Отхвърлиха жалбата на Барса, Неймар аут за "Ел Класико"

Каталунците с последна надежда, обръщат се към aрбитражния съд
21 апр 2017 10:08, Веселин Коларов
0
Отхвърлиха жалбата на Барса, Неймар аут за "Ел Класико"
Снимка: Reuters

Барселона ще бъде без Неймар в голямото дерби с Реал Мадрид, след като Испанската футболна федерация отхвърли жалбата на каталунците.

Бразилският национал отнесе три мача наказание заради аплодисменти към помощник съдията по време на загубата с 0:2 от Малага. За двата жълти картона острието беше наказано за една среща, но невъздържаното му поведение донесе още две.
 
От "Камп Ноу" веднага подадоха апелация срещу решението на федерацията, но тя беше отхвърлена с мотива, че от Барса не са дали никакви доказателство (видео, снимка или др.), което да смекчи санкцията на Неймар.
 
Каталунците обаче днес ще се обърнат към Спортния арбитражен съд в Лозана, който трябва да вземе решение до края на деня. От него зависили дали бразилската звезда ще участва в "Ел Класико", но шансовете за това са минимални.
 
Големият сблъсък на "Сантяго Бернабеу" ще се играе в неделя от 21.45 часа наше време. Преди него Реал е лидер с 3 точки пред Барселона и мач по-малко. При победа, "белите" ще си капаритат първа титла от 2012 г. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари