Обрат по сагата с Коутиньо! Барса вади £138 млн.

25-годишният бразилец е звезда в Ливърпул
23 авг 2017 11:07, Веселин Коларов
6
Обрат по сагата с Коутиньо! Барса вади £138 млн.
Снимка: Reuters

Нов обрат настъпи по една от най-големите трансферни саги това лято. Барселона ще направи последен опит да привлече звездата на Ливърпул Фелипе Коутиньо. 

Според една от най-авторитетните медии в Европа – Sky Sports, от "Камп Ноу" ще предложат 138 милиона паунда за бразилския национал. От тях 101 млн. паунда веднага ще отидат при "мърсисайдци", а останалата сума ще е под формата на бонуси.
 
Преди няколко дни каталунците поставиха ултиматум относно привличането на 25-годишния бразилец, който изтече в неделя привечер. Интересното е, че Ливърпул тотално игнорира условието на каталунците, но те отново се задействаха относно привличането на Коутиньо.
 
Самият футболист настояваше да бъде продаден в Ла Лига, но след като видя, че това ще стане много трудно, промени позицията си. Според The Independent скоро той ще поднесе официално извинение на ръководството на "червените" за създалата се ситуация.
 
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че няма никакъв проблем с един от най-добрите си играчи. "С него сме в отлични отношения и нищо не се е променило. Английският ми не е толкова добър, за да отговарям по пет различни начина на един и същи въпрос", каза в типичния си стил германският спец.
 
The Independent пише още, че не е изключено Коутиньо да подпише нов договор с Ливърпул в скоро време, въпреки че едва преди няколко месеца преподписа за пет години.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
4
 
! Отговори
Чичка преди 6 години
Жорко, Гоше.... Не е възмножно ,всички отбори, които харесваме да печелят купи. Тогава ,във всяко първенство да има по един отбор и въпроса е решен. Днес футбола е все повече бизнес и все по-малко игра...за съжаление ! Ливърпул са средняци-ок . Но ми харесват , Анфийлд, градът, публиката, химна им . Харесвам и всички други,които играят срещо мана.юн.
5
5
 
2
 
! Отговори
Жоро преди 6 години
Чиче, тея сме ги слушали много пъти...Ливерпул били легенди...били са...може би...преди да се родя...сега са си средняшки отбор, който всяка година афишира амбиции за титла...ама половината им фенове не са виждали такава през живота си :)....и чак пък интелигентни...по-скоро мазохисти :)айде кажи сега, кога Клопо ще сглоби шампионския отбор - тази година, догодина, след пет години....единственото сигурно са новите (напразни) надежди догодина :)
4
2
 
14
 
! Отговори
Чичка преди 6 години
Момченца,2 и 3 , и Суарес игра в Ливерпул. Сега бележи красиви голове за Барса ! С Коутиньо лесно ще се сработят, стига Клопо да му разпише белета. Но ...дотогава не дрънкайте глупости,защото Ливърпул е легенда. Отбор за интелигентни фенове ! А Вие сте за сър дъвка,май май ! YNWA
3
14
 
3
 
! Отговори
Жоро преди 6 години
щом не му се печелят титли да си стои в Loserpool...тея мишоци скоро няма да стигнат Блякбърн и Лестър по титли във Висшата лига :-)
2
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ливерпулските мишки трябва да продават. Те толкова пари , не са виждали никога накуп :))) Те шампион няма, как да станат . Те са донор за играчи. Нямат клубна психика на шампиони.
1
0
 
19
 
! Отговори
Бай Иван преди 6 години
Съвсем изтрещяха с тия трансфери.