и спорят, кои фенове били по *** хахххаххххахахааххааха че аз разлика не виждам?!?
9
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя шишо още жив ли е бе хахахахахаха баси нищо не е мръднало от 98 год май в България :) ххахахххаха много смешноХората европейски и световни титли всеха...остаряха..пенсионираха се в почести...в България некви непостигнали нищо още седат там хахахххахххагаггагагхаха
8
2
 
13
 
! Отговори
Поговорка преди 7 години
Който гроб копае сам пада в него.
7
4
 
15
 
! Отговори
И така... преди 7 години
Който копае гроб другиму, сам пада в него! Когато водещо чувство е омразата, резултатите не закъсняват! От фен на ЦСКА - София! Поздрав за Viva-com и спонсорството!
6
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-големия успех на Уевски през 100 годишната му история беше отпадането на ЦСКА от елитната група. Затова и на снимката са толкова ентусиазирани, иначе на мачовете им на последък зрители колкото на нашия селски стадион 200-300 души.
5
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Фк Левски си е Фк Левски но ти нямаш нищо общо с възпитанието примитивни младежо.Освен псувни и цинизми можете ли да измислите нещо друго
4
1
 
13
 
! Отговори
До ДО Амстел преди 7 години
Напротив ,нормални фенове има но те са ЗАПАЛЯНКОВЦИТЕ или ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ казано по български.Има ни но спрях да ходя с децата защото тези кървави,,хореографии" и този хамалски език на така наречените ултраси унищожиха удоволствието от играта.А и тя е една.Едно време ,,хореографията" я правеха футболистите а не публиката. Разбирам бъзик и спорове като по рано,но сега това е война.Гледам чуждия футбол по ТВ. А освен това -това не е моят Левски/Гледам футбол от 1960 насам/
3
6
 
1
 
! Отговори
JJ преди 7 години
Венци торба с ***, ако не бяха на Маджи парите и черното тото, досега да си се спукал като балон!А, доколкото може да си отваря устата за Левски, както акциите са във феновете, ако имаме едно прозрачно водене на финансовите дела, то познавам над 20-30 човека, както и аз, които можем да дадем по 200 лв.+ на месец за отбора, а сме обикновени хора, не ''бизнесмени''. Левски няма да умре, колкото и да му се иска на Венци и на ''цска-рите''. Ако трябва отбора ще отиде в А окръжна, но ще оцелеем.
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спасението на Левски е във ..в'' група и истинските фенове трябва да настояват за това. Иначе с 20 милиона дългове на шията само ще агонизира и ще я кара под напрежение. За пример вече имаме ЦСКА, видяхме че не се намери ***, който да плати старите борчове на мошениците. Защо да се надяваме, че някой *** ще плати борча на Левски.
1
1
 
7
 
! Отговори
До Амстел преди 7 години
Това дори не са левскари. Държавата ни бъка от антицесекари и антилевскари, но нормални фенове няма много...