Стоичков: Реал спечели три титли за 10 г.. Това е позор!

"Мадридчани могат само да мечтаят за успехите на Барса"
13 юни 2017 12:23, Веселин Коларов
34
Стоичков: Реал спечели три титли за 10 г.. Това е позор!
Снимка: Reuters

Легендарният нападател на Барселона и България Христо Стоичков за пореден път захапа големия противник на каталунците Реал Мадрид. 

Кавалерът на Златната топка за 1994 година даде обширно интервю пред "Р-Спорт", в което не пропусна да се заяде с "белия балет", който през този сезон постигна дубъл – Шампионска лига и титла в Испания.
 
"Финалът с Ювентус не го гледах. Наистина, не мога да гледам как Реал побеждава. Но те в продължение на десет години станаха шампиони три пъти. Това е позор. Истински срам за Реал. В продължение на 30 години имат само седем титли (б.р.- всъщност са единадесет). С такива възможности, каквито има Реал, това е смешно. Мадридчани не могат да спечелят пет трофея за един сезон, както направи Барселона. Могат само да мечтаят за това", заяви Стоичков.
 
Той не пропусна отново да направи сравнение между големите звезди на световния футбол Лео Меси и Кристиано Роналдо. "Няма съмнение, че това са двамата най-добри играчи в момента. Но вярвайте ми, с Меси никой не може да се сравнява. Така както Реал не може да се сравнява с Барса. Там не могат да играят нашия футбол, школата им не може по никакъв начин да се сравни с Ла Масия", каза още Стоичков.
 
На въпрос, че Кристиано Роналдо заслужава Златната топка най-много, той отговори: "Защо? Тя се дава през януари. До тогава може да се промени всичко". 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вярно е реал са за срам
26
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кухата кратуна Стоичков пак ръси простотии... Ама нали си е *** като гъдулка, какво да очакваш...
25
4
 
6
 
! Отговори
г преди 6 години
Толкова е *** ,че стана журналист от които се гнусеше.
24
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този наистина експерт ,би трябвало да каже ,че този тотален футбол и школа тръгнаха от Кройф....,точно този ,който и него измъкна от България и го направи играч от световна класа......уважение и мозък трябва по някога....
23
7
 
9
 
! Отговори
р преди 6 години
То в следващите 10 г освен Реал не виждам кой ще спечели каквото и да е в Испания и ШЛ. Доминацията им е тотална.
22
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От както играе CR7 в реал ....барса загуби позиции. Реал тази година ги смаза , като товарен влак. Първо им взе титлата в Испания за пореден път. После им се подигра с дубъл в ШаМпионска лига. Царя CR7 блести още повече на фона на хейтъроте последните години.
21
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аман от комплексирани коментари...... вместо с чисто сърце да ги поздрави, че станаха първият отбор защитил титлата си от ШЛ и мъжки да ги поздрави... и да си признае, че Роналдо повече заслужава златната топка, колкото и гадно да му звучи... нашия Бай *** само хленчи и плюе....
20
3
 
22
 
! Отговори
реалист преди 6 години
Добър в краката, слаб в главата........
19
6
 
4
 
! Отговори
Laudrup преди 6 години
До Анонимен - евалата пич, само сега гледай как ще завалят хулите...
18
2
 
22
 
! Отговори
щщд преди 6 години
Ицо се е вживял в ролята на анализатор и експерт. Но не е осъзнал,че всичките ТВ-шоу ,уж спортни,в които участва, имат нужда от клоун. А клоунът е наш бат Ицо.
17
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От години ми прави впечатление, че единствено настоящи и бивши футболисти, треньори и легенди на Барселона, постоянно плюят против Реал, показват една огромна злоба и комплекси. Да сте чули Зидан да е казал нещо за Барселона, Мичел, Йеро или пък Роналдо, Бензема? Няма братче. По цял ден слушаме само хленченията на Барселона. Аман.
16
3
 
14
 
! Отговори
Laudrup преди 6 години
толкова му е граматиката... 7-11 титли, разлика няма... в спорта трябва да има уважение, този Ц-Ъ-Р-В-У-Л /този негов любим израз/ никога няма да остане в историята като Меси и Роналдо... нито един от тях не е седнал да плюе по другия или по противниковия отбор... спортът освен злоба има и чест, ама на Ицата тази дума не му е позната... дай на Гольо някоя кинта и му гледай сеира /б.а. не говорим за спортни качества/
15
4
 
31
 
! Отговори
Илчо преди 6 години
И нито дума затова, че Реал е първият отбор, който защитава купата в Шампионската лига!Факт! Ама никой от звездите, които са играли в Реал не е тръгнал да плюе с такова изказване по Барселона!
14
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разбирам да си 15 годишен пикльо фен на Барса който не може да приеме факта че омразния му Реал е пак с титли и да плямпа такива простотии, но тоя е на 51 години вече. Няма такова падение! А като се замисля какъв фен му бях като беше футболист.
13
3
 
28
 
! Отговори
резил преди 6 години
Няма ли кой да му каже на този да не говори глупости !!! Ицо,излагаш се като кифладжия !!!!
12
2
 
16
 
! Отговори
егати преди 6 години
ИЦО ХЕПТЕН Е ИЗПРОСТЯЛ !!! ИЗЛАГА СЕ , КАТО *** ЗАПАЛЯНКО !!!! *** В ТОРБА НЕ СТОИ !!!!!
11
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да признаеш опонента за по- добър е най-голямата сила. Владимир Кличко давам за пример когато го каза след мача с Джошуа! А тоя църрвул продължава да се излага в стил Пулев.
10
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз съм фен на Барса и станах такъв именно заради него 1990-та като подписа с този отбор, но безграничната му селяния ми идва в повече от години. Болно ми е че тази година ни излъгаха с минимална разлика, но сами сме си виновни като паднахме от Малага. Обаче не съм тръгнал да омаловажавам титлата на Реал.
9
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***, много ***, ицо стоичков. Даже не е въздух под налягане. *** селски посе..ко не ставащ за нищо.
8
7
 
9
 
! Отговори
Фен на Барса преди 6 години
Всъщност 6 титли в един сезон - 2009 година. Всички накуп