Дерменджиев се гордее с Лудогорец, иска титла и купа

Има съжаление, призна треньорът след отпадането от ЛЕ
24 фев 2017 07:32, Александър Попов
14
Дерменджиев се гордее с Лудогорец, иска титла и купа
Снимка: Булфото, архив

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев похвали играчите си след достойното участие на отбора в Европа, което приключи с нулевото равенство в Дания срещу Копенхаген (1:2 в първия мач).

"Благодарен съм на футболистите за този мач, горд съм да бъда треньор на Лудогорец. Имаше доста завършващи удари, но просто не бяха в очертанията на вратата", бяха първите думи на Дерменджиев. Не дадохме почти никакви възможности на Копенхаген да обстрелва нашата врата.

Винаги при загуба има съжаление, още повече, че нашият отбор има високи цели. Лудогорец направи много за българския футбол и феновете трябва да са доволни. Ще направим всичко възможно да спечелим титлата и ако може вдигнем и купата", коментира още треньорът на Лудогорец.

Още отзиви от мача снощи четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
8
 
10
 
! Отговори
Чикън преди 7 години
Ха-ха, единствената радост на столичните фалити е неуспехът на Лудогорец.Аз мисля пък, че Лудогорец надгражда и се представя все по-успешно всяка година. Щеше да е добре и фалитите да играеха в Европа, ама те обикновено са до предварителните кръгове. P.S. Сега историците от София ще започнат да ни припомнят за 68-*** година.....
7
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия селинджър май много на сериозно се взеха.Имали високи цели...ама в родната футболна ***.
6
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лудогорец играха безобразно слабо вчера. 20 удара към врата, като 18 от тези 20 удара минаха на 10-20 метра от вратата. Само 2 удара в очертанията на врата - и ако това е повод за гордност?
5
3
 
12
 
! Отговори
slovenia преди 7 години
Копенхаген- Лудогорец 0:0Пирин-Левски 1:0.
4
3
 
6
 
! Отговори
есхач преди 7 години
Проблема е в слабото ни първенство. Защо са ни 16 отбора след като 11 фактически са във фалит. 10 отбора 4 пъти да се срещат помежду си. Мачовете за купата само в 1 мач. 2 играчи до 21 години по време на мач 3ма за купата.
3
11
 
13
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
С какво се гордее пък тоя до миналата година още вървяха по инерция благодарение на Стоев сега е видно ,че са тръгнали на долу и все още са първи в първенството ни защото другите са слаби ,а не че те са силни.
2
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много ми е мъчно за отбора на Лафка!
1
9
 
17
 
! Отговори
don преди 7 години
егати и постижението шампионска титла и купавсе идно на умрял нож да вадиш.лудогорец е пречка за развитието на българския футбол. още 50 години няма да има национален отбор по футбол.Като проект и ноу - хау е добре но не е за развитие в нашата страна където целия народ е бедн. Колко български футболиста играят в него..Въпроса е кога Лудогорец ще последва пътя на ЦСКА и ЛЕВСКИ и там неща не са цветущи . Братята съсипаха БМФ и Варненска корабостроителница е за какво говорим