Неймар се обиди: Не съм в ПСЖ заради парите!

"В Париж вече съм си като у дома", заяви най-скъпият футболист
4 авг 2017 17:30, Веселин Коларов
21
Неймар се обиди: Не съм в ПСЖ заради парите!
Снимка: Reuters

Новата голяма звезда на ПСЖ Неймар даде пресконференция след гръмкия трансфер за 222 милиона евро от Барселона. Бразилският техничар заяви, че не е преминал при "принцовете" за пари и му е обидно от думите на хората, които го определят за алчен. 

"Много съм щастлив и благодарен за това ново предизвикателство. Париж е прекрасен град. Трудно е да опиша това, което чувстват в момента. Имах нужда от ново предизвикателство и сърцето ми ме доведе тук. Това няма нищо общо с факта, че не съм се чувствал звезда в Барселона".
 
"Послушах сърцето си и подписах с ПСЖ. Това е едно от най-трудните решения, които някога съм правил. Играх за голям клуб като Барселона. Там оставям много приятели, но във футбола е така. Искам да благодаря на всички. Просто почувствах, че е време да си тръгна. В ПСЖ вече съм си като у дома. Имам приятели, които са щастливи от трансфера ми. Но това не се отрази на решението ми", каза Неймар.
 
"Гладен съм за футбол. Ако може, ще играя още утре, защо не? Готов съм. Написах глава с Барселона и спечелих всички трофеи. Уви, невъзможно е да направя всички щастливи. Искам да благодаря на феновете на каталунците за тяхната подкрепа. Не си тръгнах за пари, това не е основната ми мотивация. Хората, които говорят така, ме нараняват", добави Неймар. 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: БарселонаПСЖнеймар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е за пари, а за кинти
15
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
за толкова пари бих напуснал Перник за Париж но не знам как ще се разделя с голфо
14
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е лесно от много беден за няколко години да станеш много богат занимавайки се с това което искаш.Достигна върха с Барса и сега започва стремглавото му падане на долу.След десетилетие никои няма да си спомня за него.
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми, да ми ги даде на мен тогава...
12
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дали ,да не ги върнеш ?
11
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ко ?!?!
10
1
 
17
 
! Отговори
Боне Крайненеца преди 6 години
ПСЖ купиха най-добрия футболист в света!?!?!? Абе чудя се, тия кафяви милиардери, оооколо екватора, имат ли мозъчни клетки...очаквам скоро ПСЖ да стане шампион във всички турнири...ама надали!
9
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е заради парите ,а заради количеството им.Роналдиньо беше ,,тамадата" когато Меси се издигаше ,така щеше да стане и с Неймар след Меси но.......обичал Париж.Дрън-дрън
8
1
 
17
 
! Отговори
ХХХ преди 6 години
Ами сега раздай папелите за благотворителност !
7
0
 
9
 
! Отговори
муспи преди 6 години
Когато мелеса казва че не играе за пари, може ли да каже за какво?! Не може, логическото мисленене е дадено само на белите. Също така, този не е толкова добър футболист, ПЖС го чакат огорчения. Какво ще си купят Барса за неговото място? Би било добре да си издирят един център от типа на Домановски, трудно е в съвременния футбол, но с пари всичко може в ада, въпреки този бразилски бъм. На него единственото което можем да му кажем като бели е - неиграещия за пари, не играе за пари.
6
0
 
14
 
! Отговори
Тинтири Минтири преди 6 години
Колкото и да обича Барселона, Неймар си остава в сянката на Меси. При играч от неговата величина (топ 10) е нормално да иска да се изяви в апогея на кариерата си. И парите му в ПСЖ ще са тройно на досегашните.Нима вие на негово място след всичко преживяно ще кажете "Меси, пич, обичам те, ама ми писна ми правиш сянка" или "а бе хубаво ми беше тук, ама паричките сега са ми три пъти повече, чао, оправяйте се".
5
0
 
17
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Ритнитопковците не са...алчни,а собствениците на отбори са...грандомани.Имали бол пари дали,а момчето от Бразилия няма да ги...върне я.
4
5
 
6
 
! Отговори
Да преди 6 години
Мяза на нашето *** гришнор !Толкова са прозрачни,но никога номер едно!
3
2
 
18
 
! Отговори
игрАЧ преди 6 години
тоя па тоя ... той е готов за бг парламента, и там разправят какви ли не небивалици.като не бил за парите, да дари 100 мил примерно за някаква добра кауза ... :)
2
0
 
35
 
! Отговори
Име преди 6 години
За 222 милиона и аз ще се чувствам като у дома си в Париж :D
1
2
 
31
 
! Отговори
:):) преди 6 години
да бе, щото обича шансони и шампанско ще да е