ЦСКА и "Левски" отново се срещат, полицията на крак

Строги мерки зи сигурност около Националния стадион "Васил Левски"
14
ЦСКА и "Левски" отново се срещат, полицията на крак
Снимка: Булфото, архив

СДВР предприема мерки за охрана на обществения ред в София във връзка с футболната среща между "ЦСКА - София" и "Левски", която ще се състои днес от 18.30 часа на Националния стадион "Васил Левски", съобщават от пресцентъра на МВР.

От МВР припомнят забранените за носене вещи и предмети - огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, парфюми, чадъри. Малолетни ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена онлайн или взета от касите на стадиона. На изградени контролно-пропускателни пунктове в района на стадиона полицаи ще извършват щателна проверка на всички посетители на футболния мач. Униформените ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи.

Предприети са стриктни мерки за недопускане на хора, които имат наложена съдебна забрана за посещение на спортни събития, посочват още от МВР.

Преди, по време и след провеждане на срещата полицейските служители ще следят за опазването на обществения ред и за недопускането на инциденти в града. От сборните пунктове на феновете на двата отбора са зададени препоръчителни маршрути, по които ще бъдат съпроводени от полицейски екипи до стадиона. Целта е двете агитки да не се засичат по време на движението.

От МВР посочват още, че ангажимент по охраната на спортната среща имат частни охранителни фирми, чиято задача е да следят за опазване на реда на стадиона по време на мача. При дейността си те ще бъдат подпомагани от полицейски служители, които ще се намесват при възникнала необходимост.

За да бъде избегнато струпване, зрителите могат да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона, което е планирано за 16.30 часа.

От съображения за сигурност и за обезпечаване на обществения ред е взето решение при равен резултат да бъде забавено изтеглянето на агитката на гостуващия отбор, в случая "Левски", а при победа на един от отборите на стадиона ще бъдат забавени привържениците на победилия отбор до оттеглянето на противниковите фенове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: мачполицияЦСКАлевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
FAKT преди 6 години
ЛЕВСКИ е отбора на комунистическата ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ, същата Д.С., която създаде ЛАГЕРИТЕ на СМЪРТА тип Белене . # България е член на ЕВРОСЪЮЗА, кому е нужен ЛЕВСКИ ? # ЦСКА е отбора на комунистическия Варшавски Договор, същия В. Д., който удави в кръв Пражката пролет . # България е член на НАТО, кому е нужен ЦСКА ? # 3 000 000 българи избягаха от настоящите управници - комунистическите ЛЪЖЕдемократи и техните символи ЦСКА и Левски. # Трябва ли отново с кървави народни пари да продължаваме да реанимираме тези две
9
2
 
4
 
! Отговори
До 11 преди 6 години
Ще видиш довечера кой е, като си тръгнете отново с пълна кошничка! :)))
8
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЦСКА тире СОФИЯ - кой е този неизвестен отбор?!
7
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Агитки - неинтегрирани капсулирани животни
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тез селски отбори още ли ги има бе? брех...
5
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отдавна трябваше да забранят и закрият това недоразумение - БГ фотбол! Това е гнездо на мафия, на далавери и нечисти сделки, черно тото и некадърност!Там изчезват толкова пари за дебели заплати, там се гушкат престъпници като Перуката и сие, които отдавна трябваше да търкат наровете на затвора!
4
6
 
6
 
! Отговори
ЛУДОГОРЕЦ преди 6 години
Няма такива отбори ! Има ,,Литекс,, и ,, Пощенец,, София...
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И десет пъти да го напишете, няма кой да ви се хване, освен *** от агитките...
2
1
 
19
 
! Отговори
оставете преди 6 години
Оставете ги да се избият веднъж за винаги. , вместо всяка година да ходите да ги пазите , за тях трябва да се прилага американската система за здравеопазвяне , всеки пострадал при катастрофа по негова вина , да си плаща и при сбиване по стадионите въобще да не го обслужват. Кой я плаща тази полиция ,
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво означава че нямали да се допускат във видимо нетрезво състояние хора? Дрегер за всички...