Стамен Белчев гори при провал срещу Левски

Сблъсъкът е последен шанс за треньора на ЦСКА-София
28 апр 2017 11:15, Веселин Коларов
4
Стамен Белчев гори при провал срещу Левски
Снимка: Bulphoto.com

Мачът Левски - ЦСКА-София на пръв поглед не е с толкова голям залог, тъй като ще реши единствено битката за второто място в крайното класиране, което не топли особено феновете и на двата тима. 

Не така стои обаче ситуацията с един конкретен човек - треньорът на "червените" Стамен Белчев. На "Армията" усилено се говори, че той има ултиматум за задължителна победа, пише "Меридиан мач".
 
Само при три точки наставникът ще има някакъв шанс да запази поста си и през следващия сезон. Дори и победа не му дава абсолютни гаранции, но загуба със сигурност ще означава, че той е пътник.
 
Откакто е поел "армейците" Белчев е водил тима вече в три дербита - две срещу Лудогорец и едно срещу Левски. От тези три мача той взе само една точка и това сериозно притеснява ръковоството на "червените". Ако и сега не успее да спечели голям мач, наставникът със сигурност ще си стяга багажа през лятото.
 
Ако развоят на дербито е твърде лош за ЦСКА-София и отборът запише разгромна загуба, Белчев може дори да бъде уволнен и на момента.
 
Както е известно, през този сезон тимът бе воден и от Христо Янев и Едуард Йорданеску. Четвърти наставник в рамките на една година ще си е един малък рекорд на "Армията".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
Лудогорец преди 6 години
Това ще остане на ЧорСКА- нека се утеши с победа срещу Левски,че титлата е абонирана за нас!
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой да изгори? Тройчо Белчев. НЕма начин.
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е не изгоря, ЛС:ЦСКА 0:3 !!!!!!
1
2
 
1
 
! Отговори
Garage преди 6 години
Architektite v bg si prikazvat sami kato brokerite.