ЦСКА с класика срещу Дунав, Каранга пак бележи

"Червените" решиха мача през второто полувреме
22 сеп 2017 21:53, Александър Попов
14
ЦСКА с класика срещу Дунав, Каранга пак бележи
Снимка: Булфото

ЦСКА разнебити с 3:0 Дунав Русе и продължи наказателната си серия в Първа лига. Армейците вече имат осем поредни победи в битката за шампионската титла с Лудогорец и Левски.

"Червените" са еднолични лидери в класирането с 25 точки, с пет пред разградчани и с цели осем пред "сините". Двата отбора обаче имат мач по-малко от ЦСКА.

Головете в мача за домакините забиха Фернандо Каранга (56), Николай Бодуров (69) и Тиаго (73).

Трябва да се отбележи и поредната реферска тесла спрямо армейците, след като в 32-ата минута на срещата не бе дадена очевадна и кристална дузпа за ЦСКА, а вместо това бе отсъден несъществуващ корнер, което предизвика смях дори в щаба на гостите.

От своя страна играчите на Дунав тотално разочароваха и с нищо не показаха, че заслужават нещо от тази среща.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: дунавЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До муспиЗапочнахте ли да наричате обора си с истинското име?
7
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До се...ляните от Г..айренаОще един месец остава до поредния резил на милицонер...ското отборче, ДеДио Роси ще рабере какво означава ЦСКА!
6
6
 
7
 
! Отговори
муспи преди 6 години
До ДУЗПАТА - ти и не знаеш, друго поколение, но всеки що годе запознат с класическия комунизъм знае че имената се поставят от Партията, тя променя Левски на Динама, Спартак, - Локомотив и Славия в ЖСК Славия - за баламосване, демек има повсеместни промени - ЦСКА в ЦСКА Червено знаме. Този Чер.З. няма футболна секция, само лекоатлети и постоянен шампион по жалкия български хокей, така че в суматохата ЦСКА стана и хокеен шампион. Когато връщат името на Левски също не са го питали.
5
9
 
14
 
! Отговори
ДУЗПАТА преди 6 години
До Цска умря Само че драги ми СМЕШНИКО, Литекс както и Лудогорец никога не са имали и НИКОГА няма да имат толкова многомилионни ФЕНОВЕ като ЦСКА, колкото и да Ви е болно драги ми Левскарчета от отбора на ДИНАМО.
4
4
 
7
 
! Отговори
муспи преди 6 години
От УЕФА се обадили до Министерството на Отбраната с молба, изпратете си отбора, защото в Сев.Корея се организирва междуконтинентален турнир на братските армии, и ще участват корейския ЗИЛ (Звезда на Исток Аленее), китайския *** (Мишцата на Азия), изсраелския (засекретено), венецуелския - няма информация и африканския - ЮП (Южноафрикански Пособия), като домакините ни молят да изпратим един европейски, тъй като ЦСКА Москва бил граждански. Генерал Ангелоф отговорил - Ние не издържаме отбори!
3
17
 
10
 
! Отговори
Цска умря преди 6 години
По повод новосформираното селско тимче от Етрополе и Ловеч, откраднало името на вечния съперник Цска, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ РЕШИХМЕ СЛЕДНОТО: Поради фалита на Цска на 09.09.2016г. вече не съществува ВЕЧНОТО ДЕРБИ! А то завърши окончателно с 188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска.
2
22
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЦСКА фалира. За кого пише тук?!
1
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И след толкова години ,продължава тактиката на Стойчо Младенов,да обвинява съдиите,когато не могат да вкарат гол,но дори и да вкарат пак са виновни!Всичко е добре забравеното старо!И атака по отбора ,който е шампион!