Левски гони ново попълнение

Амаду Сукуна може да бъде изритан от "Герена"
30 мар 2017 09:18, Веселин Коларов
3
Левски гони ново попълнение
Снимка: Levski.bg

Нападателят на Левски Амаду Сукуна може много скоро да си тръгне от "Герена", пише "Тема спорт". Привлеченият през зимата от Верея играч до момента не оправдава доверието. Той бе взет през зимната пауза по настояване на вече бившия треньор Елин Топузаков. Французинът обаче тотално разочарова.  

При новия наставник Николай Митов той няма нито един мач като титуляр, а в трите си влизания като резерва (срещу ЦСКА-София, Берое и Ботев (Пловдив), Сукуна така и не успя да създаде голова опасност за противниковата врата. 
 
Поради тази причина Амаду със сериозна скорост се е запътил към изхода на "Герена". За това говори и фактът, че шефовете отново започнаха търсенето на класен централен нападател, който да бъде привлечен през лятото. Причина за това е и колебливата форма на другия нападател Бабатунде Адениджи, който се представя на приливи и отливи и има 7 гола от началото на сезона.
 
Сукуна пропусна вчерашната тренировка на "сините". Той се оплаква от контузия и вероятно няма да може да играе в гостуването на Черно море.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: левски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
Дучката преди 7 години
В ,,А,,Окръжна няма да им трябва !!!
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Плащат им милиони за да вкарат чат-пат някой гол.Дори и най-нископлатеният играч е милионер.Кво да ги мислим,че щели да го уволняват.На 20 години колко пари има?1 милион?Повече?
1
1
 
0
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 7 години
вересиите, вересиите кога ше платат. за едни пенсионери питам