Страхотен жребий за Лудогорец в Лига Европа!

В първия мач разградчани са домакини на Судува
Обновена: 4 авг 2017 14:35 | 4 авг 2017 14:35, Веселин Коларов
17
Страхотен жребий за Лудогорец в Лига Европа!
Снимка: Bulphoto.com

Българският шампион Лудогорец ще играе срещу литовския Судува Мариамполе в плейофния кръг за място в групите на Лига Европа. Двубоите са на 17-и и 24-и август, а разградчани са домакини в първата среща. 

На пръв поглед това е възможно най-добрият жребий за родния първенец, след като останалите варианти за съперник бяха Розенборг (Норвегия), Олександрия (Украйна), Шкендербеу (Албания), Алтах (Австрия) и Вардар (Македония).
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: ЛудогорецЛига Европа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А Лесни и ЦЕКА срещу кого ще играят в Шампионската лига?
13
0
 
2
 
! Отговори
popa-94 преди 6 години
До Анонименaaa ti za mnogo 4ist li se ima6.....
12
0
 
2
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Бих изчакал да минат мачовете преди да се зарадвам
11
9
 
21
 
! Отговори
хехе преди 6 години
Ей в чужбина съм ...и се радвам за Лудогорец ....радвам се че ще гледам български отобор в Лига Европа ......радвам се че като гледам резултатите в груповата фаза с колеги /немци ще се чете и името на български отбор !!! имам колеги които вече знаят Лудогорец !!!! за ЦСКА и Лефски ...не са и чували ...а и как ли то освен скандали фин.измами и гафове друго няма !Успех на Лудите нека ни зарадват !!!
10
7
 
18
 
! Отговори
Цецо преди 6 години
Успех на лудогорци! :)
9
5
 
16
 
! Отговори
майорски преди 6 години
срамно е като гледам всички тука които плюят по чужденците играещи в България ! Ами не виждате ли че в българското първенство нямаме повече от 10 футболисти - българи които да играят на нивото на поне един от Лудогорец !!!кой ще сравняваме :Миланов и Вутов с Вандерсон !!!??Чорбаджиййски с Пластун !!??? Марселино ....с кого, ского ..просто няма такъв интелегентен български играч !!!Анисе с Неделев !!???Нямаме български играчи ..не са ни виновни чужденците .... нямаме!!!
8
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дано да продължи все пак е единственият български отбор който продължава. Друг въпрос е, че като искаш да си на такова ниво не може само да лапaш, трябва и инвестиции защо не купиха някой като всяка година, а само един поляк и то след дъжд качулка.
7
2
 
8
 
! Отговори
маверик преди 6 години
Калитковци
6
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Киро Гела ще изкара некоя кинта, играейки с незнайни отбори. Но от лакомия Гела сам си провали отбора. Събира мингиши от цял свят с цел да играе всяка година в ШЛ. Но не става. За България, за корумпираната БФФ от Гела, безкрайно удобна за него, този отбор бавно но сигурно убива родния футбол. С наемници, всичкото все едно дошло от Бангладеш, трудно се развива местен футбол. И град като Разград, на гъ//а на географията, незнаен и западнал. Добре, че поне домакините и чистачите са българи там.
5
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тампере сигурно имаха нещо,защото са от благоденстваща и богата държава. Виж Зимбру от мизеруваща Молдова е по-голяма класа...
4
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тук пере , там пере ....
3
7
 
17
 
! Отговори
батков преди 6 години
те и в тампере немаха нищо, *** ни шибнаха яката вгазягата...
2
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МариамПОЛЕ - тия сигурно нямат и стадион и ритат насред ПОЛЕ-то.Сега Тиквено-Прасешко-Домузовските медии ще опищят небесата какъва световна сила е литовското отборче и какъв подвиг ще сътворят Домузите ако евентуално го отстранят.
1
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какви разградчани, като в отбора има само един българин и той не особено чист.