Венци Стефанов с тежки атаки срещу Лудогорец

"Онзи човек иска неговият отбор да играе в ШЛ и определя всичко"
11 сеп 2017 15:15, Веселин Коларов
25
Венци Стефанов с тежки атаки срещу Лудогорец
Снимка: Bulphoto.com

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отправи тежки атаки срещу Лудогорец. 

Преди два ни разградчани победиха "белите" с 4:0 насред София, а сега босът на столичани нападна Кирил Домусчиев, но без да назовава името му.
 
"Един човек определя кога да се играе. Нормално ли е?. Защо не пишете тези неща? Да не сте роби някакви? Поместете го някъде това, за да видят хората какво казвам! Онзи човек иска неговият отбор да играе в Шампионската лига", каза той.
 
"Хегемонията на Лудогорец ще бъде нарушена, убеден съм. В момента Лудогорец има най-силния отбор, веднага след него е ЦСКА. През следващите месеци ЦСКА може да задмине Лудогорец. Преди 4-5 години Лудогорец беше най-симпатичният отбор, но сега е най-мразеният. Аз също съм се радвал на техните успехи и съм ходил на мачовете. Защо всички трябва да се съобразяваме с тях? Качили са се на главата на всички. Има отбори, които се навеждат, тъй като не могат да оцеляват. Вместо да даваме шанс на нашите деца, играят някакви бразилци. И после имат претенции", заяви Стефанов.
 
Той похвали националния селекционер Петър Хубачев за работата му.
 
"Не вдигайте ръка срещу Хубчев. Той беше единственият, който бръкна в кошера в последните години. Кога сме си мислили, че ще победим Холандия и Швеция. Ако някой каже, че е бил убеден, ще му кажа в очите, че лъже. Само Ицо се опита да направи нещо, ама... Трябва да се бръкне в кошера! Трябва да се сложат мъжки момчета за треньори, а не послушници. Люксембург ще ги отнесем като бръмбар сламка", каза още Стефанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 9някой може ли да ми каже колко човека от този отбор играха за национала в последните 2 мача.що питаш тук бе? Питай треньора що не взема играчи от Лудогорец, а само от Литекс.
22
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТОРБАЛАН ПАК РЕВЕ КАТО БИТА МЕЧКА
21
6
 
10
 
! Отговори
няма ли кой? преди 6 години
Няма ли кой да отстреля тлъстия *** Венци Стефанов ?
20
7
 
11
 
! Отговори
Рафа преди 6 години
ВЕНЦИ СТЕФАНОВ Е НАГЪЛ БЕЗСРАМНИК!
19
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледам бълг.футбол от много години!Все едно също!Съдиите виновни!Всеки си има своята истина и смята,че е обективната!
18
8
 
16
 
! Отговори
До 14, 15, 16, 17: преди 6 години
Домусчиев, това ти ли си или си накарал портиерите на БМФ и фабриката за "антибиотици" да пишат тук?
17
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
бат венци откъде да ги намерим тези млади момчета българчета които могат да играят сносен фудбол като всички тези млади момчета лигльовци на тренировка ги карат или маиките им или бащтите за да не се изморят докато отидат да тренират попитаите стоичков балъков и така нататък дали мама и тате са ги водели на тренировки
16
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
" Вместо да даваме шанс на нашите деца, играят някакви бразилци. И после имат претенции", заяви Стефанов."- Бат Венци като не може да бръкне у бразилската каца за мед ,то завижда и злобее ,а нашите деца защо не играят ,бе бат Венци ,щото взимате пари от родителите им и пускате тези които плащат и спонсорират .... .
15
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
има ли нормални коментиращи хора, или само платени?
14
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Венци се е сцепил ... ама яко !
13
5
 
7
 
! Отговори
Стар левскар преди 6 години
Злобата и егоизъмът ще ни затрие Ей!То не е батко Тумбачо,Тити емоцията,Стоилов литекса,работили в "раб.дело",всичкото професор по футбол!Кой мафиот,кой папал парички от КТБ,кой вади отбора от терена,вся власт советам,скрийте се мърлячи!
12
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва нищо да не разбираш от футбол за да подкрепяш Лудогорец . Купили тан..найци играчи, купили съдии , всички им се кланят ...Това не е футбол който правят , това е мутренски отбор начело със собственикът му
11
0
 
10
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
По скоро сработва инстинкта на службогонеца да сервилничи на силните,отнася се и за съдии и за журналисти ,особено тези в телевизията,напоследък спирам говора на телевизора.
10
0
 
6
 
! Отговори
Colossus преди 6 години
До АнонименКак да го отвлекат, като ходи с 2 джипа охрана бре?
9
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прав е бат Венци. Лудогорец в момента е най-мразеният отбор и това ще си остане завинаги. Не може един олигарх с кръвясали очи да крещи по телевизията, че българите са некадърнци и на тях им е достатъчна заплата от 200 лева и 5 дена годишен отпуск, и след това да иска от мен да поддържам този отбор.Довечера ще бъда за турците защото Лудогорец не е български отбор -някой може ли да ми каже колко човека от този отбор играха за национала в последните 2 мача.
8
1
 
2
 
! Отговори
meto66 преди 6 години
tiq iskat bez pari svetli bıdnini,ku4eto si lae kervana si vırvi
7
22
 
13
 
! Отговори
Деко преди 6 години
Гад.ни,завистливи,софийски мишки.Лудогорец,за разлика от вас се радва на конкуренцията,а вие не я желаете.Искате само вие да сте на първите места и да се радвате на победи над провинциални отбори,след дузпи за вас.После в Европа сте като наакани.Левски и ЦСКА са най-подпираните отбори у нас в историята.Къде е плачливия Тити от психодиспансера да каже нещо за несвирената дузпа за Ботев?Все някой на вас ви е виновен.Не мога да изброя загубите на Левски в Европа още първия кръг.Все претенции и плач
6
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Делиорманският отбор унищожава българския футбол, колкото и да го има. За да печели един самозабравил се дизтарикат. Намрази го цяла България и с основание. Как живее този изтрещял човек не знам, но се е самозабравил тотално. Тези дето отвлякоха онова дебело момче трябваше да грабнат Гела Лаком и да го обрулят здраво. Да слезе малко на земята.
5
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами то освен Лудогорец, други силни отбори си нямаме. Левски едва крета, ЦСКА фалираха и вече няма ЦСКА, а Литекс, т.е. Чавдар от Етрополе, след поредното преименуване, също едва крета, както и Славия де, отбор с традиции.
4
3
 
18
 
! Отговори
Нако преди 6 години
Докато Перуката и Плешивия от Сливен командват не очаквайте нищо добро. Съжалявам но това е истината.