Боримиров: Сега ще разберем кой колко милее за Левски!

Легендата призова обичащите тима да подкрепят отбора в събота
24 фев 2017 10:52, Веселин Коларов
37
Боримиров: Сега ще разберем кой колко милее за Левски!
Снимка: Bulphoto.com

Легендата на Левски Даниел Боримиров успокои "синята" общественост, че към днешна дата футболистите са получили всичко дължимо от ръководството. Спортният директор призова феновете да подкрепят отбора в съботния мач с Локомотив (Горна Оряховица) на "Герена" (от 17:30 часа).

"За съжаление футболът е изместен от фокуса... Очаквам и се надявам хората, които обичат и милеят за Левски, да дойдат и да подкрепят любимия си отбор в събота. Само така ще разберем колко сме единни и кой колко милее за клуб като Левски", започна пред "Меридиан Мач" Даниел Боримиров.

Директорът призна, че настроението в отбора не е добро, а това е логично предвид несигурността около Левски след оттеглянето на Спас Русев.

"С Топчо вдигаме футболистите. Не мога да кажа, че настроението е добро, защото всеки футболист вижда какво става, чете вестници. Вярвам, че те са професионалисти и ще отсяват нещата. Те трябва да знаят, че работата им е на терена. От финансово естество няма какво да се притесняват. Всичко им е платено", добави Борето.

Всичко за драмите в Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
БАБА БУНА преди 7 години
ВИДЯХМЕ.
26
1
 
1
 
! Отговори
др.Сталин преди 7 години
Всички левскари от т нар демократично преходно време ще бъдат съдени и разстреляни за прокарване на фашистки идеи . Другарите в София да прекръстят след новия 9 септември отбора на Ленин 1917
25
0
 
0
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 7 години
До БАБА БУНАнаследниците на гочоолу и димитър общи да почнат на чисто, като левски? хахахахх вица на деня
24
0
 
3
 
! Отговори
гост преди 7 години
Дозакривай и разпъждай!
23
0
 
2
 
! Отговори
БАБА БУНА преди 7 години
КОЙТО СЕ СМЕЕ ПОСЛЕДЕН,НАЙ ДОБРЕ СЕ СМЕЕ,КАКВОТО ПОЧУКАЛО ,ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО,НЕ ИСКАМ АЗ ДА СЪМ ДОБРЕ,ИСКАМ ВУТЕ ДА Е ЗЛЕ.СОФИЯНСКИ ВИ ДАДЕ СТАДИОНА,НА НИКОГО ДРУГИГО НЕ ДАДЕ БАЗИТЕ,САМО НА ГЕРЕНЧОВЦИ,ПОСТРОИХА МУ СТАДИОН ПАК С НЯКАКВИ ПАРИ ПАК НА ГЕРЕНЧОВЦИ,СЕГА НЯМАТ ПАРИ,ПОСРЕЩНЕТЕ ФАЛИТА,НО ПОНЕ КАЖЕТЕ КОЙ Е ВИНОВЕН,ТО НЕ МОЖЕ ДА НЕ ИМА СЧЕТОВОДНИ ДАННИ,ПОЧНЕТЕ НА ЧИСТО ,КАТО ТЕФТЕРЧЕТО НА ЛЕВСКИ.
22
0
 
2
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 7 години
я. освен тва милеем и да се застрелват ранените. закривай!!!!
21
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
боре умряха баламите кашата която забъркахте през последните години си я яще вие тъй наречените легенди не искаме акъл пари трябват
20
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
закривай
19
5
 
10
 
! Отговори
КЗЛ+БФС преди 7 години
С 38 милиона счетоводна загуба и 18 милиона дългове кой луд ще се заеме. Айде попа, катафалката и А окръжна.
18
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чуя ли "легендата на Левски" и вече ми става лошо.Тези и двамата имат външен вид на обикновени люлянски автоджамбази.Какво образование има Боримиров, че да управлява каквото и да е??
17
2
 
11
 
! Отговори
Левачка преди 7 години
Е щом плана е Таки да е собственик на Левски направо ще цъфнете, ама не знам от коя страна точно :)))!
16
0
 
13
 
! Отговори
naco преди 7 години
Но все още ли не Сте разбрали другарю Боримиров?! Разбира се,че това ще бъде ЧОВЕК,"бизнесмен" като другаря Гриша Ганчев-обичащ,любящ до болка КЛУБА си ,докато върви ДАЛАВЕРАТА!? А,защо е така ли? Защото ,нямаме ДЪРЖАВА! Защото нямаме ДЪРЖАВНИЦИ,ПАТРИОТИ,които да я ПАЗЯТ,а имаме само "БИЗНЕСМЕНИ",които да я КРАДЪТ!?
15
0
 
6
 
! Отговори
Морска Дивизия преди 7 години
До УзунаБащата на Христофорос - Никос разбира от футбол, бил е и треньор в Гърция. Нека той поеме нещата.
14
1
 
4
 
! Отговори
Узуна преди 7 години
До какво се мотаетеСамо парите на Христофорос Аманитидис и Афродита трябват, не че те ще управляват. Ще спонсорират а Борето и Наско ще управляват и Синята лавина пак ще мачка.
13
2
 
10
 
! Отговори
Фен на Левски преди 7 години
***. Мълчеше като **** когато Иво Тонев съсипваше отбора. В момента, когато Левски имаше само няколко милиона дългове, Тонев вместо да ги върне тези дългове, ги направи 5 пъти повече. Защо беше необходимо да се събаря стадиона и да се харчат излишни пари? Да, знаем, че строителните фирми на Боко се нагушиха покрай този строеж. Знаем, че част от тези пари влезнаха в джобовете на Тонев и на Боко. Сега отбора е в колапс и както е тръгнало, ще последва събрата на ЦСКА. Заради предателите.
12
5
 
6
 
! Отговори
1 към 1 преди 7 години
Герб и Бойко Борисов почнат ли да говорят че Някой друг ще опорочава изборитеи ще ги купува е все едно Лупи да спасява и Левскицялата какаманджа е от едни и същи по един и същ начин навсякъде
11
2
 
8
 
! Отговори
до 2 преди 7 години
То и лудогорския балон ке пукне скоро. Не се точи толкова много.Цялото първенство ще се провежда в новата - Цирк Арена.(с извинение към цирка де)
10
4
 
25
 
! Отговори
Винаги втори .... преди 7 години
Дори във фалита пак са втори. Съдба...
9
2
 
7
 
! Отговори
Иво Тонев преди 7 години
Галена обещава че никога повече няма да приеме апартамент от Иво ТоневПрост футболист Финансов Мениджър НЕ СТАВА
8
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе Боре, карате коли по 50 бона в Евра и нагоре. аз карам Фиат на 18 години. Е, от мене ли продължавате да искате да подпомагам. Нещо не ви разбирам посланията.