Официално: Реал подписа с новата испанска звезда

Договорът на Дани Себайос с "кралете" е за шест години
Обновена: 14 юли 2017 13:37 | 14 юли 2017 13:36, Веселин Коларов
0
Официално: Реал подписа с новата испанска звезда
Снимка: Reuters

Европейският клубен шампион Реал Мадрид официално привлече изгряващата испанска звезда Дани Себайос от Бетис, информира клубната страница на "кралете". 

20-годишният полузащитник ще подпише договор за 6 години, а представянето му ще се състои на 20 юли. На следващия ден той ще пътува с новите си съотборници на предсезонното турне в САЩ. Освобождаващата клауза на Себайос беше 15 милиона евро, но се предполага, че Реал ще плати с 5 млн. евро отгоре за правата на футболиста.
 
През миналия сезон Себайос изигра 30 мача за Бетис в Ла Лига, в които вкара 2 гола. Той беше една от големите звезди на Испания по време на Евро до 21 г., където "Ла Роха" загуби финала от Германия с 0:1. Именно представянето на шампионата на Стария континент привлече вниманието към Себайос.
 
Името му беше свързвано още с Барселона, Байерн Мюнхен и Ювентус, но в крайна сметка той избра Реал. 
 
Очаква се неофициалният му дебют за "белите" да бъде в контролата срещу Манчестър Юнайтед на 24 юли. Кристиано Роналдо и компания ще играят проверки още срещу Манчестър Сити (27 юли), Барселона (30 юли), звезден отбор на MLS (3 август), а на 8 август е първият официален мач за новия сезон. Тогава мадридчани срещат Юнайтед в спор за Суперкупата на Европа.
 
В тази среща Реал ще е без Роналдо, който получи по-голяма почивка заради Купата на Конфедерациите. Четирикратният носител на Златната топка обаче ще е на разположение на Зинедин Зидан за срещите с Барса за Суперкупата на Испания. Двете издания на "Ел Класико" ще се състоят на 12 август на "Камп Ноу" и на 15 август на "Сантяго Бернабеу".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Реал Мадрид
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари