Припомнете си 10-те най-добри мача на Неймар за Барса

Представянето му при 6:1 над ПСЖ определено беше безупречно
4 авг 2017 09:52, Веселин Коларов
7
Припомнете си 10-те най-добри мача на Неймар за Барса
Снимка: Reuters

Бразилската звезда Неймар официално премина от Барселона в ПСЖ за рекордните 222 милиона евро. 

Сделката беше определена като "трансферът на века" и разгневи всички почитатели на каталунците. Те сравниха нападателя с Луиш Фиго, който през 2000 г. напусна "Камп Ноу" в посока Реал Мадрид.
 
За четири сезона обаче Неймар даде много на Барса, но и получи много. В Ла Лига той записа 186 мача, в които вкара 105 гола и даде 80 асистенции. Получи 43 жълти картона и 1 червен.
 
Два пъти стана шампион на Испания, три пъти спечели Купата на Краля, по веднъж Шампионска лига, Суперкупата на страната и световното клубно първенство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: барселонанеймар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма лошо да дават пари. Тея пари влизат в европа , където име мястото. Не случайно ги оставиха да купуват отбори ...За да върнат парите от нефта. Те да не са глупендериии като вас на запад.
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бразилец ли е края му е ясен. Купони и алкохол. Манталитет. Тоя нищо не е направил за 4 години в Барса ....даже златна топка няма.
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички тези случаи започнаха, откакто арабите влязоха във футбола. Понеже спат върху нефт и смятат, че могат да купят всичко и всеки. Да, ама нефтът един ден ще свърши, тогава ще ги видим какво ще правят.
4
2
 
4
 
! Отговори
Извън конкретиката, преди 6 години
нещо не мога да стопля какво точно е врътката на даващите 1 бус пари за футболист, дето ще играе максимум по мач на седмица годишно, от които поне в 1/2 ще е само фигурант и ще вкара 25-30 гола. Нещата ги смятам на ангро и средно, без да се вторачвам в подробности като контузии, картони и слаба форма. И за всичко това 222 млн. Само преди 35 г. трансферът на Йохан Кройф от Аякс в Барса е бил за 0.92 млн. Сега близо 240 пъти повече.Май светът не върви на добре, но кой съм аз да му търся сметка?
3
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само да напомня: Един арабски шейх искаше Меси и предлагаше 500 милиона евро и двойна заплата...50 милиона на година.От Барса казаха: И 1 милиард да дадете, той си решава!Меси остана!Това е Любов!Това е лоялност!
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това лай.но, ако беше толкова добър колкото го мислят ПСЖ( платиха за него 222 МИЛИОНА ЕВРО), сега Барса щеше да е шампион на Испания най-малкото. А то какво стана? Цял сезон Бог Лео Меси носеше отново на гърба си Барса, а тоя направи едно нищо.
1
8
 
4
 
! Отговори
nkavrakov преди 6 години
Както предрече Краля Пеле, Неймар стана номер едно футболист в световния футбол.